Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Necati Doğru


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 02.10.2015, 07:14   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Dövene Bakma! | Necati Doğru




Dövene değil, dövdürene bak. Dövülene değil niyete bak. Ahmet Hakan’ın kaburgalarını kıranlar kimin adına o tekmeleri atıyordu ona bak. Ahmet Hakan’a vururken aslında “onun kaburgalarını kırdık, senin kaburgalarını kurşunlayacağız” demek istiyorlardı; dön bir de kaburga kırmanın altında gizlenen faşist niyete bak.
Kör değilsin…(!)


Ahmet Hakan’a sopa gösterip; “İstersek seni sinek gibi ezeriz… Bugüne kadar merhamet ettik de ayakta kalabiliyorsun…” diye korkutma, sindirme yazısı yazılan gazetenin sahipleri Ethem Sancak ile Murat Sancak’ın iktidar partisi AKP’nin son kongresinde şeref misafiri yapıldığını… Ve Ahmet Hakan’ın yazı yazıp, TV programı sunduğu Hürriyet Gazetesi binasını 40 kişilik eli taşlı sopalı yakmaya gelmişlerin başını çeken iktidar milletvekili Abdurrahim Boynukalın’ın da aynı kongrede divan üyesi olarak baş köşeye oturtulduğunu…

Göreceksin…(!)
Dövene bakma!
Dövdürene bak!
Dövülene bakma!
Faşist niyete bak!


* * *
Ahmet Hakan, pencerede duran, yazılarının başlığına “tarafsız bölge” koyan; “balans ayarcı bir yazar gazeteci” oldu. İslamcı iktidar partisi AKP’yi, kurucularını, en önde gidenlerini, ideolojilerini alkışlamak için fırsat kaçırmayan yazılar da yazıyor. Bugün kendisini dövenlerin partisinden sözcüleri de TV programlarına çıkartıyor, en çok süreyi onlara konuşsunlar diye veriyordu.

Başlangıçta birlikteydiler.
Aynı davanın adamıydılar.
Ahmet Hakan da imam hatip bitirmiş; Tayyip Erdoğan’ın eski partisi Refah’ın Milli Görüş çizgisinin desteklediği bir TV kanalında gazeteciliğe adım atmış, birlikte namaza durdukları, birlikte hacca, umreye gittikleri, birlikte şirket kurup belediye ihalesi aldıkları, ve “vesayet” adını taktıkları laikliği geriletme, “Türkiye Cumhuriyeti’ni İslamcı Cumhuriyete dönüştürme davasının” adamıydılar.


Ayrı düştüğü için değil…
Eleştirdiği için de değil…
Aslında onları kayıtsız şartsız övemediği için de değil Aydın Doğan’ın kaburgasını kurşunlayacakları uyarısını yapmak için Ahmet Hakan’ı gece yarısı evine giderken çevirip ağzı köpüklü 4 kişiyle dövdürdüler.


Not: Yazının devamını okumak için, aşağıdaki linki tıklayınız.



------Sözcü--------
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bakma, doğru, dövene, necati


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 15:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.