Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Kültür | Sanat | Edebiyat > Resimli, Resimsiz Şiirler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.09.2009, 00:18   #1
Çevrimdışı
ceroks
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow 12 yaşLarındaki Kızın Mektubu ..

ßitanem ;
ßeni sevdiğini ßiLiyorum . Ama sen ßiLmiyorsun ki ßende seni çok seviyorum . 3-4 yıLdır bana tekLif ediyorsun . ßeni seviyorsun gerçekten seviyorsun ßunu ßiLiyorum .. Sen ßenim ßitanemsin .. Seni gördüğüm andan ßeri sana karşı ßir şeyLer duyuyorum . Garip sesLer geLiyor seni gördüğümde . GaLiba bu sesLer KaLßimden geLiyor meLeğim ..
TekLifLerini arkadaşLarım yüzünden reddetiyorum . Eğer seninLesevgiLi oLursam benimLe hiç konuşmayacakLarını söyLüyorLar . Neden ßiLmiyorum ama ..
Acaßa ßenim iyiLiğimimi istiyorLar yoksa kötüLüğümümü ßiLmiyorum . OnLar ßenim kaç yıLLık Dostum ..
Ama sen de benim kaç yıLLık kaLßimin prensisin ..
Seni sadece yazın göreßiLiyorum .. Anneannemin denizinde ..
Kış oLunca hep seni düşünüyorum . Acaba başka kızLara takıLıyor mu diye .. Kim ßiLir .. ? Sadece Tanrı ..
ßeLkide oraLarda ßiriyLeriyLe ßüyük aşkLar yaşamışsındır öyLe değiL mi ?
Ama hakLısın .. Daha çok gençsin 13 yaşındasın .. Taßiii hayatına ßaşka kızLar girecek .. ßenim hayatıma ßazı köpekLer girdiği gibi ..
Sana karışmıyorum . Çünkü seni seviyorum . Senin mutLu oLmanı istiyorum . Sen gerçekten çok iyi ßirisin ..
Geçen sene neLer oLdu değiLmi .. Peki ya ondan önceki sene ? AkLıma geLenLeri dökmek istiyorum .. NasıL tanışmıştık ?
Kuzenim oyuncak paraLarLa doLu cüzdanını kayßetmişti.Sizde arkadaşınLa tesadüf o cüzdanı ßuLmuştunuz anneannemin denizinde .. Orada duran adamın zoruyLa size teşşekür etmiştik .. Kuzenime seni sevdiğimi söyLeyince hayretLer içinde kaLmış , benimLe daLga geçmişti . Neden ßiLmiyorum ! Ona çok sinirLenmiştimm ..
Sonra ne oLmuştu. ? ßiz site içinde gezerken sizde arkamızdan geLiyordunuz .. Bizim oturduğumuz bank'ın yanındaki bank2ına oturuyordunuz . ßizde kaçıyorduk sonra..
Arkadaşında kuzenime aşık oLmuştu ..
ßiLiyormusun o günLerde kuzişimLe ben size LakpLar takmıştık . Size ve arkadaşLarınıza ..
Sana ßugs ßunny diyorduk ... Arkadaşında esmer oLduğu için karaßißer .. ßiLiyor musun !!! HayLa ßöyLe konuşuyoruz kimse anLamasın diye aramızda
ßir gün de siz ßizi arkamızdan kovaLamaya ßaşLamıştınız . ßizde kaçıyoduk . Sonunda ßir ßinanın içine girdik . Sizde arkadaşLarınızLa oraya geLdinizz .. ßi güzeL kavga eettik .
Ama tatLı kavgaLardı ßunLar .. Ee çocuktu .. AsLında hayLa çocuğuz 13 yaşındayızz.. Kavga ederken ßirßirimizin eLLerini tutuyor birbirimizi duvar yapıştırıyoruduk .. Sizi gayet rahat dövdük (!) sanırım ..
Ondan sonraki yıL ßiraz daha ßüyüdük .. Sen havuzumuzun kaydırağından kayarken bana artistLik tasLıyordun . ßende seni izLiyordum ...
Sonra abLan beni tuvaLete çağırdı. Sende pencereden bakıyordun karaßißer arkadaşınLa .. KızLar tıvaLetinin penceresinden ..
AbLan kardeşim sana çıkma tekLifi ediyor ne diyorsun ?
diye sorduğunda kaLbim güm güm atmaya ßaşLadı .. Aynaya ßaktım ve güLümsedim .. İçimden ''Evveeet !! '' diye bağırmak geLiyordu .. Ama yapamıyordum ..
İçimden geLmeyerek güLer yüzümü korumaya ßirazda oLsa çaLışarak '' oLmaaz '' dediğimde kendimi öLdüresim geLmişti ..
Vee ßir sonraki yıL .. Sen ve ßaşka sir arkadaşın ßirazz daha ßüyümüş ßir şekiLde ßizim arkamızdan geLiyordunuz .. Sanırım ßizi izLiyordunuz ..
ßizz ßi yere oturduk sizde karşımıza .. Ve senin sesin gökLerde duyuLdu .. '' Senii Seviyoooruuummmmmm ßßßeegüüüüüümmm !! '' diye .. Ahh ahh ne güzeLdi dimii ..
Ama sonra benim kuzenim sinirLendi .. GaLiba kıskandı. Ve gitti senin bu yaptıkLarını anneanneme söyLedi .. Anneanneme sana kızdı. Sen de '' HayR ben öyLe bişe yapmadım '' diye üsteLedin .. ßen o sırada kuzenime çok kızgındım ..
Ve 1 yıL sonra .. ßenim ayağım kırıLmıştı . Bu sefer o seni anneanneme şikayet eden kuzenim yoktu. En sevdiğim arkadaşım gibi oLan kuzenim vardı .. Senin arkadaşın oLur kendiLeri ßeerkk ... Evde tek kaLmıştım .. Sende ßerkLe ßirLikte Havuzdaydın .. ßiz ßerkLe iddaya girmiştik .. Ne iddasımı ? ßerk : '' Emre'yi ßuraya getireßiLirim.. '' demişti .
ßense '' Hayır Getiremezsin'' demiştim .. AsLında getireßiLceğini ßiLiyordum .. Ama senin geLeni istiyordum işte.. Sonra evde kimse yokken ''Sen'' ve ßerk geLdi .. Sna güLümsedim .. ßen ßaLkonda sense aşağıdan bana bakıyordun .. Bana Geçmiş oLsun dermiş gibiydin .. 1-2 saniye bakıştık ve ben içeriye kaçtım ..
Daha sonraki günLerde yine bizim siteden ßir çocuk bana tekLif etti. SaLak gibi seni sevdiğimi ßiLe ßiLe o çocuğa tamam dedim .. Kuzenimin ve arkadaşımın haberi yoktu ..
Seni unuttuğumu sanmıştım .. Ama unutmamışım .. Ve bundan sonRaa seni unuttuğumu sanmam ne demek !! Seni göz kapakLarıma yapıştırdım ..
ßir sonraki yıL .. yani 13 yaşındayız ve bu yıL ! O çocukLa hayLa çıkıyorum .. Ama onu sevmiyorum . Onu kırmamak içinde ondan ayrıLamıyorum .. Çünkü oda çok hassas biri..
Yaza yeni başLadık .. Daha aramızda ßişeyLe oLmadı .. O çocukLa çıktığımı umarım ßiLmiyorsundur. Çünkü onu sevdğimi zannedeceksin .. Ama hayır onu sevmiyorum ben seni seviyorum seni !! Geçen gün Havuzdaydık .. Ben arkadaşımLa sende arkadaşLarınLa ... ßir an göz göze geLdiikk .. Fark ettim saçLarını uzatmışsın .. Çok yakışmış sana .. Birazda kiLo aLmışsın .. Ama o da sana yakışmış .. Kuzenim ßerk kampa gitti .. SeninLe aramızı yapacak ßiride kaLmadı .. Ne yapacaz ?
Beni unuttuğunu başka birine aşık oLduğunu düşünüyorum .. Ama Lütfen ßöyLe oLmasın .. o çocukLa çıktığımı duyarsan sakın aLınma !! ßegüm (ben )her zaman beni sevecek de içinden oLur mu .. ?!!
Şimdi Adanaya döndük .. Sen Mersinde yüzüyorsun !! Merak etme geLeceğim daha yazın bitmesinee çoooooook var .. Dedemin dişçiğe gitmesi gerekti o kadar ..
Cumartesi oradayım ßitanem .. Umarım hayLa ßeni seviyorsundur..
__________________
Arabalarla İlgili

Modifiye - Tuning - Bilgi - Her Türlü Sorunlar ve Sorularınız İçin

....Lütfen Tıklayınız....
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
yaşlarındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.