Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.09.2015, 16:46   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yine CHP ve Umut Acaba!

YİNE CHP VE UMUT ACABA!



Şehit babalarının bir kısmını kendine yakın ve yandaş sayıp övgülendiren, cenazeler dolasıyla, evlat acısı ile feryatları arşı alaya çıkan ve iç yangısı nedeni ile fevri olarak olanlardan ve yaşananlardan Başkanını haklı olarak sorumlu tutup eleştirenleri ise karektersiz olarak nitelemekten çekinmeyen, insani erdemlerin, beşeri ilkelerin en azından öğretilmesi gereken, kan gövdeyi götürürken hala 400 vekil verilseydi bunlar olmazdı diyen şirazeden çıkmış bir Erdoğan var Türk milletinin karşısında.


Ülkede Adalet Sarayı adı altında devasa binalar var. Günümüzde adı saray olan bu devasa binalardan, Türk milleti adına ve Türk milletine yaraşır kararlar çıkıyormu? Hukuk üstünlüğü ilkesi olan ülkemizde Hukukun üstünler ve idareciler hukuku haline geldiğini, Erdoğan eliyle getirildiğini bilmeyen kaldımı? Eğer Türkiye'de gerçek manada Hukuk üstünlüğü olsaydı, imam Tayyip, 7 Haziran öncesinde meydanlarda çıkıp anti demokratik şekilde partisinin başkanı gibi oy istemeye hatta 400 vekil istemeye cesaret edebilirmiydi? Bu konu ile ilgili YSK denilen Hakimler kuruluna yapılan müracaatlara bakınız verilen cevapları anımsayınız lütfen!


Devasa yapılmış adını Erdoğan'ın Beştepe koyduğu kaçak kara saraydan Türkiye lehine olacak kararlar çıkıyormu? Ve içinde oturanlar halk patlasada çatlasada buradan ahkam kesmeye devam edeceğiz, patavatsızlıklarımız ve antidemokrat tutumumuz ile halkı çatlatacağız deniyorsa, buranın büyüklüğü Türkiye'ye şamil olurmu? Burası büyüklüğü ile Türkiye'yi temsil ediyormuş acaba? Olsa olsa gurur ve kibir içinde olduğuna inandığımız Erdoğan'ı temsil ediyordur. Türk milletinin bir bina ile yüceleceğine Türkiye Cumhuriyetinin bir bina ile yücelip yükseleceğine aklı selim olanlar inanır
mı?


CHP’deki hareketsizliğin, dengesizliğin yönetimde olanların CHP ilkelerine aykırı tutum ve davranışlarının AKP hegemonyasının devamına kısmende olsa katkı sağladığı gerçeğini unutmamak gerekir. CHP kendisi için bir dönüm noktası olacak asgari % 30-35 civarında bir oy oranını bu günkü Türkiye koşullarında yakalamak zorundadır. % 30 civarındaki oyu yakalayamadığı sürece ve 30 u aşmadığı müddetçe AKP’nin içinde olmadığı bir iktidar veya koalisyon seçeneği yaratmak olanaksız. Geçmişin hesabını sormak ve demokratik bir hukuk devletinde yaşamak istiyorsak CHP büyümek zorunda. Peki, Kılıçdaroğlu ve bu günkü CHP yönetim kurulu ile bu mümkünmü? Bize göre değil ama, dere geçilirken At değiştirilmez diye bir ata sözü var. 55 gün sonra çok önemli büyük olasılık ile yapılacak bir tekrar seçime gidilecek. CHP dağda taşta, bayırda ovada, şehirde köyde, işçi işveren, memur amir, esnaf sanatkar elini sıkmadık tek fert bırakmamacasına bu seçimlere asılıp vasati yüzde otuzu Türkiye adına demokrasi adına Cumhuriyet ve ilkeleri adına T.C adına bu oy oranını yakalamak zorundadır. Vatan Partisi vb partiler ile seçimde mutlaka ittifak yapmak zorundadır. Türkiye gerçekleri bunu gerektiriyor.
 
07.09.2015
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
acaba, umut, yine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.