Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Oyun Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.04.2012, 12:51   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up The Witcher 2 Enhanced Edition artık Türkçe..



The Witcher 2 - Assassins of Kings (Enhanced Edition)
Platformlar - Xbox360,Pc
Çıkış Tarihi - Çıktı...
Yapımın Resmi Web Sitesi - http://en.thewitcher.com/
Yapımda yer alan ekibimiz - http://www.oyunceviri.com

Türk oyun sektörü ile alakalı olup veya sık sık oyun oynayıpta Oyun Çeviri ekibinden haberi olmayan sanırım yoktur. Çıkardıkları Türkçe yamalar ile bu konuda sürekliliği olan bir ekip haline gelen Oyun Çeviri için güzel haberler almaya devam ediyoruz.
Oyun Çeviri daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi iyi bir çalışmaya daha imza atmıştı. The Witcher 2 için CD Projekt firmasına başvuran ekip, oyunun Türkçe yaması için firmadan resmi olarak destek almış ve oyunun Enchanted versiyonu da böylelikle Türkçe dil desteğine sahip olmuştu.


İşte Oyun Çeviri ekibinin bu çalışması firma için örnekte teşkil etti. Çünkü diğer diller için çalışma yapmak isteyen CD Projekt firması, bu durum için Oyun Çeviri ekibini örnek göstermiş. Ayrıca Oyun Çeviri ekibi ile kısa bir soru cevap kısmına da sitede yer verilmiş. Burada Oyun Çeviri ekibinden Gökhan Halil Düzgün, projeye nasıl başladıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve ekipleri hakkında bilgilere yer vermiş. CD projekt'in resmi sitesinde yayınlanan bu soru cevap kısmına buradan göz atabilirsiniz.


Bizde her zaman olduğu gibi bu başarılı çalışmalarından dolayı Oyun Çeviri ekibini bir kez daha tebrik ediyoruz. Bu haber dışında oyunun Türkçe versiyonu için ilk ekran görüntüsü de yayınlandı. Oyunun Enchanted Edition versiyonunun şimdiden piyasalarda olduğunu da hatırlatalım

The Witcher 2 Türkçe Dil Desteği Ön Siparişte..

Birçok insanın yakından takip ettiği ve dünyada milyonlarca oyuncusu olan ödüllü PC Rol yapma oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Türkçe Dil Desteği ile geliyor. 17 Nisan’da birçok prestijli mağazada satışa sunulacak olan The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, www.aralgame.com adresinden 90 TL’lik muhteşem fiyatı ile oyunseverlerin beğenisine sunuluyor.

Oyuncular The Witcher 2: Assassins of Kings’de profesyonel yaratık avcısı, witcher, Rivia’lı Geralt röllerini canlandırabilecekler; Bunun yanında yeni sinematikler, yeni görevler, karakterler ve mekanlar orijinal oyuna ek olarak dört saatlik oyun senaryosunun içinde bulunacak.

Kendisini Temeria’yı kasıp kavuran politik karmaşanın ortasında bulan Geralt, Order of the Flaming Rose isyanının bastırılmasına yardım etmişti. Bundan kısa bir süre sonra da witcher’a benzeyen bir suikastçinin saldırısına uğrayan Kral Foltest’in hayatını kurtarmıştı. Foltest krallığına barış getirmeye çalışırken, o da kralın kişisel korumalığını yapmaya başlamıştı. Order’ın son kaleleri de kraliyet ordusu karşısında boyun eğmiş, geriye tek bir görev kalmıştı – Barones La Valette krallıktan ayrılışını duyurmuştu ve kalesinin alınması gerekiyordu. Suikast girişiminden bir ay sonra Foltest’in orduları son saldırı için La Valette Kalesinin kapısında toplanmıştı. Foltest’in yanındakiler arasında Geralt da bulunuyordu, gizemli suikastçinin köken ve kimliğini ortaya çıkarma arayışına henüz başlayamamıştı…

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition; yeni, ultra-modern REDengine sayesinde muhteşem grafikleri ve sofistike oyun mekanikleri ile oyuncuları bir video oyununda yaratılmış en canlı ve inandırıcı dünyalardan birinin içine çekiyor.

Lineer olmayan, gerçekçi oyun anlatımında standardı belirleyen The Witcher 2 olgun, düşündürücü hikayesi ile konsollarda bugüne kadar piyasaya çıkmış en karışık ve benzersiz RYO’lardan birini sunuyor. Oyun destansı hikayesine ek olarak dinamik aksiyonu ve taktik derinliği eşsiz biçimde birleştiren detaylı bir savaş sistemi de içeriyor.

Yeni oyun girişi ve sinematikler: Aedirn Kralı Demavend’in öldürülüşünü gösteren, yeni, üç buçuk dakikalık sinematik de dahil olmak üzere yeni animasyonlar ve ara videolar. BAFTA ödüllü, Oskar adayı Tomasz Baginski bu önemli tarihi olaya can vererek The Witcher 2’de anlatılan hikayenin zeminini hazırlıyor.

ENHANCED EDITION KUTU İÇERİĞİ

OYUN DVD’leri
The Witcher 2: Assassins of Kings oyunu, 2 DVD.

OST CD
Oyun içi müziklerinin bulunduğu müzik CD’si

DÜNYA HARİTASI
Oyun dünyasının haritası

GÖREV EL KİTABI
Hem yeni başlayan, hem de tecrübeli rol yapma oyuncuları için The Witcher 2 görev kitabı

OYUN KILAVUZU
Başlamanıza yardımcı olacak kural kitabı ve arayüz açıklamaları

Kaynak - Bölümsonucanavarı

The Witcher İlk oyunun senaryo özeti..(Türkçe)

http://www.youtube.com/watch?v=-eiHUY1CreQ


The Witcher 2 - Assassins OF Kings Enhanced Edition Çıkış Videosu


http://www.youtube.com/watch?v=ehIsMvIdwfs






[MEDIA]http://storagestart.divshare.com/launch.php?f=17434141&s=cfc[/MEDIA]



  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.04.2012, 21:39   #2
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: The Witcher 2 Enhanced Edition artık Türkçe..

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Mesajı göster
Oyun iyi de, Türkçe olunca komik olmuş.
Ben zaten filmlerinde türkçe dublajını sevmem, alt yazılı izlerim. Ters biriyim biliyorum.
Sadece tanıtımı dublajlı.. oyunun türkçe desteği tamamen altyazıdan oluşmaktadır yani tam ehm sana göre diyeceğim ama sen karanlık kurgulu fantastik bir oyunu severmisin bilemem
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
artık, enhanced, witcher


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 23:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.