Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Oyun Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 15.09.2014, 23:41   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Exclamation Resident Evil: Revelations 2 (2015)

Forum Gerçek Flash Dosyası


  • Geliştirici: Capcom
  • Dağıtıcı: Capcom
  • Tür: Korku
  • Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2015
Sony'nin basın konferansında ortaya çıkan Resident Evil: Revelations 2 hakkında önemli detaylar ortaya çıktı. GamesMaster dergisindeki bilgilere göre oyun PS3, Xbox 360, PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Oyunun PC ve yeni nesil sürümleri 1080p ve 60 fps'de çalışacak.

Oyunun ana karakterlerinin Claire Redfield ve Marry Burton olduğu da açıklandı. Serinin hayranları Claire'i yakından tanıyorlar. Marry Burton ise tahmin edeceğiniz üzere efsanevi Resident Evil karakteri Barry Burton'ın kızı.

RE: Revelations 2'de Claire'in ana rolde olacağı, Marry Burton'ın ise destek karakter gibi hareket edeceği vurgulanıyor. Öyle ki ana senaryosu co-op olarak da oynanabilecek oyunda sadece Claire öldüğünde "Game Over" yazısını göreceğiz. Bu arada Claire'in büyüdüğü ve biraz farklı göründüğü de gözümüze çarpıyor.

Konusu Resident Evil 5 ve Resident Evil 6 arasındaki bir zaman diliminde geçecek olan Resident Evil: Revelations 2'de kaçırıldıktan sonra terk edilmiş bir adadaki gözaltı tesisinde uyanan Claire ve Marry'nin öyküsü anlatılacak.

Tıpkı ilk Revelations oyunu gibi bu oyunda da aksiyon tabanlı değil, korku-macera tabanlı bir oynanışın olacağı söyleniyor. Ayrıca oyunda "Afflicted" adlı yeni bir düşman türünün olacağı ve bu düşmanın hızlı hareket edip ağır hasar verdiği belirtiliyor.

Resident Evil: Revelations 2'nin 2015 yılının ilk çeyreğinde raflardaki yerini alacağı da açıklandı. Aşağıda GamesMaster dergisinden alınan ilk görselleri bulabilirsiniz. Görseller dergi taraması olduğundan çok net değiller.

Özellikle Telltale Games'in oyunlarında gördüğümüz bölüm sistemi, diğer yapımcılar tarafından da kullanılmaya başladı. Capcom'un yakın dönem içerisinde duyurduğu Resident Evil: Revelations 2 için de bu sistemin duyurusu yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre Resident Evil: Revelations 2, bölümler halinde piyasaya çıkacak. Toplamda 4 farklı bölümden oluşacak olan oyunun bölümleri haftalık olarak sunulacak. Oyunun her bölümü 5.99 dolarlık etikete sahip olacakken, sezonun tamamını 24.99 dolardan satın alma imkanınız da bulunacak. Bunların haricinde ekstra içeriklerin bulunduğu kutulu sürümü 39.99 dolardan satın alabileceksiniz.
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
2015, evil, oyunun, resident, revelations


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.