Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Oyun Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.04.2013, 18:41   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Exclamation En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Efenim bu sefer sanal dünyanın can bulmuş kadın karakterleriyle karşı karşıyayız.. Bu kadın karakterler, genelde erkek oyuncu kitlesi tarafından hayal edilen, iç geçirililenlerden olurken, kadın oyuncu kitlesi tarafından fena halde kıskanılan, çekilemeyen karakterlerdir.(Doğruya doğru kıskanıyorsunuz işte)

Maalesef başrolde olan kadın karakterli oyunların bir kısmı fazla rağbet görmediği için(!) piyasada bulunmamaktadır.

Bakalım bugüne kadar erkeklerin kalplerini, kızların düşmanlıklarını kazanan karakterler kim.. eheheh

----

Lara Croft



Yapımlar
Tomb Raider adıyla geçen tüm seriler..

Herkes hemen hemen kadın karakter deyince akla gelen ilk isimdir Lara Croft..
Bu zamana kadar yapılan oyunların hemen hemen hepsi çok rağbet görmüştür. Bu yüzden diğer kadın karakterler arasından açıkça sıyrılır.

Temel bilim dalı arkeoloji üzerine çalışan Lara Croft aslında her "babasını örnek alan" kız gibi bu mesleği babası Richard Croft'tan öğrenmiştir.

Yinede Lara, Arkeolog babası Richard Croft'un izinden gitmek istememektedir. Ancak babası, onu tıpkı bir erkek çocuğu gibi yetiştirmiştir. Annesi Amelia Croft ise onun bir ingiliz düşesi olarak yetişmesini ve babası gibi gürültü bir hayat sürmemesini istemektedir.

Fakat babası, tartışmaları kazanınca 9 yaşından itibaren; karate kurslarına başlar, akrobasi eğitimi alır ve arkeoloji hazırlık dersleri almaya başlar. Yaklaşık 1 yıl sonra yani lara 10 yaşındayken Annesi ile N epal'e yolculuk yaparlarken uçak kazası geçirirler. Bu kazadan sonra Lara küçük yaşta annesini orada kaybeder.. Daha sonraki yıllarda babasının vefat etmesi sonucu ailesinden kalan bu büyük mirası devralır.. Kaynaklarını dünya üzerinde gömülü olan, keşfedilmemiş tehlikeli sırlarla dolu olan eserler için kullanır.

****

Alyx Vance



Yapımlar
Half Life 2
Half Life : Episode One
Half Life : Episode Two

Alyx Dr. Eli Vance'in kızı olarak tanıtılır. Alyx'in annesi, Azian, Black Mesa East bölümünde bir fotoğrafta görünür. Azian Half-Life'da geçen Black Mesa kazasından önce Alyx ile beraber Black Mesa'nın sosyal tesislerinde yaşamaktadır ancak, Black Mesa kazası ile yaşamını yitirmiştir.

Alyx oyunda Combine bilgisayar sistemlerine rahatlıkla girebilen ve onları yeniden programlayabilen bir bilgisayar korsanı olarak göze çarpar. Bilgisayarlara giremediği zaman ise yanında taşıdığı elektronik bir aletle kapıları açabilir. Ayrıca Episode One'da "rollermine"ları da bu cihazla yeniden programlayarak Combine'lara saldırtmıştır.
Alyx oyunda daha çok arkadaş canlısı bir tavır sergilemesine rağmen, Dr. Mossman'a karşı hep ters davranır. Bunun Dr. Mossman'ın Alyx'nin babasına duyduğu oyunun bazı bölümlerinde geçen diyaloglardan anlaşılabilir. Ancak Half-Life 2 oyunun sonunda Dr. Mossman'ın Alyx, babası ve Dr.Freeman'ı Dr.Breen'den kurtarması sayesinde Alyx'nin Dr. Mossman'a olan davranışı tamamen değişir.


Half-Life 2nin bazı bölümlerinde Gordon Freeman ve Alyx arasında duygusal bir bağ başlayacakmış gibi bir izlenim verilir. Episode Oneda bu devam etmektedir. Ayrıca Alyx Vance'nin şakacı ve espiritüel bir kişiliğe sahip olması da oyunda iyice vurgulanır.


****


Caterine Anne Archer (Cate Archer)




Yapımlar
No One Lives Forever
No One Lives Forever 2

Mühiş bir nişancı, hanım hanımcık gözüken ama aslında özünde tehlikeli bir ajan olan Cate Archer yapımcısı Sierra'nın en gözde oyunlarından biri olan "No One Lives Forever" adlı yapımın baş karakteriydi..

Yeri geldiğinde lafı gediğine oturan, olaylara karşı espirili bir dille yaklaşan bu karakterin amacı bir terörist grubunun "H.A.R.M.S" planlarını suya düşürmekti..

İlk iki oyundan sonra Sierra'nın kapanması ile oyunun yapılmaması bu karakterimizi maalesef derinlere gömmüştür.

****

Jade



Yapımlar
Beyond Good & Evil

İşte zamanının en underrated yani fazla rağbet görmeyen yapımlardan biri..

Bu oyunu oynayanlar dünyasıyla atmosferiyle başka başka diyarlara gark etmiştirler eminim.. Çünkü zamanın tabiri caizse en epic oyunuydu diyebilirim

Yapımda baş karakter olarak geçen bu kızımızın ismi "Jade" dir Türkçe karşılığı "Yeşim" olan bu karakter bir foto muhabiridir.

"DoMZ" adlı bir diktatör bir grup tarafından yönetildiği bir diyarda Jade küçük sevimli arkadaşlarıyla beraber yetimhanesinde hem öğretmenlik yapmakta hemde kendi mesleğiyle uğraşmaktadır.

Zamanında kaçırılma ve kaybolma olaylarının artması üzerine kahramanımız bu işin peşine düşer.. Pey'j adında bir domuzcuk arkadaşı ve IRIS adlı isyankar bir grubun elemanı olan Double H ile olayları araştırmaya koyulur.. Lakin bu sırada kendi yetimhanesindeki küçük dostlarıda kaçırılır.. ve bütün bunların arkasında yine diyarı yöneten DoMZ'un olduğunu öğrenir. olaylar gelişir.

****

Chell



Yapımlar

Portal
Portal 2

Chell, Kendisini büyük bulmacaların ve çıkmazların olduğu bir yerde "Portal" adlı silahı test edilme amacı ile, Glados adlı bir süper yapay zeka tarafından hapsedilmiştir.

Glados onu "zavallı ve hiç bir dostu olmayan biri" olarak tanıtır ve kendisine sürekli "Laboratuar Faresi" olarak çağırır..

Ayrıca kendisi hakkında kısa dosyasında yazılanlar şunlardır.

- Soy İsmi Verilmemiş
- "Ortadan kayboldugunuzda sizi ararlar mi veya polise kayip ihbrai verirler mi?" şeklindeki soruya yanıt vermeyi reddetmiş.
- Yapilan bir takim testler sonucunda abnormal bir inatçiliğa sahip oldugu ve asla pes etmedigi belirtilmiş. Test icin uygun olmadigina karar verilmiş.

Ayrıca bu karakterde tıpkı Gordon Freeman gibi suskun ve konuşmayan bir karakterdir.

****

Ada Wong



Yapımlar
Resident Evil 2
Resident Evil 4
Resident Evil 6

İlk olarak gözüktüğü Resident Evil 2 adlı oyunda, ilk oyundan da hatırlayacağımız John ismindeki sevgilisini arıyormuş gibi karşımıza çıkıp, oyunun ilerleyen kısmında asıl hedefinin g-virus'ü çalmak olduğunu anladığımız "Woman in Red".

[john ile ilgili bilgi: 1. oyunun son kısmında bulduğumuz ve bir bulmacanın çözümünü de içeren john'un yazdığı yazıda (aka "letter of a researcher"), ada'nın adı geçmektedir. üstelik 2. oyunda, bir bilgisayara girdiğimiz şifre de john ve ada'nın adlarını içermektedir. aslında ada, bir ajandır ve umbrella'dan bilgi sızdırabilmek için bir umbrella çalışanı olan john ile yakınlaşıp onun kız arkadaşı olmuştur. leon, annette'ten bunu öğrendiğinde buna inanamaz ancak gerçekler daima acıdır.]

Leon, annette birkin'den g-virus'ü almış dönerken ada ile karşılaşır. Ada silahını Leon'a doğrultarak g-virüsü ister ve kendisini onu vurmak zorunda bırakmamasını söyler. Leon, bunu yapamayacağını söyler ve cidden de Ada silahını indirir. Tam bu esnada, bir el silah sesi duyulur ve Ada arkasından vurulur. vuran kişi, öldü zannettiğimiz annette birkin'in ta kendisidir. Ada, vurulmanın etkisiyle korkuluklardan aşağı düşmek üzereyken Leon onu yakalar ancak tüm çabasına rağmen yukarı çekmeyi başaramaz. Ada aşağı düşer ve leon ardından "adaaaa" diye bağırır, yerleri yumruklar, ama yapacak bir şey yoktur. bu üzüntünün etkisiyle elindeki g-virus'ü "uğrunda bu kadar insanın öldüğü şey demek bu" diyerek hınçla ada'nın düştüğü yere fırlatır. biz artık bu noktadan sonra ada'nın öldüğünü, g-virus'ün yok olduğunu falan zannederiz ama çoook yanılırız.

Wesker, "mansion incident"tan (yani ilk oyunun geçtiği 24 temmuz 1998'den) 2 ay sonra, yeni bir örgüt hesabına çalışmaya başlamıştır. bu olayla birlikte kaybettiği her şeyi yeniden kazanmak için, umbrella hakkında casusluk yapan ada wong ile güçlerini birleştirmiştir. ada'nın g-virus'ü ele geçirmek isterken, leon'un ellerinden kayarak düşmesi üzerine, biraz daha işe yarayabileceğini düşünerek hayatını kurtarır ve ikisi, birlikte çalışmaya devam ederler.

Ada ile ilgili bir sonraki bilgi, resident evil 3'ün sonunda açılan epilogue bölümlerinde verilir.

"epilogue #7: ada wong
picture: ada examining a wound using the mirror

a woman looks at herself in the
mirror. she used be called ada
wong... but this morning she
will say good-bye to the name.
"i'm not ada wong anymore..."
she feels her ab and thinks,
"this is ada's scar, not mine."
and as she says good-bye to ada
wong, she can't stop her tears.
however, there isn't much time
left before her next mission..."

Daha sonraki karşılaşmamız resident evil 4 ile olur. bu oyunda ada esaslı bir roldedir. hatta ve hatta oyunun ps2 versiyonunda, sırf onu yönettiğimiz separate ways adlı bir yan oyun bulunmaktadır. şimdi bu güzel ablanın bu oyundaki işi nedir? bunu inceleyelim.

Ada Wong'un Wesker ile çalıştığını Leon zaten öğrenmiştir. geçen 6 yıllık süre zarfında Ada, Wesker ile çalışmaya devam etmiştir. ikisi, oyunda adı geçmeyen ve "the organization" dedikleri bir oluşum hesabına çalışmaktadırlar. İspanya'nın bu güzel(!) köyündeki görevleri ise, "las plagas" denilen ve insanların vücutlarına yerleşip onları birer canavara çeviren parazitik organizmanın bir örneğini ele geçirmektir. Ada, bunun için Luis Sera ve hatta Jack Krauser ile de işbirliğine gider. Tabi ki Luis Sera vakitsiz bir şekilde öleceği ve Krauser da zaten bir şerefsiz olduğu için örneği ele geçirme işi ada'ya kalır.

Bu arada Wesker ona Leon'u öldürme görevini de verir. Fakat geçmişin tatlı(!) hatıraları ona bunu yaptıramaz, Hatta Jack Krauser Leon'u öldürmek üzereyken Ada yetişir ve Leon'u kurtarır. Leon'u yönetirken tesadüfen olduğunu düşündüğümüz bu kurtarışın, separate ways'i oynadıktan sonra gayet bilinçli bir şekilde yapıldığını anlarız. Ada Leon'u kurtarmak için Wesker'a bile karşı çıkmayı göze alabilmiştir (Ada, Wesker'ın, Leon'u öldürme işini Krauser'a verdiğini öğrendikten sonra kendi kendine şöyle demiştir; "Maybe you've forgotten, wesker… i don't always play by your rules.").

Bu, Ada'nın, Leon'un kıçını 3. defa kurtarışıdır aslında ama Leon bunu bilmez. Oyunun başında leon köylülerle savaşırken, köylülerin adeta hipnoz edilmiş gibi, Leon'u bırakıp kiliseye yönelmelerini sağlayan çanı ada çalmıştır tabii ki. ayrıca "the big cheese" Bitores Mendez'in elinden kurtaran yine ada'dır.

Leon'u yönetirken işini bitirdiğimizi sandığımız Krauser, Ada'yı yönetirken karşımıza çıkar ve Ada gününü gösterir bu kez Krauser'a. nedense Leon'un kıçını 4. kez kurtarma işi yine ada'ya düşmüştür; Leon, Ashley'yi kurtarırken aniden gelen Saddler'ı bir süreliğine alıkoyup, Leon ve Ashley'nin vücutlarındaki parazitleri yok edebilmek için zaman kazanmalarını sağlama görevini ada üstlenir ancak görevi henüz bitmemiştir. Oyunun sonunda Leon ile saddler kapışırken ada yine kayıtsız kalamaz ve (iyi bir resident evil oyuncusunun net bir biçimde hatırlayacağı üzere, aynen resident evil 2'nin sonunda olduğu gibi) orada bulunan bir rocket launcher'ı Leon'a fırlatır ve Leon'un saddler'ı yok etmesine yardım eder. Tabii ki yine ada'dan beklenildiği üzere, las plagas örneğini Saddler'dan alan Leon'un başına silah dayayarak örneği alır ve adadaki imha sistemini çalıştırır [3 dakika içinde ada (island) kendini yok edecektir] Ancak leon'a kıyamadığı için, adadan kaçmasına yardım etmek amacıyla bir jet ski anahtarını Leon'a fırlatır ve bir helikopterle uzaklaşır.

Giderken ada derin bir iç geçirir ve birden güneş vurur yüzüne. güneşi görünce gülümser. helikopter güneşe doğru yol alır. (ekşiden)

****

Maria



Yapımlar

Silent Hill 2
Silent Hill 2 Directors Cut

Maria - James ile Silent Hill'de Rosewater park'da karşılaştılar ve şehirde birçok zamanı birlikte geçirdiği Maria, James'in ölen eşine adeta bir ikiziymiş gibi benzemekteydi(sadece saç rengi ve kıyafetleri hariç) .Maria,James'ten kendisini ölen karısının yerine koymasını istiyor ve ona duygusal anlamda yaklaşmak istiyordu birlikteyken bazı kritik zamanlar geçirdiler ve şehrin meşhur zebanisi ve azraili olan Pyramid Head tarafından defalarca öldürüldü.Her öldürülüşünde James kaçınılmaz gerçeğine bir adım daha yaklaşıyordu.Bu dehşet dolu sınavın sonunda James onun kendisinin cezalandırılmasında kullanılan bir yanılsama olduğunu anladı.Maria şehirde James'den başka kimseyle karşılaşmadı(Ernest Baldwin olarak bilinen daha doğrusu bilinemeyen şahıs? veya ses hariç)fakat James hakkında onun tahmin edebileceğinden fazlasını biliyordu.Heaven's night adlı kulüpte çalıştığı zannedilen Maria James ile son karşılaşmalarında onun hatıralarında kalan karısının görünümüne dönüşerek ona daha saldırmıştır fakat bu sefer Maria'ı öldürme sırası James'tedir.

****

Heather Mason




Yapımlar
Silent Hill 3

Asıl adı Cheryl Heather Mason olan, Silent hill 3'ün ana karakteridir. Silent hill serilerinin ilk kadın protagonistidir. İlk silent hill oyununun mutlu sonunu bilenler için Heather Mason'un Cheryl Mason ve Alessa Gillespie'nin tek bedende reankarne olarak yeniden doğmuş hali olduğunu söylemeye gerek yoktur. Heather ilk oyunun sonunda Harry mason tarafından evlatlık edinilmiştir.

Heather 17 Yıldır kendisinden saklanan gerçeği ve bu gerçek yüzünden babası Harry'in öldüğünü öğrendiği zaman yüzleşmek için Silent Hill kasabasına döner. Amacı babasını öldüren Claudia Wolf'tan intikamını almaktır ama bu intikam haricinde kendi geçmişiyle yüzleşmesi pnun için çok abir tecrübe olacaktır. Heather sonunda karşılaştığı bir Tanrı sanrısıyla savaşır sanrıyı öldürür Douglas Cartland'la beraber kasabadan ayrılır akıbeti bilinmiyor.

****

Dr. Liara T'Soni



Yapımlar
Mass Effect
Mass Effect: Lair of Shadow Broker
Mass Effect 3

İçinizden "Aga bu nedir" dediğinizi duyar gibiyim.

Kendisi Mass Effect yapımının en dişli, en güzel, hatta sesiyle bile insana huzur veren karakterlerden biridir.

Asari ırkından protheanlar üzerine uzmanlaşmış arkeolog olarak partimize katılır, ama asari ırkının ne kadar korkunç olduğunu leblebi gibi savurduğu singularity'lerle gayet güzel sergiler. Uzak kazı yerlerinde yanlız kalmaya alışkın olmasından ve gençliğinden (kendisi 108 yaşındadır ki bu 1000 yıl yaşayan asari'ler için neredeyse jailbait sayılır) doğan sevimli sosyal sakarlığı ile çekici bir karakterdir. İlk oyunda her iki cinsiyet tarafından kendisine yazılabilir (asari'ler için cinsiyet kavramının pek bir önemi yoktur zira).

Shepard'a olan sadakati efsanevidir, ikinci oyunun başında shepard'ın ölümünden sonra cesedinin peşine düşen, onu collector'lara vermeye çalışan shadow broker'dan kurtaran ve bu sırada gencecik yaşına rağmen shadow broker gibi birini karşısına almaktan çekinmeyen bir kişidir. Ayrıca shepard'ın bedenini onu tekrar hayata döndürebileceğini söyleyen Cerberus'a teslim eden de odur. Eğer ilk oyunda ilişki seçeneği ise bu sadakat daha da göz yaşartıcıdır.

İkinci oyunda ilium'da kendisiyle karşılaşıldığında ilk önce soğuk davranır. Güzel liara çok değişmiştir Shepard'ın bir ameliyat masasında geçirdiği iki yılda. kendisinden duyduğumuz ilk kelimeler annesinin shepard'a noveria'da söylediklerinin aynısıdır: "Hiç bir asari komando ekibiyle karşı karşıya geldin mi? çok az insan bunu yapmıştır." hırslı ve soğuk bir bilgi tüccarı olmuştur masum Liara. ama anlarız ki bunun da nedeni Shepard'dır. Liara'nın bu hale gelmesinin nedeni, shadow broker'dan, Shepard'a yapmaya çalıştığı şey için intikam almaktır.

Sonra lair of the shadow broker gelir. Özellikle Liara'yla ilişki mevcutsa Liara ile diyaloglar çok farklıdır burada. Öncelikle soğukluğunun cesedini Cerberus'a verdiği için Shepard'ın onu affetmeyeceğini düşünmesinden geldiğini söyler. Aslında bu yüz yaşındaki asari'nin ne kadar genç, tecrübesiz ve ürkek olduğunu her adımda biraz daha anlarız (Bu sırada liara kendisinin muhtemelen iki katından daha yaşlı, güçlü ve belalı bir spectre'i (tela vasir) şeytan görmüş gibi kaçırtmayı başararak karizmayı da koyar tabii) ve ilium sokaklarındaki kovalamaca sırasında aslında liara ve shepard'ın birbirlerini ne kadar yakından tanıdıklarını anlarız: yaşlı bir karı koca gibi didişmektedirler zira! bütün işler bittikten sonra, liara sonunda avının kucağına nasıl bir fırsat ve yük bıraktığını farkeder:

Liara t'soni, artık shadow broker'dır, galaksinin en büyük bilgi tacirliği operasyonunun başı ve kalbi.(Ekşiden)

****

Morrigan



Yapımlar
Dragon Age: Origins

Dragon Age Evreninin, Realist ve kötü kalpli cadısıdır. Sevgiye inanmaz ve bunu bir çıkar ilişkisi gibi düşünür. Tam bir deist olduğu söylenilebilir. Tanrıya inanmakla beraber insanların onun hakkında getirdikleri hikayelere ve dinlere kesinlikle inanmaz. Bunların komik olduğunu düşünür.

Bir Cadı olan bu karakter kendisini her türlü hayvanın şekline sokacak büyü marifetleri vardır. Flemeth adında efsanelere konu olan bir cadının kızı olan Morrigan fethedilmesi oldukça zor bir karakterdir.

Küçüklüğünü ormanda geçirmiş, Taşlarla Ağaçlarla Hayvanlarla konuşmuş.
Bir keresinde bir kasabaya yaklaştığında soylu bir hanım görmüş, Tüm endamıyla yürüyen süslü püslü özenmiş küçük kalbi, el aynasını alıverip kaçmış. Eve vardığında cadı annesi bir güzel pataklamış, ona en önemli şeyin hayatta kalmak ve güçlü olmak olduğunu öğretmiş.

Ayrıca erkekler üzerinde master yapmıştır. Hikayesi şöyle; Bir keresinde kasabanın birinde, Bir adam Morrigan'ın cadı olduğunu anlayıp bağırmaya çalışmış, Morrigan da hemen güçsüz biriymiş gibi diğer erkeklerden yardım dilenmiş ve o sayede suçlamadan kurtulmuş. Hatırladığım kadarıyla bir diyalogda şöyle diyor: "Erkekleri inandırmak için iki yol var birincisi güçsüz görünmek ikincisi ise güzel."

Bu durumda Morrigan aslında aşka ve iyi şeylere inanmaz Ancak küçüklüğünde çaldığı aynanın benzerini ona hediye olarak verdiğinizde -oyunda bu fırsatı buluyorsunuz- baya bir seviniyor ve ilk duygusallık kırıntılarını ortaya çıkarıyor.(Ekşiden)
Kendisinin modellemesi bir yana, seslendirmesiyle üzerinde ne kadar uğraşıldığı çok fark edici bir biçimde anlaşılır..(Seslendirmesi - Ünlü ses sanatçısı Claudia Black tarafından yapılmıştır)

****

Konu güncellenmeye devam edecek şimdilik bunlarla yetinin.
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2013, 18:47   #2
Çevrimdışı
Limon
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Silent Hill 3

Bu filmini izledim .. Bilgisayar oyunudamı var
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Limon'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2013, 18:55   #3
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Limon Mesajı göster
Silent Hill 3

Bu filmini izledim .. Bilgisayar oyunudamı var
Filmi zaten bilgisayar oyununundan alınmıştır.. Youtube dan silent hill 3 diye aratırsan bulabilirsin..

Oyundaki as karakter filmindekinden daha başarılıdır.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2013, 19:12   #4
Çevrimdışı
Kafka
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Bir de vampir avcısı bir abla vardı. Hatta kendisi de vampirdi. Hah tamam Bloodrayne



Benim bu kadın tiplerine dair tek eleştirim kadınlığın, wamplığın yani seksapalitenin fazla önplana çıkartılıp, kadının nesneleştirilmesi olabilir.
__________________
Geçenlerde ilk defa intiharı düşündüm. sonra direk bu düşünceyi kafamdan sildim. çünkü benim intiharım annem ve babamı yıkacaktı. tabi böyle bir şeye sebebiyet vermemek için önce onları öldürmek zorunda kalacaktım. sonra onların ölümüyle teyze ve amcalarımın da hayatı kararacağından, onları da öldürmem gerekecekti, ve basit intihar girişimim sonunda bir toplu katliama dönüşecekti..
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Kafka'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2013, 19:20   #5
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Zaten listede sıraladığım çoğu karakter seksapalite özelliğinden çok karakteristik özellikleriyle vardır..(Ada Wong, Lara Croft hariç)

Hangisini bir numaraya koyarsın bu konuda diye sorarsan..

Alyx Vance derim gerçekten çok sıcak bir karakterdir kendisi.. Kendisiyle oyun süresince beraber gülmüş beraber ağlamışımdır.
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.04.2013, 01:38   #6
Çevrimdışı
Aldacı
» Marjinal Çapulcu «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

League of Legends'taki Miss Fortune diyorum arkadaş.
__________________

E sarà mia colpa
Se cosi è?

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.05.2013, 01:46   #7
Çevrimdışı
Luigi05
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Lara Croftçuyum ezelden. L-a-r-a C-r-o-f-t
__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Luigi05'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.06.2013, 16:22   #8
Çevrimdışı
Gündönümü
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Tabikide bir numara Lara Croft. Serisini bitirmişimdir.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gündönümü'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.06.2013, 17:07   #9
Çevrimdışı
ZeZe
Alea İacta Est
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Hepsi fena hele Lara Croft filminden sonra daha bir gözde olmuştu (Angelina'mın payı yadsınamaz ). Morrigan'ı beğendim, oyunu oynamak isterim. (:
__________________

Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir.

Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur..
Mustafa Kemal ATATÜRK




Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz.
Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun.
Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye
sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa,
kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım.

İhsan Eliaçık
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz ZeZe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 23.07.2014, 23:18   #10
Çevrimdışı
Çağla
KirLiBeYaZkeDi ... =)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En Karizmatik Oyun Karakterleri -- Kadın

Silent Hill ' i indiriyorum...

Artık Maria ile hop oturur hop kalkarız

Teşekkürler SerseriGezgin..



Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Aldacı Mesajı göster
League of Legends'taki Miss Fortune diyorum arkadaş.
Bir de lol' e girersek off ki ne off
Bazı karakterler aşık olunası cinsten
__________________


"İnsanlar arkanızdan
konuşuyorsa


Onlardan öndesiniz
demektir."


  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Çağla'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
için, kadın, karakterleri, karizmatik, oyun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.