Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.04.2013, 08:04   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Anti Atatürkçüler ve Kemalizm


11.04.2013

ANT
İ ATATÜRKÇÜLER VE KEMALİZM

Sanırım bazı ifadeleri burada yeniden tekrar etmemiz gerekiyor. Atatürk'ümü anlamak istemiyorlar.. Çağdaşlıktan korkuyorlar... Atatürk"ü müspet olarak anmak ve anlamak, ilkeleri ile yaşam tanzim etmenin bir ayrıcalık ve erdem olduğunu anlamak istemiyorlar. Atatürk ve devrimlerinden yana olmak bir ayrıcalık ve erdemdir. Atatürk ilkelerine uymak ve uygulamak resmi görevliler dâhil herkesin taraf olması gereken önemli bir yurttaşlık görevi, iyi yurttaş olma durumudur. Bu ifadeleri tekraren burada ifade etmek ayrıca bir görev.

Tüm Dünya"nın kabullendiği, Türk"ün Atatürk yaptığı tarihi şahsiyeti, ilkelerini, devrimlerini görmemek, bakar kör olmakla eş değer değilmidir?

Toplumsal yanılgı, yerini sağduyuya ve aklıselime bıraktığında, AKP ve başbakanı Erdoğan’a oydaş olanlar gaflet uykusundan uyandığında, bu ülkede umutlar bir başka şekilde yeşermeye başladığında, kötü bir karanlığın kâbusundan günün ve Atatürk’ün sağladığı aydınlığa uyanıldığında, Atatürk’ü devletin ve milletin hayatından belleklerinden çıkarmaya çalışanlara hak ettikleri cezaları verilmeyecek mi?

8 Nisan 2013 tarihinde hak hukuk ve adaletin tecellisi ve hukuk adına hukuksuzluğu, kanun adına kanunsuzluğu yapanların kınanması için orada toplanan yüz binlerin üzerine Gaz bombaları ve kumla karıştırılmış tazyikli suyla saldırı emrini verenlerden bunların hesabı sorulmayacak mı?

8 Nisanda toplanan halka destek olmak için orada bulunan muhalefet milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağı cüret ve cehaletinde bulunanlardan bunun hesabı sorulmayacak mı?

Toplumsal yanılgı ile Türkiye Cumhuriyeti devletinde kötü bir kaderciliğin verdiği yanılma ve dini aldatmalar ile devlet idaresinde olanlar, tüm devlet imkânlarını kullanarak Cumhuriyetin bayramlarını, Atatürk'ün ölüm ve doğum günlerinin anılmasını yasaklayanlar, T.C ibaresini devletin resmi kurum tabelalarından kaldıranlar, kaldırılması için emir talimatları yazıp badem bıyıklı Valiliklere, Kaymakamlıklara dağıtanlardan bunların hesabının sorulmayacağını sananlar çok yanılgı içindeler.

Silivri ve diğer tutsak evlerinde Cumhuriyet ve Atatürk devrimcisi ve milliyetçisi insanlara hem eza edip hem cefa çektirenler, onların oradan onurları ile çıktıklarında kendilerinden hesap soramayacaklarını sananlar çok yanılmaktadırlar, en küçük memurundan en büyüğüne kadar tüm bunların hesabı sorulacaktır.

Hem vatana hıyanet içinde olacaksın, hem ülkeyi pazarlamakla görevli olduğunu söyleyecek ve Anayasal suç işleyeceksin, hem başka bir devletin temsilcisi olduğunu söyleyecek BOP eş başkanlığından dem vuracak, Anayasal suç işleyeceksin, bunlar vatana hıyanet ile eş değer suçlar değilmidir? Bunların hesabı sorulmayacak sanıyorsanız elbette bunların hesabını sizlerden Cumhuriyet çocukları soracaktır.

Anti Atatürkçü olarak devletin idaresinde toplumsal yanılgı, çarpık seçim sistemi, sadaka kültürünün sağladığı yanılgı oyları ile halkın, tepesinde oturup o halka Türk milleti diyemeyecek kadar Türk olmayanlardan, çocukların okul kitaplarından Atatürk'ü çıkarmaya çalışanlardan, Türk bayrağını taşıyanlara en orantısız güçle saldırarak gaz sıkanlardan, coplamak süretiyle Türk milleti fertlerinden oluşan topluluklara orantısız güç kullananlardan bunların hesabı sorulmayacak mıdır?

11 yıldır AKP zihniyeti ve yandaşlarına bakınız! Müspet Atatürkçülükten zerrey-i miskal benliklerinde varmıdır? Türk olmayı, Türklük ile övünmeyi bir defa olsun denemişler midir?

Bu gün Anayasaya sadakatten ayrılmayacağına dair yeminleri ile TBMM sinde göreve başlayanlar Anayasayı tebdil ve tağyir suçu işleyerek yeni Anayasa yazmaya çalışmakta, ülkeyi bölmeye parçalamaya, federatif bir düzen içinde din ağırlıklı faşizan bir başkanlık sistemine dönüştürmeye çalışanlara bu millet iyi demeyecek, uyuduğu gaflet uykusundan uyandığında imam Recep Tayyip Erdoğan ve şürekâsının başına Türk yumruğunu indirecektir.


Mustafa Akten
__________________
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.11.2015, 00:15   #2
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Anti Atatürkçüler ve Kemalizm



Kaleminize sağlık Mustafa Bey

Yarınnnnnnnnn 1 Kasım haydi Türkiye görevinizi yapın.
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.11.2015, 00:19   #3
Çevrimdışı
Suzim
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Anti Atatürkçüler ve Kemalizm

Yüreğinize sağlık @Mustafa Akten


__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.11.2015, 00:35   #4
Çevrimdışı
alkanaga
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Anti Atatürkçüler ve Kemalizm

Teşekkürler...
__________________
Sevmekten asla vazgeçmeyin. Sevgisiz bir hayat amaçsız, anlamsız olur.
Alkanaga
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz alkanaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
anti, atatürkçüler, bunların, kemalizm, türk, yanılgı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.