Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 22.01.2013, 11:51   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bozuk düzen

Bozuk Düzen

Atatürk"ün kurduğu Cumhuriyet ile sorunu olanlar, Ta Cumhuriyet ilanında var idiler. "Kubilayın" kafasını gövdesinden kör bağ bıçağı ile ayıran melun, lanetli Bülent Arınç'ın dedesi Vahdet Derviş'ler ta o zamandan vardı.

11 yıldır İmam Recep Tayyip, A babası Necmettin Erbakan, Fetullah Gülen, vd tarikat ve cemaat şeyh'leri fikriyatları sayesinde Cumhuriyet kazanımları ile sorunu olanlar, ülkeyi; aldıkları toplumsal yanılgı oyları ile tarumar ederek Türkiye milli değerlerini iç etmeye çalıştılar. sanmayınız ki, bir imam Recep Tayyip ve onun A babası Erbakan vb FİKRİYAT ile kaim değiller. Atatürk sağlığında ve Atatürk ölümünden sonra hep varlardı, olmaya devam ettiler son 11 yıl ise tuzu biberi oldu.

Atatürk, İnönü vb leri dışında siyasetci, devlet adamı geçinenler tarafından hep kandırıldık ve aldatıldık. Bu gün de katmerli olarak aldatılmaya, aşağılanmaya devam ediliyor. İmam Recep Tayyip son bir kapalı salon toplantısında konuşma yaparken, kendisinden Öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağını soran Öğretmen'e, vereceğin oya ihtiyacım yok, geleceğim yere geldim, artık buradan beni kimse indiremez dercesine, oyun senin olsun tepe tepe kullan dercesine vatandaşı aşağılamıştır. Çiftciye, İşçiye, Öğretim görevlilerine, kadınlara, Askerlere, Asker eşlerine, Öğrencilere, Doktor'lara Eczacı'lara, Diplomat'lara vd STK larına söyledikleri ve aşağılayıcı cümle ve kelimeleri hala hatırlardadır. Bu kabil davranışları ortada olan, milletim milletim dediği oydaşlarını merdiven ve basamak gibi kullanmaya çalışan bu haddini ve kendini bilmez insana artık dersinin verileceği zaman gelmedimi? Atatürk'de ne zaman birleşeceğiz?
 
Sosyal ve Siyaset bilimcileri dünya'daki tüm idari rejim'leri irdelemiş insan hakkı, insanın doğuştan kazandığı haklar adına en doğru ve en güzel idareyi saptamaya çalışmışlar, "DEMOKRASİ" üzerinde karar kılmışlar. Demokrasi kendi içinde azda olsa mahsurları olan bir idari rejim'dir. Mahsurları nedir? Demokrasi kurallarını kullanarak ve Demokrasi'nin kendini araç yaparak tarihde Hitler'i, günümüz Türkiye'sinde Menderes, İmam Recep, Abdullah Gül, Necmettin Erbakan, Tansu Çiller, Bülent Arınç, gibi insanları idari makamlara taşımış olmasıdır.
 
Ayıplı ve özürlü işleyen seçim sistemi ve demokrasi ile Atatürk"ün ilkeleri olan Cumhuriyetcilik, Laiklik, Halkçılık, Milliyetçilik, devletçilik, Devrimcilik ilkelerini hayata geçirecek, Türk milletinin şaşmaz düsturu olacak hale getirecek zaman ve ortamı bir türlü yakalayamadık. İRTİCA hep peşimizde ve ensemizde olmaya devam etti, elan etmeye devam ediyor.

Sosyal devlet ilkesi sekteye uğradı, gelir dağılımındaki adaletsizliği bir türlü önleyemedik, sadaka kültürü parti ve devlet ilkesi haline getirildi, devletin malı deniz yemeyen domuz dendi,"Darül Harp" ilan edip Cumhuriyet kazanımlarını milli ve manevi değerleri babalar gibi paylaştılar yenmesini sevap hale getirdiler yetmedi, üçe kapatın dediler komisyonlarını aldılar ve Türk milleti mallarını babalar gibi satttılar bitiremediler hala satmaya devam ediyorlar.

İflah olurmuyuz acaba? İflah olmak ne kelime, tam iflas durumundayız. Bunları hep yazıp duruyoruz ama bıkmadan hatırlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Darül Harp ile Türkiye milli değerleri talan ediliyor.. Türkiye mallarının talanı mübah sayılıyor.. Ancak yiyenler AKP'ye oydaş olan badem bıyıklı olanlar eşi türbanlı yandaş, yanaşma, oydaş olanlar paylaşımdan bölüşümden hissesine düşeni alıyor, Sıradan oydaş olanlar ise havasını almaya devam ediyor. AKP kendi zenginini yaratıyor, zengin olanları vergi sıralamasında görmek mümkün değil.

22.01.2013
Mustafa AKTEN
 
__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bozuk, devam, düzen, olan, olanlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.