Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Oyun Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 22.04.2012, 00:14   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up Amnesia - A Machine For Pigs

Geliştirici: Frictional Games - The Chinese Room
Tür: FPS/Survival/Horror
Platformlar: PC
Çıkış tarihi: 2012 Yaz sonu?
Yaş Sınırı - +21



İlk "The Dark Descent" ile oyunseverlerin asla bitirmeye cesaret edemediği bir korku/gerilim türüne imza atan yapım şimdi ikinci serisi "A Machine For Pigs" ile oyuncuları tekrar başka bir kabusa çağırmaya hazırlanıyor...

Oyunun yapımcısı Frictional Games,The Chinese Room ile birlikte çalışıyor..

Gelecek ikinci oyun hakkında farklı şeyler konuşan ve oyun hakkındaki eleştirilere cevap veren Frictional Games yapımcılarından Thomas Grip şunları söyledi...

"Söylentilere falza kulak asmamalısınız. Eğer Amnesia'yı daha az korkunç yapmak isteseydik oyunun adını Amnesia: Gökkuşağı Diyarına Yolculuk veya Amnesia: Bir Yemek Yapma Makinesi (Yeni oyunun isminin Domuzlar İçin Bir Makine olduğu düşünülürse) gibi bir şey koyardık. Chinese Room, yani iş ortaklarımız A Machine for Pigs için mümkün olan en rahatsız edici ve korkunç alt yapıyı hazırladı. Bu oyunda dost canlısı, sevimli veya hoş bir ortam yok. İnsanlar domuzlarla oynamak için veya onlara şarkılar söylemek için makine yapmazlar. Bu tip bir aletle sadece korkunç ve dehşet verici şeyler yapılabilir.

Fakat yine de siz A Machine for Pigs'in çok hoş ve tatlı bir deneyim olacağını düşünmeye devam edin. Oyun, karanlık ve fırtınalı bir akşamda çıkışını yaptığında herşeyin iyi gideceğini düşünerek gardınızı indirin. Bu oyun hakkında endişelenecek hiç bir şey yokmuş gibi davranın. Sanki rahatlatıcı bir seyahate çıkmış gibi davranarak tüm ışıklarınızı kapatın, oyunu nemli ve kasvetli bodrum katınızda oynamaya başlayın.

Size neyin çarptığını anlamayacaksınız, belki de bir daha bilgisayarınızı açamayacaksınız, bırakın açmayı yanına bile yaklaşamayacaksınız. Tüm rüyalarınızda arkanızdan gıcırdayan makineleri, domuzların amansız çığlıklarını, zincirlerin tıngırtılarını işitecek; dile getirilmeyecek derecede korkunç hisler duyacaksınız. İşte o zaman A Machine for Pigs'in bu kadar korkunç bir deneyim olmayacağı konusunda şüphelendiğiniz için pişmanlık duyacaksınız."

Ayrıca oyun ile ilgili bir kaç konsept yayınlandı.. anlaşıldığı gibi yeni bir kabus bizleri bekliyor..









---------------
  Alıntı ile Cevapla
Eski 22.04.2012, 00:38   #2
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Amnesia - A Machine For Pigs

Malum, Frictional Games akıl sağlığımızı yerle bir etmeye kesin kararlı. Ancak Amnesia: A Machine for Pigs'i bizzat geliştirmiyorlar. Başka bir projeye odaklanan Frictional, korku oyununu Dear Esther ile bir anda ilgi odağı olan thechineseroom'un ellerine bıraktı.

thechineseroom'dan Dan Pinchback taşıdıkları ağır sorumluluğun farkında olduklarını söylüyor. Bir bakıma "kutsal toprağa ayak basıyor"larmış:

"Bu Half-Life'a bir devam oyunu yapmak gibi. Bunu berbat edersek kendimi asla affetmem."

Aynen ilk oyun gibi, A Machine for Pigs'te de amaç ani şoklarla oyuncuyu korkutmaktan ziyade, derinden sürünerek gelen bir dehşet duygusu yaratmak. O an ekranda hiçbir şey olmasa bile, oyuncunun rahatsız olması gerekiyor. Dinamik olarak değişen unsurlar oyuncunun bir sonraki seansta kendisini neyin beklediğini bilememesine ve her daim tehlikede hissetmesine yol açacakmış.

A Machine for Pigs'te ise kesin olarak olmayacak bir şey var: bir dövüş sistemi.

"Elbette dövüş sistemi yok. Karşılaştığın her şeye karşı tümüyle savunmasızsın. Bu, serinin temel yapı taşlarından biri."

A Machine for Pigs, The Dark Descent'ten 60 yıl sonrasını, tam olarak 1899 yılbaşı gecesini, konu alacak. İki oyun da aynı evrende geçse de, aralarında doğrudan bir bağlantı olmayacak. Bizleri başka bir zamanda, dünyanın başka bir yerinde geçen yeni bir öykü bekliyor.
..

Kaynak - Oyungezer
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 22.04.2012, 00:45   #3
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Amnesia - A Machine For Pigs

Korku filmi mi, oyun mu anlamadim.


Bizim zamanimizda ip atlanirdi, karagöz-Hacivat oynatilirdi, misket oynanirdi, orta oyunlari vardi, masanin bacagina salincak yapilir sonra o masa tepene inerdi



(sonuncusunu yasadim akilli bir cocuktum ben)
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
amnesia, machine, pigs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.