Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 10.10.2014, 10:59   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yangın varrrrr

YANGIN VARRRRR!


Çarpık seçim sisteminin sağladığı parlamento sayısal çoğunluğunun milli irade olamayacağını, aklı selim ve dünya konjüktürünü takip eden herkes bilir ama buna rağmen, bazıları milli irade demekten geri kalmaz. Türk milletinin büyük bir bölümünü görmezden geleceksin, görmezden geldiğin asıl halk ise ideal olan halktır. Bu halkın ataları dedeleri kanları ile canları ile adına müstevli ve yedi düvel denilen canavara ve imkânlarına karşı kurtuluş savaşı vermiş galibiyet kazanmış, Cumhuriyet ve ilkelerini ve kazanımlarını bu gün ve dün absorbe etmiş demokrasi nimetleri ile homojen ve girift hale getirmiş son 12 yıl hariç kendi kalkınmasını bir şekilde sağlamış ülkeyi baştan başa demir ağlarla örmüş yalın ayak baş kabak koşmuş koşturmuş çalışmış üretmiş son 12 yıl öncesine kadar getirmiştir.



Siyaseten istikrar diyenler ülke ve bölge barajları ile halkın gerçek temsilini parlamentoya yansıtmayanlar, dayatmacı ve çok buyurgan tek taraflı kanunlar ile istikrar sağlamaya çalışanlar bu gün Türkiye’de istikrarsızlığın KARGAŞA= KAOSUN gerçek sebebi olarak ortada durmaktadırlar. Kaos yaratanların ülkeyi içine sürüklediği son toplumsal olaylar ortada, saygın Türkiye’yi uluslararası camia ve platformlarda ne hale getirdikleri ortada, sorun yaşamadığımız komşu ve bölge ülkesi var mı?



Beğenmedikleri Atatürk ve onun ilkeleri ve Türk milletine kazandırdıkları ile siyaset yapıp iktidar olanlar, Türk milletinin ata dediği insanın büstünü tekmeleyenlerin başını ezmekten dahi aciz kalmışlardır. Türk milletinin idealindeki halk kavramı bu değildir. Atatürk ilkelerinden olan halkçılık bu değildir.



Şöyle etrafımıza ve çevremize bakarsak, içerde ve dışarıda misli görülmemiş bir Türk düşmanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti düşmanlığı adeta 12 yıldır dorukta. İnsan ister istemez soruyor! Nerden çıktı bu kadar iç ve dış düşman? Sonra anlıyoruz ki, 12 yıldır bir kesimin iktidarı, bir kesimin hükümeti, bir kesimin Cumhurbaşkanı, olanların, paralel devlet, paralel hukuk, bölünmüşlük ve bölmek için verilen had safhada çaba hepsi 12 yılın hükümet edenlerinin eseri! Aslında en büyük bölücü Akp ve zihniyeti ve hükümetidir! İspat etmek için çaba sarf etmeye gerek yok. 12 yıllık uygulamalarına bakmak ve irdelemek yeterli.



Türkiye her konuda iş bilmez içten pazarlıklı insanların idaresinde tam anlamı ile yangın yeri. Türkiye’nin birliğine dirliğine, hukuk bütünlüğüne, kanun hakimiyetine nifak sokanlar ortada! Devletin gücünü elinde tutup bunların başını ezmekten aciz kalanlarda ortada! Ama olay Akp protestosuna, masum yürüyüş ve mitinglere gelince tomalar, coplar, gazlar tanklar tüfekler hepsi meydanda vur işçiye, köylüye, doktora, eczacıya memura hak arayana demokrasi ve hürriyet arayana! Vur vur.. Ülkede yangın varrrrrr…..



10.10.2014
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 10.10.2014, 21:53   #2
Çevrimdışı
Mislina
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yangın varrrrr

Ve yangın gittikçe büyüyor.
__________________
"Ama gerçek, aziz dostum, can sıkıcıdır."

  Alıntı ile Cevapla
Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ortada, türk, varrrrr, yangin, yangın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.