Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.01.2013, 08:47   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erdoğan'ın ak saray'ı heyula çıktı

ERDOĞAN’IN AK SARAYI HEYULA ÇIKTI

Erdoğan'ın sarayı heyula çıktı... Haberleri geliyor Ruhsatı usulsüz, ihalesi bitmiş gibi gözüken bu şekilde yapımı sürdürülmek istenen adı “AK SARAY” olacağı ifade edilen ve Ata’ya ihanet edercesine, sanki oturdukları ve kullandıkları Saray misali mekânların altından su çıkmışçasına Saray yaptırmaya kalkıyorlar. İstanbul’da ecdadım ecdadımız dedikleri Osmanlı hanedanlığından kalan Saray’ların belli bölümleri kendilerine dizayn edilerek hem çalışma ofisi gibi hemde ikametgâh gibi kullanılmak üzere tahsis edilmiş, Ankara’da yeni Başbakanlık idari binası zaten devreye girmiş bunlar yetmiyormu?

İşin aslı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek Türk’e Ata olmuş Atatürk’e buuz etmek asıl neden. Bu kadar saltanat merakı nerden geliyor? Öykündükleri Suudi Krallığı Saray’larına özentiden mi? Başka öykündükleri ve imrendikleri faşist diktatörlerin Saray misali kullandıkları binalarmı?

TBMM si niçin vardır? Türk insanının yöneteni ve yönetileni arasındaki ilişkileri düzenleyecek, adına kanun denilen uyulması gereken formatları, çağın değişen durumlarına uygun olarak, ekonomik, sosyal, siyasal, idari, mali, askeri vd konularda düzenlemeler yapması için vardır. Oraya seçilen insanlar bunun için ayrıcalıklı, dokunulmaz, en iyi sosyal ve ekonomik şartlar ile yaşarlar. Seçen ise umut ile, toplanan vergilerin, Türk insanına adil ve eşit şekilde yol, su, elektrik, baraj, fabrika, hasta hane, tımarhane, eğitim, sağlık, savunma gelir dengesindeki adaletin sağlandığı sosyal yapının oluştuğu imkanlar olarak geri dönmesini beklerler.

Türk insanın seçtikleri yukarıda ifade ettiklerimizi yapmazlar, kendi yaptıkları kanunlara kendileri uymazlar hatta Anayasa bir defa delinse ne olur derler, yaptıkları kanunu uygulamakla görevli olan hâkimler yönetenler aleyhine karar verdiklerinde böyle kararmı olur der, hâkime en galiz küfürleri yaparlar, mümkün olsa o hâkimi fizan şehrine sürmeye kalkarlar.Şimdi AKP fikriyatı elinden gelse idareci sınıfa ayrı yol, ayrı hava alanı, ayrı sağlık merkezleri halkın giremeyeceği ayrı yaşam alanları yapmaya kalkıyor.

Bizim ülkemiz 11 yıldır kaos yaşıyor..Kanun adına kanunsuzluk, hukuk adına hukuksuzluk bir fiil bunları sağlamakla görevli olanlar tarafından yapılıyor.

Türk"e Atatürk olmuş Ata olmuş insana ve onun bırakıtlarına hangi çocuk hangi torun ihanet eder. Ancak soysuzlaşmış, milli ve manevi değerlerini yitirmiş, uhdesinde Türk ve Türk milleti şiarı kalmamış, kibir kuyusunda gezinen, kanun var ama ben uymam, hukuk var ama bana ve aile efradıma ve yandaşlarım yakınlarıma işlemez diyen AKP güruhu içinden çıkmış hükümet ve onun başbakanı gibi melun olanlar ihanet ederler.

AKP başbakanı Erdoğan Ata yadiğarı olan Orman çiftliği arazisi içine AK SARAY adı altında başkanlık Sarayı yaptırıyormuş. Şimdi Annemizi belleyen kadı, kimi kime şikâyet edeceğiz? Yurtseverler, milliyetperverler bu yapılanların çetelesini tutsunlar, Cumhuriyet çocuklarından oluşacak milli bir hükümetin kurulması ile birlikte Ak Saray adı altında yapılan Saray bozuntusunun temeline dinamit koysunlar aslına irca etsinler. Yapanlarıda tenasül uzuvlarından meydanlarda assınlar.

Şimdilik elimizden başka bir şey gelmiyor.

20.1.2013
Mustafa AKTEN


__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 20.01.2013, 10:56   #2
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erdoğan'ın ak saray'ı heyula çıktı

Bilgilendirmen icin Tesekkürler Mustafa AKTEN, sadece bir ricada bulunacagim.

Yazilarinizi hep zevkle takip ediyorum, maalesef Türkcemin kitliginla gelen zorluklarla biraz büyük harfle yazabilirmisiniz diye istekte bulunmak istiyorum.

Alıntı:
hatta Anayasa bir defa delinse ne olur derler,
Ne münasebet ilk önce kendilerinin bir kere delinmelerini isteselerdi, hemen gönüllü olarak kendimi bu göreve atanirdim.

Zaten bu Itler Cumhuriyetin temellerini teker teker kaldiriyorlar, Burada kendilerine ait bir bölüm istemelerinin nedeni, Arap Ülkelerinden her Davettiyeden aldiklari cevap yüzünden.

Her Arap dünyasindan Bu Itlerin gelmelerini istediklerinde cünkü, Ankaraya gelemiyceklerini, Burasi Mindar olarak gördüklerini Cünkü Burada Anit Kabirin bulundugu icin, tercih etmediklerini her zaman söylemislerdir.

Buna dayanarak Basimizdaki ITTE ziyani yok, Istanbula gelirsin diye tekliflerde bulundugu belli.

Atamizi sevmeyen Hangi Keranede bulusmak isterse gitsin, Ülkemize gelmesin!.

Bunlari davet edenlerde pesinden Defolsunlar, Böyle ITLER bize lazim degil!.

Bu Cocuk serefine göz dikmis ITLERIDE devletimizin icinde istemiyoruz!.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.01.2013, 01:18   #3
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erdoğan'ın ak saray'ı heyula çıktı

Yazılarımı yazarken, daima güncel, siyasal, idari, mali, ve her konuda yazmaya güncel olan ne varsa uymaya çalışıyorum. Amacım paylaşmak. Başka bir beklentimiz yoktur. Okuyan arkadaşlarıma ayrıca teşekkürü borç bilirim. Bu yazım aslında biraz küçük oldu. Bundan sonra biraz daha büyük yazmaya gayret ederim aslında tabir-i caiz ise bende gözden fukarayım.

Tekrar teşekkürlerimle saygılar ve sevgiler sunarım.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çikti, çıktı, erdoğanin, erdoğanın, heyula, saray, sarayi, sarayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.