Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Müzik > Müzik Haberleri

Müzik Haberleri Mp3 aramayın bulamazsınız


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 28.09.2010, 15:23   #1
Çevrimdışı
Nazlı
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bestelerin galibi Ortaç




Yaza damgasını vuran şarkı sözlerilar arasında Serdar Ortaç besteleri birinci sırada! 17 bestesiyle müzikseverlere ulaşan Ortaç'ı Soner Sarıkabadayı ve Sinan Akçıl izledi
Yaz boyunca şarkı sözleriları dillerde dolaşan ilk üç isim; Serdar Ortaç Soner Sarıkabadayı ve Sinan Akçıl oldu. 'Kara Kedi' albümünde 17 şarkı sözleri sözü ve bestesine yer veren Ortaç; vokalisti Merih Ermakastar'ın single'ı için de bir şarkı sözleri yaptı.

AKÇIL'DAN 13 BESTE

Son yılların en çok dikkat çeken bestecileri arasında yer alan Sinan Akçıl ise Hande Yener'in 'Hande'ye Neler Oluyor?' albümündeki bütün şarkı sözlerilara imza attı. Akçılalbümdeki 12 şarkı sözlerinın dışında Yener'e 'Uzaylı' adlı bestesini de verdi. Geçtiğimiz yazın yükselen yıldızlarından biri de Soner Sarıkabadayı oldu. Murat Boz ile birlikte yazdığı 'İki Medeni İnsanız Biz' şarkı sözlerisıyla dikkat çeken Sarıkabadayı; Sertab Erener'in 'Rengarenk' albümüne de dört şarkı sözlerisını verdi. Murat Dalkılıç'ın yeni albümü 'Merhaba' için 'Külah' adlı besteyi yapan Sarıkabadayı 11 şarkı sözlerisıyla müzikseverlere ulaştı. Besteleri dillerde dolaşan diğer popçular ise şöyle:

METİN AROLAT: Yeni albümü 'Çok Daha Ötesi'ndede 10 şarkı sözlerisı var.


TAN: 'Taş Yürek' adlı albümünde yer alan yedi parçaya imza attı. Demet Akalın'a verdiği 'Çanta' şarkı sözlerisıyla da dikkat çekti.

EGE: 'Suya Düşen Sesler' albümünde kendi yazdığı yedi şarkı sözlerisı
var.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bestelerin, galibi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.