Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 24.04.2016, 12:44   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Demokrasi ile Öfke Hitabeti Bağdaşır mı?

DEMOKRASİ İLE ÖFKE HİTABETİ BAĞDAŞIRMI?

Bize demokrasi dersi verilirken, idareye seçilenlerin seçim sandığından çıkan her seçim sonucunu, her istediğini yapma yolu olarak görenlerin, “öfke hitabette sanattır” deyip her önüne gelen eleştirmen ve muhalif vatandaşa fırça çekip, azarlayıp, hakaret edenlerin, kendilerinden ve sığ düşüncelerinden, yobaz düşüncelerinden farklı ve aydınlık düşünürleri hasım ve düşman görenlerin, siyaset bilimini kötü politikalara alet edilemeyeceğini bilmeyenlerin, kendine her muhalif olanın kişisel haklarıma ve şahsıma ve oturduğum makama hakaret edildi savı ile dava açılamayacağını bilmeyenlerin asla demokrat, idareye gelmiş olsalar dahi devlet adamlığı nosyonuna ulaşamayacağı öğretilirdi..

Her önüne geleni bölücülük ve darbecilik ile suçlayanlar, din mezhep, ırk ayrımı yapanlar, kendilerinin ötekileştirdiği insanların kendilerini ötelemelerine, kendilerinin dışladıkları insanların kendilerini dışlamalarına müsamaha ve anlayış göstermiyor..

E hani ayrımsız ayrıcalıksız, benden senden demeden kardeşçe yaşamak vardı.. Nerede? E hani kimsenin yaşamına sosyal hayatına, yemesine, içmesine, giyimine kuşamına, ibadetine, mezhebine, ırkına karışılmayacaktı nerede?

Ötekileştirip bölücülüğün daniskasını yapanlar, yobaz ve ilkel düşüncelerine biat, idarelerine koşulsuz itaat istiyorlar..

İşte demokrasiyi özümsemiş Cumhuriyet çocukları ve aydınlarda bunları yurttaş yerine koymuyor onları yani irticanın odağı olmuş ve mahkûm olmuş AKP’nin yönetici kadrosunu, yandaşını, oydaşını, rantdaşını adam yerine koymuyor sen beni ötekileştirirsen bende seni ötekileştiririm diyor bu durum aslında bölücülerin ekmeğine ve yaptığı sığ politikalarına yağ sürüyor..


Vurgun, soygun, yalan, talan, fesat, nefret ve kin Cumhuriyet tarihi boyunca hiç olmadığı kadar AKP ve yöneticileri eliyle Türkiye’de tavan yapmıştır… Bütün bu yapılanları, yanlarına kâr kalacak sananlar mahkemeleri ve adalet dağıtanları (istisnalar hariç) kendilerine kapı kulu yapanlar ve yapılanlar, Ya hu mahkemeler ne zaman beri kadılara sonrasında hâkimlere mülk oldu ki sizlere de mülk olsun..

Hangi devrin suç işlemiş idarecileri ülkelerinde ve tarih önünde yargılanmadı, cezalar almadı. Sizler eyyy AKP’liler ve onun hükümeti ve onun Cumhurbaşkanları, yaptıklarınız yanınıza kalacak sanıyorsanız, bize biz, bizden ufağına çuvaldız derler diyorsanız sizi yorgancı ipliği ve iğnesi ile diker, dürüp bürerler haberiniz ola!


24.04.2016
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bağdaşirmi, bağdaşırmı, demokrasi, hitabeti, öfke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.