Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Oyun Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.02.2012, 00:36   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up Alan Wake



Alan Wake(+18
Tür - Psikolojik Gerilim/Korku
Website - www.alanwake.com


Adım Alan Wake..

Ben bir yazarım. Oldukça popüler bir yazar. Ama son 2 yıldır bir şey yazdığım yok. Kafam çok dağınık. Peşimi bırakmayan kâbuslarım var. İyi bir tatile ihtiyacım var. Tam da bu yüzden güzeller güzeli eşim Alice ile birlikte Bright Falls kasabasına gittik. Cennetten bir parça gibi adeta. Doğa güzellikleri muhteşem. Halkı beni tanıyor. Beni görünce mutlu oluyorlar. Her şey çok güzeldi. Ancak bir gece, kafamı dağıtmak için dışarı çıktığımda Alice’imin çığlıklarını duydum. Koştum… Ama yetişemedim. Alice’i kaçırdılar. Belki de öldürdüler. Onu kurtarmak istiyorum.

Geceleri çok sisli bu şehir. Gündüzdeki o şaheser görünümden eser yok. Yoksa rüyada mıyım? Bilemiyorum ki… Gerçekle rüyayı ayırt edemez oldum. Elime aldım el fenerimi, delil peşinde koşturuyorum. Alice’i kurtaracağım! Karşıma çıkan karanlığın esir aldığı düşmanlarım var. Üzerime atlıyorlar. Ellerine ne geçirirlerse bana fırlatıyorlar. Kaçarak uzaklaşıyorum ancak öteki taraftan yine karşıma çıkıyorlar. Bir ışığın altına gittiğimde kayboluyorlar. Belki de gizleniyorlar. Biliyor musunuz? Bu hortlağımsı yaratıklar ışıktan çok korkuyor. Üzerlerine fenerimi tutunca irkiliyorlar. Bu aradan faydalanıp kaçıyor veya şanslı günümdeysem ve silaha sahipsem onları vuruyorum. Ama ölünce cesetleri hemen yok oluyor. Çok ilginç.

Tam bu noktada Sarah Breaker’dan da bahsetmek istiyorum. Eşimi kaçıranları bulmam için bana yardım eden polis şefi kendisi. Son dönemlerde onun yüzüne de bakamaz oldum. Bir keresinde onun ofisindeyken telefonum çaldı ve eşimi kaçıranlar beni aradı. Hemen Sarah’ın yanından ayrıldım tabii. İşe polisi bulaştırırsam Alice’den eser kalmayacağını, el yazması yeni eserimi bir hafta içinde almak istediğini ancak bu sayede tekrardan Alice’e kavuşabileceğimi söylediler. Tam da bu yüzden yazma sıklığımı arttırmam gerekti. Zaten gece yollarda kendi el yazmalarımı buluyorum. Hangi ara yazdım, nasıl oldu bilmiyorum. Sanki Bright Falls’taki hikayem anlatılıyor. Bazıları yaşadığım olaylar, bazıları da az sonra yaşayacağım olaylar. Çok ilginç.

Bir de araç kullanıyorum zaman zaman. Bazen uzunca yollar almam gerekebiliyor çünkü. Anahtarı bulduğum gibi garajı açıyor ve biniyorum arabaya. Aracımın farı yine benim en büyük yardımcım oluyor bitmeyen düşmanlarım için. Acımasızca eziyorum, farla canlarını yakıyorum. Belki de hiç birini yapmıyorum. Bilmiyorum...(Trgamer)


Resimler









Videolar..

http://www.youtube.com/watch?v=sG7Ubo-ytFg&feature=colike

Dizi tadında oyun diyebilirim herkese tavsiyemdir..


[MEDIA]http://storagestart.divshare.com/launch.php?f=16834910&s=f7c[/MEDIA]
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
alan, wake


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.