Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.02.2013, 10:21   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Pazartesi sendromu

PAZARTESİ SENDROMU

Bu gün 18.02.2013 Pazartesi. Sendrom olarak anılacak nesi var dendiğinde? Her zaman alışa geldiğimiz çalışma günlerinin ilk günü olması, geçen haftadan devreden alacak verecek işlemlerinin vuzuha ve netliğe kavuşturulması, tatil dönüşü işe adaptasyonun, konsantrasyonun azlığı, beyni ve fiziki tembelliğin henüz bünyeden atılmadığı, Trafik keşmekeşi içinde varmaya çalışacağınız okulunuz, iş yeriniz, diğer meşguliyetlerinizin hafta içinde sizlere hangi olumsuzlukları yaratacağının düşünceleri içinde Pazartesi gününe başlamak değil, evet bu saydıklarımız her Pazartesi belki insanların bir çoğunun hayatında yaşamında var ama bu Pazartesi Sendrom olacak kadar diğer pazartesilerden farklı!

Bir defa terörü bitirme adına İmralı adasında 40.000 insanın ölümünden sorumlu tutulan, yargılanan, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan cani başı ile kimlerin görüşmeye gideceğinin belirlenmesi, kimlerin görüşme şerefine nail kılınacağının Adalet Bakanlığı ve BOP eş başkanı imam Recep Tayyip tarafından tespit edileceği gündür.

Ey Türk;
1-Terörü bitirme adına teröristin istemlerinin hayata geçirilmesi,

2- Terörist başı ve önde gelen teröristlere af sağlanması, cezalarının şimdilik kaydıyla ev hapsine dönüştürülmesi,

3-Uğruna şehitler verilen uzuvları kopmuş Gazilerin, hayatlarının ve uzuvlarının hangi gerekçe ile kaybedildiğine bakılmaksızın, ünüter yapımız sarfı nazar edilerek, şimdilk federasyona razı olunması,

4-Dil'de, Bayrak'da, Milliyet'de bölünmenin yolunun açılacağı,

5-Rica ve minnetlerin bir kez daha İmam Tayyip tarafından telaffuz edilerek lütfen silahlarınızı gömün çağrılarının tekraralanması.

Yukarda sayılanlar yapılacak idiyse biz bu 40 bin insanın ölmesine, binlercesinin şehit olmasına neden izin verdik. Yukarda sayılan istemler 1984 yılından beri istenenlerdi, 40 bin insan ölmeden vatanın bölünmesine Türk milleti yanında başka isimler ile topraklarımız üzerinde başkalarınında hükümran olmasına izin verir, 40 bin insanın ölmesine razı olmazdık.

Ey Türk;

İmam hazreti Recep Tayyip Erdoğan, teröristlerin tüm istemlerini yerine getirerek, terörü bitirmiş olacak, terörü bitiren ünlü siyasetçi olarak milletim dediği insanların nezdinde kahraman olacak! İşte Pazartesi sendromu budur.
(Tarihe not düşmek isteyenlere)

KÜRT ÇOCUKLARI!
Aşağıda vurgu yaptıklarımın dışında kalan kendini Türk milletinin ayrılmaz bir ferdi sayan tüm Kürt kökenli vatandaşlarımızı muaf tutar tenzih ederim.

Kürt çocukları derken, ne Kürt olanı, ne Kürt çocuğu olanı değil bunların adına hareket ettiğini söyleyen ama asla Kürt çocuklarından yana olmayan KÜRTCÜ'lerden bahsetmeye çalışıyorum.
Devlet ve yerel yönetimlerden istemleri hiç bitmedi, üretici olmadılar, Kürt çocuklarına milli bütçeden tahsis edilenleri çarcur ettiler yatırmların hayata geçmesine engel oldular, yaptıkları ise;

Kazandım saldım çayıra, Mevla kayıra mantığı ile, yalın ayak baş kabak şekilde sokağa bırakılan çocuklar!

İşportacılıktan, cepçiliğe, kapkaççılığa özendirilen ve bu işler yaptırılan Kürt çocukları! Çoğu 10 çocuktan aşağı olmamak üzere kurgulanmış aile yapısının 10 çocuğundan biri olan Kürt çocukları! Devlete kalkışma halindeki büyüklerin cesaret edip Polis ve Asker karşısına çıkamadıklarında ellerine Molotof kokteyl'i verilip güvenlik güçlerine saldırması talimatı verilen Kürt çocukları! Asimilasyonun, devletin, PKK'nın, KCK'nın ne anlama geldiğini bilmeyen, Polis'le girilen çatışmayı bir oyun gibi görüp, lastik yaktırılan Kürt çocukları!


Asıl tutuklanması gerekirken olayların gerisinden talimatlar yağdıran kışkırtıcı Ajan'ların elma şekeri ile kandırdığı tutuklanan Kürt çocukları!

PKK ile KCK ile bu devleti yıkamazsak her aile 10 çocuktan aşağı yapmayacağız günü geldiğinde seçmen yapacağımız bu çocukların oyları ile Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkacağız diyorlar.. Bu düşüncelere alet edilen Kürt çocukları onlar!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde meydana gelen, diğer bölgelerimizde meydana gelen devlete kalkışma halinin provalarının yapıldığı olaylarda sayıları yüzleri bulan Kürt çocukları! Ne gam. Bu Provaları yaptıran BDP isimli güya siyasi parti yöneticileri! Dağda vurucu ve silahlı güç olan PKK ile organik bağ içinde olan BDP! KCK ise, PKK'nın kent merkezlerinde organik bağ içinde olduğu uzantısı! KCK ile çocuk ve kadınların öne sürüldüğü bir kalkışma ve devlete isyan hareketi!

Devlet demokrat olursa demokratik hakların neler olduğunu bilir hak arama topluluklarına terörist muamelesi yapmaz, ülkenin bir çok bölgesinde BDP tarafından örgütlenen kalkışma hareketlerinin demokratik hakların iyileştirilmesi adına yapılmadığını bilir tefrikini yapabilirse, Kurt'la Kuzu aynı kefeye konmamış olur...

Kurucu irade tarafından şekil ve çerçevesi çizilmiş, ünüter yapısı belirlenmiş olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş felsefesinden kaynaklanan şartlarını değiştirmeye matuf olan hain hareketleri, gösterileri önlemek elbette devletin temel görevidir.

Türk milleti 40.000 insanın ölmesine niçin razı oldu? Cumhuriyetin ve Türk milletinin var oluşu için şehitlik mertebesine ulaşanların hiçmi hatırı yoktur.İşte Pazartesi sendromu budur!

18/ŞUBAT/2013
Mustafa AKTEN


__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çocukları, içinde, kürt, olan, pazartesi, sendromu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.