Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.05.2015, 05:46   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Din ve Milliyet

Din ve Milliyet

Türkiye halkı içinde bulundukları açmazları devlet ve millet olarak tahlil ettiklerinde; devlet ekonomik olarak küçülmüş, vurguncuların yüksek faize gelen paraları Türkiye içinde spekülasyonlar yaratarak ülke ekonomik değerlerini alt üst etmişse, ülkede çok uluslu ve ortaklı şirket hakimiyetleri artmış ise, her tür milliyetçiliği ayaklar altına alırım diyenlerin, BOP eşbaşkanı olduklarından söz edenlerin idare ettiği ülkemizde milli sanayileşmede yeni yatırımlar durma noktasına gelmişse, iç ve dış borç insanların belini bükmüş, dış ödemeler dengesinde ki açık tüm dengeleri alt üst etmiş ise, rant ekonomisi denilen komisyona rüşvete dayalı sistem çıkarcı bölüşümcü idareciler marifetiyle rant alanları ve yandaş rantiyeciler yaratmış ise, rantiyeciler verdikleri komisyon ve rüşvetler ile ülke de bazı idari ve hukuki noktalara hakim olmuşsa, komisyoncu ve rüşvetçi idareciler tüm kötülüklerine rağmen istifa etmeden ülkede boy göstermeye devam ediyorsa, işsizlik artmış ve hatta kalıcı hale gelmişse, sosyal devlet ilkeleri yok edilmiş, yerini sadaka kültürü almışsa, özelleştirme adı altında bir yığın kamusal değerler, milli sıtratejik öneme haiz tesisler iç ve dış mihraklara yok pahasına satılmış ise, veya kullanım hakkı verilmiş ise, din ve ulvi değerler siyaset sarmalı içinde politika malzemesi yapılmış Türk milleti ırklara cemaatlere mezheplere göre ayrıştırılmış bölünmüş ise, milli birlik ve milliyetçilik anlayışından yoksun idareciler elinde ülkemiz 13 yıldır perişan edilmiş ise, Türk milleti şapkasını önüne koyup uzun uzun düşünmesi gerekir.

"Bütün bu sorunlar yumağı, 13 yıldır kindar ve dinbaz olduğunu her fırsatta yineleyen bir kadronun idareyi elinde tutmasından kaynaklandığı biliniyorsa çare olarak ne yapılmalıdır?"

Her şeyden önce klasik deyimle; her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu unutmamalı, 7 Haziran 2015 sabahı seçim sandıklarında kim neyi hak etmişse kötülüklerinin karşılığı avuçlarına konmalıdır.

Türk milletinin engin sağ duyusu, hasletleri, meziyetleri ve geçmiş tarihi önemli ve bellidir. En büyük düşmanının gericilik, yobazlık, dincilik, dinbazlık, anti laiklik olduğu unutulmaz, yetişecek gençlik kafasında Atatürk deyimi ile müspet bilimin şekillenmesine fırsat verecek, Atatürk milliyetçiliği ile, milli insan egosu ile bilim toplumu inşa etmek hedef olmalıdır. Eğitim sistemi ihya edildiğinde çok kısa sürede yaşanılan ve yaşatılan korku dolu, kabus dolu rüyalar sona erecektir.

Şu hususlar asla göz ardı edilmemeli, dünyada adına emperyalist dediğimiz güç odaklarının varlığı ve Amentü'leri bellidir. Bu odakların ülkemizi bölmesine, parçalamasına izin verilmemeli, işbirlikçi gaflet delalet ve hatta hıyanet içinde olan güya idareciler siyaseten linç edilmelidir.

Üretimin olmadığı yerde açlık ve sefalet, açlık ve sefaletin olduğu yerde cehalet, cehaletin olduğu yerde ise karanlık, kafalarının içi şeytanın oyun alanı olmuş, çıkarcı, dinbaz, dinci, işbirlikçi, şeriatcı, mollacı, madrabaz ticaret ehli ile rüşvetçiler rantiyeciler, kupon arazi satıcıları olur.

Bu gün 19 Mayıs Gençlik Spor ve Milli Hakimiyet ve Atatürk'ü anma Bayramıdır. Türk milletine Türk Gençliğine kutlu ve mutlu olsun. Nice 19 Mayıs Bayramları dileği ile..

19.05.2015 - Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
milliyet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.