Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 17.11.2015, 13:20   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dönek ve Yandaş

DÖNEK ve YANDAŞ


Şimdi üzülerek ifade etmek gerekirse Türkiye'de bir çok konu devlet idaresinde bulunan insanların, akli ferasetleri ve siyasetleri ile değil, onlara şeytani olarak yol yordam gösterenlerin planları ile, bir konu ortaya atılıyor, aklı hayra şerre erenler ve bunların içinden muhalif olanlar tarafından tartışılıyor, büyük kesim zaten okuma özürlü neyin nerden gelip nerede başlarına bela olacağını bilmediğinden, muhalif ve aydın payesi olanlar ise dinlenmediği okunmadığı için getirilen başa bela olacak tüm hususlar ya gece yarısı kanunları yada torba kanunlar ile halka dayatılmış, bu şekliyle yasaklar manzumesi çoğalmış, bunları yapanların anlayışına göre istikrar= mevcut durumu sürdürme sağlanmış oluyor..

Eğer toplum yanlış olanları, yanlış bilinenleri kanıksama olayından dolayı olağan, haksızlıkları, kanunsuzlukları, hukuksuzlukları, hırsızlıkları, yolsuzlukları, devlet katında yapılan tüm istismarcı uygulamaları sıradan sayar farkında olmaz, olurda ırgalanmaz ise, kabul etmişlik hastalığı olarak niteleyebileceğimiz toplu ruh hali bozukluğunun tecellisi ile her şeyi bu TOPLUMA yapar yaptırırsınız! İşte 13 yıldan beri Türkiyede kabul görmez uygulamalar her alanda böyle hayata geçiriliyor.. Devlet katında kamu mallarının çalınması, çaldırılması rutin ve kanıksanmış olarak empoze görmüş kabul edilmişse, çalıyor ama çalışıyor, size ne çalıyorsa benim paramı çalıyor, yanlış yapılanların muhalif baskıları arttığında, daha iyisimi var? Çalıyorsa Müslümanlığı getirdi, yanlış yapılanları sıraladığınızda, bir şey biliyorlarki yapıyorlar savunma ve tezlerini her konuyu kanıksamış toplum fertlerinden duymanız olasıdır.


Günümüzde çokca görülen bir kesim var. Bu kesimin örneklerini biz Cumhuriyet öncesi kurtuluş savaşı verilirken okuduk anladık, Osmanlı içlerinde varlıklarını çokca okuduk tanıdık, 13 yıldır ülkemizde siyaseten iktidar olanların sayesinde çoklarını tanıdık! Kimlerdi? Rahatı için, şan şöhret için, para mal mülk için, makam memuriyet için, yapacağı uğursuzluk ve melanetliklere destek almak için, siyasi iktidara ram olan, onların kanunsuz gücüne boyun eğen, doğru olduğunu düşündüğü halde bu düşüncesini savunmaktan vaz geçen insanlar gördük. Bunların adına yaygın olarak DÖNEK ve YANDAŞ deniyor.

Dönek ve yandaşlığı artık tescilli hale gelenleri devlet kadrolarında danışman, müşteşar, gn. müdür, vekil, bakan olarak görmek olası olduğu gibi, yandaş hale getirilen tv kanallarında arzı endam etmelerini, büyük paralar cukka etmelerini, hak etmedikleri paraları cukka ederken havanda su dövdüklerini gördük anladık, yandaş kabul edilen ve adı güya gazete matbuat olan yerlerde çala kalem siyasi iktidara ve malum kişilere methiyeler dizenleri gördük anladık!

Korktuklarından dolayı bir çok konuda itaatkar gibi gözüküp, aslında muhalif olanları ayrı değerlendirmek lazım..

17.11.2015
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
dönek, yandaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 14:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.