Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.08.2016, 16:06   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Oradan Buradan

ORADAN BURADAN


Türk toplumu olarak siyasi ve idari kesimde kotarılamayan işlerden, sorumluluğunda olan menfi yaşanmışlıklardan hicap duyarak istifa etme kültürü ve geleneği maalesef oluşmadı, oluşturulamadı.. Son yaşanan olaylar dahil ülkemizde yaşanmış ve yaşatılmış olanlar için istifa etme gereği duymayanlar milletimiz ve Tanrı bizi affetsin diyor.. Bu kadar ucuzmudur bu yaşanmışlıklar ve yaşatılanlar! Öyle dudak ucu ile af dilemekle bitiyormu?

İslam dünyası kabul edilen halklara kendi elleriyle yapıp, ceremesini ağır yaşam koşullarında çekenlere yönelik eleştiriler, bazen luzumsuz bazen çokca alınganlık ile bardağın birde dolu tarafı olduğunu işaret edenler, AKP ve onun her şeyi bilen zat-ı devletleri Erdoağan'a bağlayanlar tarafından eleştiriler minimize edilmeye çalışılır.. Oysa objektif bakıldığında ortada ne bir bardak nede olmayan bardağın dolu tarafı vardır.

Eleştiri tenkit yapılırkan ortada mutlaka yanlış insanlar, onların yanlış uygulamaları, özünden ve aslından saptırılmış milli, dini, manevi değerler vardır..Tenkitler bunlara yapılır, çoğu zamanda işin aslı esası ne olması gerektiği söylenir.. Doğru olanda budur zaten.

Farklı düşünenleri, muhalif olanları, hakkı, hukuku savunanları, olaylara bilimsel ve realist olarak bakanları yalanla, iftira ile, çeşitli zulüm ile, polis baskısı ile çeşitli devlet imkanlarını kullanarak susturmaya kalkanlar olmayan dolu bardağı gösterenlerdir çoğu kez.

Eleştiri, tenkit ve uyarıları fitne fesat, milli irade saydıkları yönetimlerine, darbe olarak görenler, fitne ve fesatı kendi içlerinde büyütmüş devletin tüm katmanlarına yaymışlardır..
"Eleştirilere açık olmak, biraz ağırda olsa söylenenleri hazmetmek demokratlığın gereğidir. Sağlıklı, mantıklı, ilme, gerçeklere dayalı eleştiriler içeriği itibarı ile yol gösterici gelişmenin mihmandarı sayılmalıdır.."

İdareye gelenler rutin işlerini, yapması gerekenleri yol gibi, menfez gibi, köprü gibi, okul, hastahane, vb hizmetleri siyaseten malzeme yapamazlar, yaparlarsa olmayan bardağın dolu tarafını göstermiş olurlar.. Rutin ve asli görevleri olan işlerin yapılması siyaseten başarı grafiğinde yer bulmaz..

Sıkıştıklarında ülkede sanki muhalif olanlar iktidarmış gibi her şeyin sorumlusu tutanlar aslında siyaset mantığını da bilmiyorlar...
Önlerinde buldukları tüm imkanlar, çok da yağ içinde börek olunmayan Cumhuriyetin belli dönemlerinde kazanılmış, bir savaşın galibi ama ekonomik olarak bir çok vecibelerin içinde kıvranan, yoksullukla mücadele edilen halka armağandı!!!

Olmayan bardağın dolu tarafını gösterenler onlara da sahip olamadı, mal bulmuş muğrubi, mirasyedi hovarda gibi o değerleri de yok pahasına birilerine tapu ettiler...


Hala duruyorlar hala konuşuyorlar, hala istifa edip gitmeye yanaşmıyorlar!!!


13.08.2016
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
buradan, oradan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 20:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.