Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Necati Doğru


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 06.09.2017, 13:52   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Geliyor! Geliyor! Cafer İmam’da Fıs! | Necati Doğru


Geliyor! Geliyor! Cafer İmam’da Fıs!


Yeni Adli Yıl, Danıştay ile Yargıtay'ın eski başkanlarının “Yargıya güven yok, dehşet içindeyim… Hakim ve savcılarda atılma korkusu var…” diyen “Uyanın…… uyanın… uyanın…” çağrılarıyla başladı.
Yarbay doktor.
Albay hekim.
GATA'ya sızmışlar.
Yanlış ilaç vermişler.
Kalp damarları genişlemiş.
500 pilota kumpas kurulmuş: Bunlardan askeri pilot olmaz raporu çıkmış, yerlerine Fetullahçı sızdırmışlar. Fetullah'ın yer sofrasında sahanda yarım bıraktığı köfteyi yemek ve “hoca efendinin kerametine nail olmak için” birbiriyle yarışmışlar.
KÖFTEDE KERAMET! GATA'da FETÖKULLİ!

* * *

731 sayfalık “Mahrem İmamlar İddianamesinde” de yazılı: Emniyet mahrem imamı Mesut adına her ay aylık 200 bin dolar yatırılmış. Kara Kuvvetleri Komutanlığı mahrem imamı Tarık adına 167 bin dolar aylık. Adliye mahrem imamı Faruk adına da 167 bin dolar aylık.
Akademisyenlerin imamı Burak:
Ayda 58 bin 600 dolar.
Deniz Kuvvetleri imamı Galip:
Aylık 54 bin 200 dolar.
Jandarma imamı Yunus:
Aylık 54 bin 200 dolar.
Hava Kuvvetleri imamı Bülent:
Aylık 28 bin 300 dolar.
MİT imamı Ahmet:
Aylık 22 bin 500 dolar.

* * *

Bir de Cafer İmam var!
Ona da her ay muntazaman 8 bin 300 dolar gönderilmiş. Cafer İmam, tüm “FETÖSIZINTI” için yapılan kumpasların yani tüm “FETÖKULLİ” lerin siyaset ayağının son halkası!
Geliyor……
Geliyor…
İmam Cafer'de fıs……
İmam Cafer'in iktidar partisi AKP ve iktidarın önde gelenleri ile hangi bağlantılarla “FETÖSIZINTI” ağını ördüğü karanlığa karışıyor. Yurtta Sulh Konseyi'nde kimler olacaktı? Başbakan kim olacaktı? Bakanlar, sıkıyönetim komutanları, büyük şehrin valileri kimlerden olacaktı?
Ne bu sorular soruluyor?
Ne de cevaplar aranıyor?

FETÖKULLİ ve FETÖSIZINTI'nın iktidar kardeşliği ortaya çıkamıyor, çıkartılamıyor. Çıkartılmak istenmiyor. İddianamelerde, duruşmalarda, sorgulamalarda, toplanan bilgi ve belgelerde; “Ne oldu, nerede niçin anlaşamadılar da Tayyip Erdoğan ile Fetullah Gülen birbirine düştüler?” sorusu ve cevabı yok.

* * *

Diyanet İşleri Başkanı darbe günü MİT'te yemeğe davetli iken ve asansörde üst kata çıkarken Boğaz Köprüsü'nün tanklarla kesildiği haberini telefonla arayan eşinden duyuyor fakat MİT Başkanı ile Genelkurmay Başkanı darbe girişiminden habersiz olabiliyorlar. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım'ın darbe girişiminin başladığı saatlerde “Ben kendisine (MİT Müsteşarı'na) sordum: “Darbe oluyor, ne yapıyorsun? ‘Yok' dedi. ‘Bir şey yok, normal. Biz çalışıyoruz…” açıklamasının da henüz mürekkebi kurumadı.
FETÖKULLİ!
FETÖSIZINTI!
KÖFTEDE KERAMET!
Gökten zembille mi indi?
Geliyor……Geliyor……
İmam Cafer'de fıs!
Günün sorusu

FAKIBABA!
Gıda ve Tarım Bakanlığı 15 yıldır AKP'nin yönetiminde. Bakanlık 15 yılda tarımsal üretimi desteklesin diye yaklaşık 60 milyar TL (60 trilyon) dağıttı. Yeni Bakan Fakıbaba, “Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın da göreyim” dedi. Eski Bakan Çelik, bu sözü üstüne alındı ve “Sorumlu siyasetçi ne dediğini bilir ya da varsa bir şey gereğini yapar” diye laf soktu. Yeni Bakan Fakıbaba, akıl edip “16 yıldır bakanlık bütçesinden tarımsal üretimi desteklesin diye dağıtılan yaklaşık 60 milyar TL'de yolsuzluk yoksa Türkiye niçin saman ithalatçısı oldu?” diye
sorar mı? Fakıbaba, yukarıdan uyarı alıp soramaz da “yolsuzluk var”
deyişini yalayıp yutar mı?



__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
cafer, doğru, geliyor, imam’da, necati, İmam’da


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.