Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Saç, Cilt ve Vücut Bakımı

Saç, Cilt ve Vücut Bakımı Güzeliz, bakımlıyız, modayı da biz yaratırız.


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.07.2013, 22:47   #1
Çevrimdışı
İmge
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kimyasal İçermeyen Doğal Tonikler


Cildinizi temizledikten sonra bakım yapan tonikler cilt gözeneklerini de sıkılaştırmaya yardımcı oluyor.

Cilt temizliğinde kilit noktalardan biri olan tonik hem cildinizin tamamen temizlenmesini sağlar hem de siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller. Cildinizin daha sonra da gergin ve ışıl ışıl kalmasını sağlayan tonikler, aynı zaman da sabun ve jellerin temizleyemediği kirleri de cildinizden temizliyor .

Cildinizin PH dengesini düzenleyen , cilt bakımı için kullandığınız diğer kozmetik ürünler için güzel bir zemin oluşturan tonikleri doğal olarak kullanmaya ne dersiniz ? İşte doğal tonikler!
Doğal Tonikler

Gül suyu; Gül çiçeğinin taç yapraklarının damıtılmasıyla elde edilir. Osmanlı döneminde sık sık kullanılan gül suyu günümüzde de bir çok kozmetik ürününün içinde bulunur. Mikrop öldürücü bir etkisi olan gül suyunu tonik olarak kullanabilirsiniz. Cildi temizlemesinin yanı sıra, cilt tahrişlerini azaltıcı, nemi koruyucu ve serinletici etkilere de sahiptir.

Lavanta suyu; Lavanta cildinize canlılık ve tazelik kazandırır. Temizleyici etkisi vardır. Ayrıca normal, karma ve yağlı cilt tipleri için birebirdir.

Kekik suyu; Karma ve yağlı ciltler için uygun olan kekik suyu cildi temizler ve ferahlık hissi uyandırır. Açık gözenekleri sıkılaştırmada etkilidir.

Papatya suyu; Hassas ciltler için tonik olarak kullanılabilecek papatya suyu aynı zamanda cildinizin tahriş olmasını engeller. Ciltte bulunan kılcal damarların görünümünü hafifletir. Banyo sonrasında cildinizde kızarıklık ve kaşıntı oluşuyorsa; papatya suyunu kullanabilirsiniz.

Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz İmge'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
doğal, içermeyen, için, kimyasal, tonikler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 15:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.