Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Rahmi Turan


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.06.2017, 18:34   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yeteneksiz, Zavallı Bir Siyasetçi! | Rahmi Turan

Yeteneksiz, Zavallı Bir Siyasetçi!


Semih Yalçın diye bir adam var. Küfretmeyi eleştiri sanan yeteneksiz bir siyasetçi… O kadar kabiliyetsiz ki, siyasette Devlet Bahçeli gölgesine sığınmaktan başka bir şey yapamamış! Şimdi, Devlet Bahçeli'nin koltuğu altına girmiş etrafa posta koyuyor!
Emin Çölaşan dün, bu zavallı kişinin küçüklüğünü gayet güzel anlattı. Siyaset konusunda adamın bilgi dağarcığı o kadar sığ ki, sadece ona buna küfrederek siyaset yaptığını sanıyor! Fikir fukarası garibim!
Bilgi kıtlığı nedeniyle küfür ve hakaretten başka söz bulamayan bu adam, benim “MHP artık tabela partisi” şeklindeki eleştirime kızmış. Doğru söze niye kızıyor, niye böyle ölümden, musalla taşından filan bahsediyor? Aklı sıra korkutacak! O musalla taşına kendisi yattığı vakit biz onun için bir dua okuruz.
Semih Yalçın gibi seviyesiz sözler söylemek terbiyemize yakışmaz! O kendisine yakıştırıyor. Çapı bu kadar!


* * *
Devlet Bahçeli'yi yanlış yola sürükleyip, bataklığa saplatan bilgisiz bir kılavuz olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, parti adına yaptığı düzeysiz açıklamada yalnız bana değil, MHP'yi eleştiren Emin Çölaşan, Mehmet Y. Yılmaz, Taha Akyol ve Abdülkadir Selviye'de çatıyor.
Aynı sığ, bilgisiz, lümpen sözler.
Amacı belli. Ben ve diğer yazar arkadaşlarımla polemik yaratıp aklı sıra isim yapacak, ünlü olacak! Ucuz, gülünç bir siyaset! Komedi gibi!

* * *

Semih Yalçın, patronu Devlet Bahçeli'ye rakip olan MHP genel başkan adayları, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ı da küçümsüyor, onların hakkında da ileri geri konuşuyor!
Samimi kanaatimi söyleyeyim:
Semih Yalçın denilen adam, küçümsediği o isimlerin onda biri kadar bile olamaz! Onların yanında virgül gibi kalır!
İlk seçimde göreceğiz. Semih Yalçın ve yandaşları, hep beraber baraj altında kalıp toz olarak yok olacaklar!
O zaman Türk siyaseti kalite kazanacak.
MHP felsefesi güçlenecek ve milliyetçilik anlayışı şahlanacak.
Haydi güle güle aslanım, başka kapıya! Burada sana ekmek yok! Tehditler savurmakla bir yere varamazsın! Daha da küçülürsün, o kadar!
Devlet Bahçeli'yi batıranlar da Semih Yalçın gibilerdir!

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK

İnsanları “Allah ile aldatan” din tacirleri, sahte dinciler ve çıkarcı yobaz zihniyetle ömrü boyunca mücadele eden Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, ölümünün birinci yıldönümünde Kanlıca'daki mezarı başında anıldı.
Değerli din bilgini, Türkiye'de aydınlanma hareketinin önderlerinden biriydi. Halkımıza hep gerçekleri anlattı. Anlayan anladı fakat… İnsanlarımızın birçoğunun hâlâ uyanmaya niyetleri yok gibi…
Tabii ki hâlâ uyanamadılarsa, bu onların kendi sorunu. Allah ile aldatılıp, sömürülmeye devam ederler!
Allah ile aldatmak, kolay bir dolandırıcılıktır. Din sahtekârları yoksul halk kitleleri üzerlerindeki egemenliklerini “Allah ile aldatmak” üzerine kurarlar.
Yaşar Nuri Öztürk'ün “Türkiye'yi kemiren ihanet: Allah ile aldatmak” adlı kitabı baskı rekorları kırmıştır. Öztürk bu kitabının ilk sayfasından son sayfasına kadar vatandaşları uyarmaya çalışır. Okumayanlara, okumalarını tavsiye ederim.


* * *

Yaşar Nuri Öztürk'ün oğlu Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tahir Öztürk, babasının birinci ölüm yıldönümü münasebetiyle bir kitap hazırladı. Adı: “Türkiye'nin Hocası Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk Anısına”
Bu kitapta benim de aralarında olduğum, farklı meslek, farklı meşrep, farklı siyasi tercihlere sahip 61 ismin Yaşar Nuri Öztürk hakkında bizzat kaleme aldıkları görüşleri var. Nur içinde yat Yaşar Nuri Hoca.


__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.06.2017, 04:22   #2
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yeteneksiz, Zavallı Bir Siyasetçi! | Rahmi Turan

Kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmaz...
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
rahmi, siyasetçi, turan, yeteneksiz, zavallı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 20:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.