Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Necati Doğru


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 29.05.2017, 12:53   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ey Hollanda! Gemiciklere İyi Bak! | Necati Doğru


Ey Hollanda! Gemiciklere İyi Bak!


Ne gerilimli günlerdi: Hollanda önce Türk Dışişleri Bakanı'nın uçağına giriş izni vermemiş, ardından da hanım Aile Bakanımızı Rotterdam'da kendi konsolosluğumuzun kapısına 30 metre kala, otomobili içinde, esir almıştı.
Korkunçtu!
Millet olarak aşağılandık.
Devlet olarak dibe battık.
Türk Aile Bakanı, kırmızı pasaport taşıyor, kendi konsolosluğuna giremiyordu. Oysa konsolosluğun balkonuna çıkacak, konuşma yapacak ve işçi kardeşlerimize “Referandumda evet oy atın…”diyecekti.
İfade özgürlüğü.
İzin vermiyorlardı.
Otomobilde 5 saat beklettiler.
Konsolosluk önünde toplanan Türk vatandaşlarına, Rotterdam polisi köpekleriyle saldırdı. Bir çam yarması Hollanda polisi, bir narin yapılı Türk işçisini yere yatırmış, omuzundan çift sarmalamış, ayağıyla da koluna basıyor, polis köpeği de işçimize saldırmış ısırıyordu. Aile Bakanımız, otomobilin penceresinden olanları gözyaşları içinde izliyordu. Hollanda polisi bir çekici ile olay yerine gelmişti. O sırada bakanımızın yanında bulunan danışmanı Bilal Topçu TV kameralarına şu açıklamayı yaptı: “Hollanda polisi beni ‘Ya bakanınız o otomobilden çıkar ya da otomobili kaynak makinesiyle ortasından biz keser, bakanı çıkarırız” diye tehdit etti. Sonuçta; Bakanımız Hollanda'nın liman kenti Rotterdam'dan karga tulumba Almanya sınırına sürüldü, ülkeden resmen atıldı.
Ey Hollanda!
Nazi bunlar!
Böyle bağırmıştık.
Türkiye'de 81 milyon Türk halkının ve Hollanda'da iş bulmuş, yıllardır çalışan, çocukları Hollanda okullarında okuyan işçilerimizin duygu dünyasında öfke, kırgınlık, kızgınlık, mağduriyet fırtınaları esmişti.

* * *
Olmuş bitmiş olay!
Yeniden niçin yazıyorum?
Şunun için: Destekleyicileri arasında Avrupa'nın önde gelen yayın kuruluşları Der Spiegel, L'Espresso, El Mundo, Romanya Araştırmacı Gazetecilik Merkezi'ne bağlı The Black Sea'nin yer aldığı European Investigateve Collaborations (EIC) “Türk Başbakanı Binali Yıldırım'ın ailesinin serveti üzerine yaptığı bir araştırmayı” yayınladı. Habere göre, Başbakan Yıldırım'ın ailesinin daha önce varlıkları bilinmeyen 3 Malta gemisi de dahil olmak üzere en az 11 kargo gemisi ve Hollanda'da 7 gayrimenkulü bulunuyor. Gemilerin her birinin değeri 1.9 milyon ile 33 milyon dolar arasında değişiyor. Başbakan, 2013'te yaptığı açıklamada, işlerini çocuklarına devrettiğini, çocuklarının denizcilikle uğraştığını söylemişti. Oğlu Erkam Yıldırım'ın Hollanda'da Castillo Real Estate BV adlı şirketi üzerine kayıtlı 6 emlak ve kişi olarak da üzerine kayıtlı bir ev bulunuyor. Şirketi ve kendi üzerine kayıtlı mülklerin toplam değeri, tapu kayıtlarına göre 2.16 milyon Euro ve hiçbiri satın alınırken kredi kullanılmamış. Yıldırım'ın, Hollanda bağlantılı en kârlı işi ise Zealand Shipping üzerinden yürütülen denizcilik faaliyeti. Belgelere göre, Zealand Shipping'i 2014 yılında Holland Investments adlı bir başka şirket satın alıyor. Holland Investment'in gerçek sahibi yine Erkam Yıldırım ve sicil kayıtlarına göre şirketin 129.8 milyon dolarlık mal varlığını yönetiyor.

* * *
Haber böyle uzayıp gidiyor.
Netice de yer Hollanda.
Polis köpekleriyle saldıran.
Bakanımızı ağlatan ülke.
Başbakan ve Cumhurbaşkanı, biz Türk halkını “Ey Hollanda! Nazi bunlar!” diye dolduruşa getiriyor, çocuklarının gemicilik şirketleri ise daha az vergi ödesinler ve off-shore avantajlarından yararlansınlar diye Hollanda'yı mesken tutup, şirket sahibi, ev, dükkan, mülk sahibi oluyorlar.
Ey Hollanda!
Gemiciklere iyi bak!

__________________
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.05.2017, 11:18   #2
Çevrimdışı
Senfonim
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ey Hollanda! Gemiciklere İyi Bak! | Necati Doğru

Bu halk gerizekalı olduktan sonra..
Tayyib beyın yaptığı pardon düzeltiyorum.Her zaman yaptığı , birileri arasına nifak sokmak
Kuran da yazılı günahlardan biri..
Bizim bir Kuran ı arapça okumak sevaptır ancak öyle kabul olur diyip anlamını bılmeyen okumayan kara cahillerimiz de bunlara Din Allah dedıgı için her dedıgıne ınanır her yaptığını alkışlar her yuhaladıgını yuhalar hatta bu lıderlerını çok sevdıklerı ıcın gerekırse öldürürler !
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Senfonim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ä°yi, doäŸru, doğru, gemiciklere, hollanda, necati


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.