Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Kültür | Sanat | Edebiyat > Resimli, Resimsiz Şiirler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 08.01.2010, 01:11   #1
Çevrimdışı
Umutgüneşi
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ben Hazırım... Ya Sen?

ßen HazıRım.. Ya Sen ?

Ben Hazırım.



……….-Damarımdaki kanım gibisin, aksan öleceğim- o yüzden ahtapot misali yapışıyorum sana, hangi kolumu kessen, kalanlarla daha sıkı saracağım biliyorum.

………Öyle yanımdasın ki, öyle ruhumda, her aşka ev sahipliği mi yapar sandın bu yürek? Sen misafir değildin, sen kimse değildin, sen bendin. Çok sevdim ağaçlara renk veren gözlerini, kızaran yanlarını, sesini de sevdim suskunluğunu da ve hiçbir cümle sevgimi anlatacak kadar derin değildi yanında.

………Hangi mevsimin ürünüydün sen, hangi güneş yapraklarını sararttı, hangi deniz susuzluğuna ilaç oldu bilmem, tek bildiğim bir aşkın iki ortağıydık, hiçbir şey bu ortaklık kadar güzel olamazdı, hiç kimse sevdama senin kadar yakışmazdı ve hiçbir aşk bu kadar ses çıkartıpta yaşanılası olmazdı.

………Yazarak sevmenin, görmeden hissetmenin, bizi nasılda hasret gemisine doldurduğunu izledim başka hayatlarda. Geceyi de sevdim sende, gündüzü de; bir yalnızlığı sevemedim seni tanıdığımdan beri. Bazı zamanlarda yoktun yanımda yada hiçbir zaman mı olmadın? Seni kaybetme korkusunu da içimde taşıdım hep; yinede seninle yaşamayı sevdim, birde çocuk tarafını baktıkça ben olan. Yağmuru ıslanışlarında, rüzgarı saçlarında, sıcağı bakışlarında sevdim seni yaşarken.

………Bir pencereyim aslında sana açılmayı bekleyen, bir adayım aslında keşfedilmeyi bekleyen, bir Leyla’yım aslında Mecnun’u çok seven, ehlileştirilmemiş bir kısrağın delice koşan arzularıyım ben; gel.

………Ansızın bastıran, yağmura yakalanmış sevda oldun bana, yağdıkça doluyorsun içime. Dudaklarımdaki ateşi, gözlerimdeki ışığı, zevk veren dokunuşları sana sakladım. İçime sığdırmaya çalıştığım koca bir sevdasın sen.

………Ben mahkumum sana, hep yakalanma tedirginliğini içimde büyütüyorum, avut beni, bir sevdanın koynunda savrulup duruyorum, sürüklendiğim yer yüreğinin kıyıları, yolcuyum ben sana, kilometreler aşmaktayım dudaklarına, gel.
……….Gel, yeşil ormanlarına daldığım güzel gözlüm, hasretine binlerce kavuşma feda ettiğim mayın tarlam, bırak patlasın içimde tüm atom zerreciklerin, senin mayınlarından benim ismim çıkar.

……….Kaç gece koynuma hasretini alıp uyumuşum, bütün yollarım sana çıkar, ama senin bana kesişmendi asıl önemli olan, seviyordum işte. Bu suçsa birlikte işleyelim, bekleyişlerle tüketme beni, vazgeçilmezim ol, her şeyim ol

ben sevmeye hazırım seni

ya sen?
__________________
UMUT GÜNEŞİ
bir anlamı olmalı her sabah doğan güneşin, yağan yağmurun, açan çiçeğin...
Uçan kuşun, kelebeğin...
Yüzde beliren bir tebessümün...
yanaktan süzülen damla damla gözyaşının...
Ne çok neden var yaşamak için yorulmamalı yaşanmış acılara direnmeli! yağan yağmur gibi düşsede acılar yüreğine bir bir..
bir gülümseme ile dağıt hüzün bulutlarını!
tıpkı doğan güneşlerin doğayı yeşerttiği gibi... yeşertip umutları filizlenmeli yaşam sevinci!



ne yeminler bozdum.....
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
hazırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 16:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.