Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Oyun Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.07.2010, 20:58   #1
Çevrimdışı
Siyah
Yeni Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up Assassin's Creed II


Oyunun ana karakteri: Ezio Auditore De Firenze, Floransa asilzadesi ve Desmond Miles'ın atalarından biri.



Assassin's Creed II Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından yayımlanan, Assassin's Creed'in ardılı,açık uçlu aksiyon-macera oyunudur. Oyun Kuzey Amerika'da 17 Kasım 2009'da, PAL bölgelerinde ise 20 Kasım 2009'da piyasaya çıkmıştır.


Konu


22 Olay örgüsüyle ilgili fazla şey bilinmezken oyununcunun, Ezio Auditore di Firenze adında genç, sonradan suikastçi olmuş bir asilzadenin rolünü yapacağı doğrulandı. Oyunun yaratıcı yönetmeni Patrice Desilets ile yapılan bir röportajda oyunun ana karakteri Ezio'nun ailesinin aile dostlarından bire tarafından öldürüldüğünu ve Ezio'nun, ailesinin intikamını almak için mücadele edeceğini açıkladı. Tıpkı birinci oyundaki Altaïr gibi, Ezio, Abstergo tarafından kaçırılmış bir barmen olan Desmond Miles'ın atalarından biri. Aynı zamanda Ezio, Üçüncü Haçlı Seferi döneminde Kutsal Topraklar'da yaşayan Altaïr'in torunlarından biri.

Atası Altaïr'den farklı olarak iki tane gizli bıçağı ve ekleme olarak sol gizli bıçağında ateşli bir silah var. Oyunun 1486 yılında Rönesans İtalyası'nda geçmesi planlanıyor. Bu, ilk oyundan 295 yıl sonrasına denk geliyor. Assassin's Creed'deki gibi karakterler Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli, Caterina Sforza, Lorenzo de' Medici gibi tarihi kişiler üzerine kurulu. Altaïr'den farklı olarak Ezio, gizli bıçağı için parmaklarını kesmemiş. Dostu Leonardo da Vinci bu bıçakları biraz geliştirerek parmaklarının kesilmesini önlemiş ayrıca bıçağa oyun boyunca 2 eklenti yapmış. Poison(zehir) bir de pistol eklemiş.

Oyun Venedik, Floransa , Roma ve Toskana çevresinde geçiyor. Ayrıca oyunda San Marco Basilikası, Büyük Kanal ve Rialto Köprüsü gibi yerler de olacak

Oynanış

Assassin's Creed 2 açık uçlu oynanışıyla bizi bir açık dünyaya götürecek, oyuncunun şehirde serbest dolaşmasına izin verecek. Game Informer'da yayınlanan bir yazıya göre oyuncunun yüzme, Venedik'teki kanalları gizlenme yeri olarak kullanma, korumaları suya fırlatma gibi yetenekleri olacak. Ayrıca oyunun yaratıcı yönetmeni Patrice Desilets, E3 2009'daki konuşmasında Ezio'nun oyunda "küçük botlar sürebileceğini" doğrulamıştır. Eski oyundan farklı olarak oyunda gece ve gündüz döngüsü yaşanabilecek. Tarihi bir şahıs olan Leonardo da Vinci, oyunda Ezio'ya çeşitli silah ve aletler temin eden birisi olarak canlandırılacak. Oyunun bir bölümünde oyuncu Leonardo'nun uçan makinenesini kullanabilecek. Oyuncu makineye irtifa kazandırmak için sıcak havaya ihtiyaç duyacak. Bunun için şehrin belli yerlerinde yakılmış ateşlerin üzerinden geçmek zorunda. Ayrıca oyuncuyu oyuna bağlamak için yeni görev çeşitleri olacak. İlk oyundakilere ek olarak yaklaşık 10 farklı görev çeşidi daha gelmesi bekleniyor

Gerçek Peygamber

Assassin's Creed II'de Altaïr Ibn La-Ahad adında bir sûikastçının yazdığı sayfaları toplamaya çalışıyoruz(Codex Pages).Toplam 30 tane olan bu sayfaları Leondardo da Vinci'ye götürüp yeni özellikler elde ediyoruz.Oyunu oynadıktan bir süre sonra tüm codex pageleri toplamamız gerekiyor.Codex Pageleri birleştirdiğinizde karşınıza dünyadaki tüm Piece of Eden'in eşyalarının yerlerini gösteren bir harita çıkıyor.Ama bu haritayı ancak Peygamber görebilir ve oyunun sonunda anlıyoruz ki Ezio aslında peygamberdir.
__________________
*Siyah // Aşk uzakta olsada sevmektir..



Konu Siyah tarafından (25.07.2010 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Siyah'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 25.07.2010, 21:03   #2
Çevrimdışı
Umutgüneşi
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Assassin's Creed II

Oyun cok güzel .. Daha önce bitirmiştim .. Ama bilmiyorum herkes oyanayamaz tabi ...

__________________
UMUT GÜNEŞİ
bir anlamı olmalı her sabah doğan güneşin, yağan yağmurun, açan çiçeğin...
Uçan kuşun, kelebeğin...
Yüzde beliren bir tebessümün...
yanaktan süzülen damla damla gözyaşının...
Ne çok neden var yaşamak için yorulmamalı yaşanmış acılara direnmeli! yağan yağmur gibi düşsede acılar yüreğine bir bir..
bir gülümseme ile dağıt hüzün bulutlarını!
tıpkı doğan güneşlerin doğayı yeşerttiği gibi... yeşertip umutları filizlenmeli yaşam sevinci!



ne yeminler bozdum.....
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Umutgüneşi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 25.07.2010, 21:06   #3
Çevrimdışı
Siyah
Yeni Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Assassin's Creed II

Oynamış olmanıza çok sevindim.. Ben 3 kere bitirdim şimdi de tam çözümünü yazıcam..(:
__________________
*Siyah // Aşk uzakta olsada sevmektir..


  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Siyah'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
assassin, creed


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.