Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Pratik Bilgiler & Püf Noktalar

Pratik Bilgiler & Püf Noktalar Yemeklerle ilgili pratik bilgiler, püf noktalar


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 07.11.16, 19:03   #31
Deniz Sevengillerden

ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2658
Mesajlar: 31,038
Ettiği Teşekkür: 170674
Aldığı Teşekkür: 184618
Rep Derecesi : ReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Arastirmaci
Standart Cevap: Turşu yapımının püf noktaları | İyi turşu nasıl yapılır ?

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Ekin Mesajı göster
Bu mesajdan sonra 4 sene geçmiş vayyy beee

Turşu yiyecek fazla Aşırı tuzlu şeyler yiyemem. Meraklanip yapıyoruz . Yenmeyince çöpe. Olmayınca can çeker. Olunca yenmez

Teşekkürler.
Sitede hep birlikte yaşlandık iyi mi

* * *

Çok acı olmayan süs biberi turşusu kahvaltı dahil her zaman masada olmalı
Kaydet
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
ReaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.11.16, 20:17   #32
Moderator

Gülümsün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2014
Konular: 1602
Mesajlar: 9,352
Ettiği Teşekkür: 56513
Aldığı Teşekkür: 35407
Rep Derecesi : Gülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Turşu Yapımının Püf Noktaları | İyi Turşu Nasıl Yapılır?

Turşuyu severim. Özellikle de bazı yemeklerin yanında çok güzel oluyor. Hele de lahana turşusuna hayır diyemem.
__________________
Gülümsün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.11.16, 20:22   #33
Uzman Üye

nurideniz34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2016
Konular: 707
Mesajlar: 3,700
Ettiği Teşekkür: 58116
Aldığı Teşekkür: 8863
Rep Derecesi : nurideniz34 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Ruh Halim: Suspus
Standart Cevap: Turşu Yapımının Püf Noktaları | İyi Turşu Nasıl Yapılır?

Tercihim Fasulye turşusundan yana...Harika kavurması da yapılır..
__________________
....................................
nurideniz34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz nurideniz34'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.01.19, 16:11   #34
Üye

cihann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2018
Yaş: 28
Konular: 1
Mesajlar: 38
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 77
Rep Derecesi : cihann Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: Ruhsuz
Standart Cevap: Turşu Yapımının Püf Noktaları | İyi Turşu Nasıl Yapılır?

Turşunun bir ayarı o tutarsa harika oluyor ama tutmazsa yenmiyor bile. Çok yararlı bir konu olmuş teşekkürler.
__________________
cihann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
nasıl, noktaları, yapımının


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Otomatik Şanzıman Nedir? Nasıl Çalışır? Bakımı Nasıl Yapılır? Kartal Bilgi ve Sorun Merkezi 1 12.10.14 16:07
Fırın'da Kestane Nasıl Yapılır? Nasıl Soyulur? Kartal Pratik Bilgiler & Püf Noktalar 6 04.04.13 15:20
Snowboard Nasıl Yapılır? KaLiNKa Diğer Sporlar 12 21.02.13 19:07
Mumyalama Nasıl Yapılır? Abartmatozu Fen Bilimleri 3 26.01.13 15:02
Adana Kebap Nasıl Yapılır? Kartal Et Yemekleri 2 17.02.09 08:15


WEZ Format +3. Şuan Saat: 23:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.