Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 01.04.2016, 15:41   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Tek Derdimiz İslam Diyenler

TEK DERDİMİZ İSLAM DİYENLER


Tek derdimiz İslam diyenlerin aslında tek dertlerinin özellikle Türkiye'de İslam olmadığı, çıkarları adına kutsal İslam dininin alet edilmediği ne kaldı Türkiye'de? Günümüz Türkiye'sinde siyasi iktidarının, güç bende diyenlerin, kanunu, kurulu nizamı, ilkelerini, hukuk üstünlüğünü tanımayanların yaptıklarını, tarihten ders almadıkları için yaşayacaklarını ne güzel anlatıyor TOLSTOY..

Diyor ki; "Bil ki, yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın ve unutma ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın. Ne harika bir söz değilmi?


Tüm dünyada yaklaşık 3,5 milyar hırıstiyan, 1,5 milyar Müslüman yaşıyor.. Hırıstiyanın bir eli yağda bir eli balda misali Müslüman ise, yokluk, sefalet, acı ve despot idarecilerin elinde zulüm görüyor birbirini boğazlama çabasında.. Tüm dünyada algı terörizm=İslam! Hırıstiyanlık propağandası gibi anlaşılmasın bendeniz elhamdülillah Müslümanım.


Türkiye şu anda ne durumda? Tabir caiz ise kı*la*vu*zu*nun yo*lu*na ta*kı*lıp gi*den kör gi*bi.. Türkiye'de siyasi kılavuz kabul edilenler karga misali, kılavuzu Karga olanın burnu pislikten kurtulmazmış, bu olunca sanal kataraklı halk kılavuz kabul ettiklerinden kuşku duymadığından gerçekleri görme şansı olmuyor.. Kuş*ku*lar in*sa*nı ger*çe*ğe gö*tü*rür, "çün*kü şüp*he et*me*yen ger*çe*ği gö*re*mez.“ diye bilinen bir atasözü var.

Bundan önce kötü idareleri 1938 yılından sonra Türkiye halkı gördü, dünyaya bakıp basiret göstererek ders almayı bir türlü beceremedi, ülkenin aydınlık yarınlara taşınma derdi ile dertlenenler aydınlar, muasır medeniyet seviyesinden yana olanlar, bağımsızlıktan, Cumhuriyetden ve Atatürk ilkelerinden yana olan Türk milletinin bir bölümü oldu.

Halklarının başına belalar açanların, aldıkları oyları milli irade sayıp, her yanlışlarını, hırsızlıklarını, vurgunlarını, talanlarını, güya milli iradenin tecellisi sanıp, bununla örtmeye çalışanlar, her eleştiriyi hükümetin, Cumhurbaşkanlığının manevi şahsiyetine hakaret sayanlar, her eleştiri ve demokratik gösteriyi darbecilik ve hükümeti al aşağı etmeye matuf eylem sananlar, böyle göstermeye çalışıp bir çok aydın ve münevverin canını yakanlar, üstünlük ve kibirle herkese yukarıdan bakarak hiç bilmediği konularda dahi ukalalık yapan idarecilerin, mühür ellerinden gittiğinde başlarına gelenleri ve berbat bir şekilde hayatlarının nasıl sona erdiğini tarih kitapları yazıyor..


Biz yine bıkmadan usanmadan tarihten ders almayanları, tarihi kendi elleri ile tekerrür ettirir diyor, fikirdaşları gibi hayatları berbat bir şekilde sonlanır, anıları lanetle anılır diyoruz.


Bıkmadan usanmadan, unutulmasın diye bir çok konuyu, bir çok kişinin bildiğini ancak taze ve sıcak tutmaya kararlıyız. İstiyoruz ki, kara bulutlar gibi Türkiye'nin üzerine çöreklenen, mürteci, irtica yanlısı, gerici, yobaz bu tanımlarla, AYM tarafından irticanın odağı haline gelen ve tescillenen AKP, kapatılmaktan kıl payı kurtulup devlet yardımının bir bölümünün kesilmesi ile cezalandırılan AKP ve yöneticileri! Türkiye'yi bu zihniyet idare ediyor!


Tek derdimiz; İslam deyip, kutsal İslam dinini sulandırıp, dinciliği ön plana çıkaranlar, güzide dinin güzelliklerini tanınmaz hale getirenler, din üzerinden siyaset yapıp, baş örtüsü üzerinden rant sağlamaya çalışanlar, İslam ile ilgili olmayanları din diye halka yutturmaya kalkanlar, partilerinin idarecilerine dokunmak bile ibadettir diyecek kadar şuursuzlaşan partizanların, her meslek gurubundan insanın artık kan uykusundan uyanmasını, doğruların ve yanlışların görülmesini, AKP'nin yöneticilerinin dini ve ulvi değer yargılarını nasıl istismar ettiğinin görülmesini sağlamaktır.

İnanın bunu sadece ben ve bizler yapmıyoruz, gündelik basının korkusuz kalemleri her gün benim yazdığım mealde köşe yazıları döşeniyor.. Onlar ile aramdaki fark, onlar profesyonel ekmeklerini böyle kazanıyor ben ise sade vatandaş Mustafa'yım.. Benim özelliğim okuyorum yazıyorum paylaşıyorum. Bu kadar!

AKP’nin 14 yıllık iktidarında fuhuştan teröre, terörden uyuşturucuya, yolsuzluğa, hırsızlığa devlet malının nasıl iç edildiğine dair çetele tutulmuş olsa, galiba bir seri kitap yazmak gerekecek..
14 yıllık AKP iktidarı döneminde o çok söylenen kamu düzeni, sosyal ahlaksızlık adına öyle bozulmuş ki, fuhuşta artış yüzde 790, cinsel tacizde yüzde 449, çocukların cinsel istismarında yüzde 434, uyuşturucu bağımlılığında yüzde 678 artış var deniyor...

Çocuk cinsel istismarı derken, AKP'nin tüm yoz dernek ve vakıfları hepimiz Ensarız diye bildiri yayınlamışlar, içinde çocuklara tecavüz edilen dernekle aramızda bir fark yok demeye getirmişler ne gam!


AKP belası 2002 yılında ülkenin başına bela olmadan da evet fuhuş, uyuşturucu, hırsızlık, rüşvet, irtikap, ihtilas vardı, ama uyuşturucuyla tanışma yaşı 10’a kadar düşmemişti, ilköğretime kadar inmemişti. Hırsızlık bu kadar aleni, devlet malını bu kadar kombine iç etmek olmamıştı.

Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar 2002 yılında iktidara gelen AKP yönetcilerinin kaldıracaklarını, yok edeceklerini söyledikleri ülkede azda olsa var olan olumsuzluklar idi. Hazret imam Tayyip'in başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı ile yolsuzluğun hangi boyutlara vardığı, bir ucunun Reza Zarrap'a, bir ucunun bakanlara bir ucunun "evlad-ı âyala", bir ucunun suudlara, bir ucunun katara dayandığı, bir ucunun milletin A. koyacağız demesi ile ün salan Mehmet Cengiz adlı müteahhite dayandığını, elde edilen gözle görülür servet artışlarının ise çocukların düğünlerindeki takılar olduğu savı ile perdeli gözlerin biraz daha görmesi engellendi.

Yaşam kalitesinin arttığından dem vuranlar, sadece mali açıdan kendi yaşam kalitelerini artırdılar devletin imkanlarını ihtişamlı yaşamları için kullanmaktan, çekinmediler, gerektiğinde namuslarına teslim edilen örtülü ödenekten harcama yaparak, bu paraları kullanmaktan imtina etmediler.

Rahatdan huzurdan, kalkınmadan, zenginlikten bahsedenlerin 14 yıldır, tek derdimiz İslam diyenlerin içerde ülkeyi yangın yerine çevirdi, dışarda ise elimizi uzatıp tokalaşacak komşu bırakmadılar. Türkiye'nin sınır bölgelerine bakınız lütfen! Kan gövdeyi götürüyor..

Yaşadığım şehirde çarşıda pazarda gördğüm insan profilleri bir Türk vatandaşı olarak beni ürkütür hale gelmiştir, kimin nerenin ajanı, kim Arap, kim sığınmacı, kim İŞID, kim PKK, kim PYD, kim itilaf devletleri ajanı belli değil. Bir gün buyrun gelin G.Antep iline, binin tramvaya, binin toplu taşım araçlarına çıkın caddelere görün memleket ne hale gelmiş!

01.04.2016
Mustafa AKTEN

__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.04.2016, 20:05   #2
Çevrimdışı
alkanaga
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tek derdimiz islam diyenler

Ne garip, çıkarı için sarıklı biri Müslümanları kalkındıracağız diye ortaya çıkıyor, saf dindarlardan para-sermaye topluyor yeşil holding kuruyor ve sonra holding acayip, esrarengiz, garip, şüpheli şekilde batıyor. Hisse alanlar birer bardak soğuk su içiyor.
Sonra birileri bir keriz feneri kuruyor, milletten yardım adı altında din ve vicdan acıtasyonlarıyla paraları topluyor sonra bir bakıyorsun milletin paralar yine birileri tarafından iç edilmiş...
Birileri Caprice Gold ebu Eyyub El Ensari House’ adında bir projeyle çıkıyor. Muhafazakar İslamcıları yaklaşık 4 ayda 18 milyon dolar kadar dolandırıyor...

Yine birileri ha bre dini programlarda acıklı hikayeler anlatıp, bir ramazan sezonun 600 milyar kaldırıp, oteller zinciri yapıyor...
Birileri gidip dini vakıf yurtlarında Mushaf öğretiyoruz ayağına çocuklara tec.. ze kalkıyor..
Zavallı ülkem gözünü açmadığı müddetçe bu birileri hep var olacaktır..
__________________
Sevmekten asla vazgeçmeyin. Sevgisiz bir hayat amaçsız, anlamsız olur.
Alkanaga
  Alıntı ile Cevapla
alkanaga'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 03.04.2016, 00:48   #3
Çevrimdışı
alkanaga
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tek derdimiz islam diyenler

https://www.youtube.com/watch?v=v-y3yDaguUc
__________________
Sevmekten asla vazgeçmeyin. Sevgisiz bir hayat amaçsız, anlamsız olur.
Alkanaga
  Alıntı ile Cevapla
alkanaga'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
derdimiz, diyenler, islam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.