Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Saç, Cilt ve Vücut Bakımı

Saç, Cilt ve Vücut Bakımı Güzeliz, bakımlıyız, modayı da biz yaratırız.


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 16.09.2019, 22:19   #1
Çevrimdışı
Gülümsün
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yaşlanma Karşıtı Yüz Masajı

Yaşlanma Karşıtı Yüz Masajı


Meghan Markle'nın en sevdiği güzellik uzmanı Nichola Joss'un uyguladığı bu 10 adımlı yüz masajı sayesinde kısa sürede sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz.


Meghan Markle'nın en sevdiği güzellik uzmanı Nichola Joss, parlayan ve sağlıklı cilt için kendi tekniğini oluşturdu. Bu yüz masajı, cildin tonunu ve dokusunu iyileştiriyor, lenfatik drenajı teşvik ediyor, şişkinliği önlüyor, kollajen üretimini aktive ediyor, kasları sağlamlaştırıyor ve yüzünüze daha fazla kontur veriyor ve evde yapması herkes için oldukça kolay.


1. Yağ alın

Yüz masajının zarar vermemesi gerektiğini unutmayın. Başladığınızda biraz acı verici olabilir, eğer öyleyse, sert baskı uygulamayın. En sevdiğiniz uçucu yağı veya herhangi bir nemlendiriciyi yüzünüze ve boynunuza uygulayarak başlayın, böylece masaj yaparken cildiniz tahriş olmaz. Bir kaç damla yağı parmağınıza koyun ve yağı vücut sıcaklığına getirmek için birkaç saniye ovalayın.


2. Rahatlayın

Gözlerinizi kapatın ve yüzünüzü ellerinizle kapatın. Birkaç saniye bekleyin ve sonra ellerinizi boynunuza götürün. Bu, cildi hazır hale getirmek için hazırlık aşamasıdır, bu yüzden fazla baskı uygulamayın ve sadece rahatlayın.



3.
Cildinizi hazırlayın


Biraz baskı uygulayın ve ellerinizi yüzünüzün ortasından dışarı doğru kaydırın. Bu aşamada lenfatik sistemi aktive eder, ayrıca cildi ısıtır ve gerçek masaj için hazırlarsınız.



4.
Küçük daireler


Yüzünüzün merkezinden başlayarak, dışarıya ve yukarıya doğru giden küçük dairesel hareketlerle yağı cildinize sürmeye başlayın.



5.
Çene hattı boyunca


İşaret parmağınızı ve orta parmaklarınızı her iki elinizi kullanarak, çenenizden kulaklara kadar kaydırın. Hafif bir baskı uygulayın, ancak çok fazla değil. Bu, lenfatik drenajı uyarmak ve yüz çevresini sıkılaştırmak için harika bir yoldur. 6 kez tekrarlayın.



6. Yanakları kaldırmak

İşaret parmağınızı ve orta parmaklarınızı kullanarak elmacık kemiklerinin tabanını bulun ve V şeklini alırken parmaklarınızı yukarı doğru hareket ettirin. Bu egzersiz yanaklarınızı kaldırmak ve sarkmalarını önlemeye yardımcı olur. 6 kez tekrarlayın.



7.
Elmacık kemikleri


Ellerin iç kısmı ile elmacık kemiklerinin tabanına bastırın ve başınızı ellerinize bırakın. 10 saniye kadar basılı tutun. Ellerin iç tarafını elmacık kemiklerinin tabanına yerleştirin ve elmacık kemiklerinizin altından ellerinizi sarın. 6 kez tekrarlayın.



8.
Gözlerin etrafı


Göz çevresine masaj yapmak şişkinliklerin geçmesine yardımcı olacaktır. İşaret ve orta parmaklarınızla gözlerinizin altına hafif bir dokunuşla başlayın. Bu, alanı ısıtır ve masaj için hazırlar. İşaret parmaklarınızı gözlerinizin köşelerine yerleştirin ve orta parmaklarınızla gözlerinizin altından doğru ovalamaya başlayın.


9. Alın

Parmaklarınızı kaşlarınızın hemen üstüne yerleştirin ve saç çizgisine kadar dışa ve yukarıya doğru bir miktar baskı uygulayın. 6 kez tekrarlayın. Bu egzersiz alındaki ince kırışıklıkları hedef alır.



10.
Boyun


Ellerinizi boynunuzun ortasına yerleştirin ve merkezden omuzlarınıza doğru biraz basınç uygulayın. Her iki tarafı da 3 kez tekrarlayın.


Bonus

Ellerimiz de şımarmayı hak ediyor. Tüm yağ emilene kadar ellerinizi ovalayın ve parmaklarınızı ve ellerinizin arkasını unutmadığınızdan emin olun. Düzenli yağ tedavisi kuruluğa yardımcı olur ve kırışıklıkları önler.




Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.11.2019, 00:27   #2
Çevrimdışı
Sevda
Dönersen Islık Çal..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yaşlanma Karşıtı Yüz Masajı

Alıntı:
En sevdiğiniz uçucu yağı veya herhangi bir nemlendiriciyi yüzünüze ve boynunuza uygulayarak başlayın, böylece masaj yaparken cildiniz tahriş olmaz.
Bu kısım biraz sakıncalı olabilir. Her yağı cildimize sürmek iyi gelmiyor. Bazı yağlar yüzde tüylenmeye neden olabilir, aman dikkat.

Teşekkürler Gülümsün.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
karşıtı, masajı, yaşlanma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.