Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Sağlığımız ve Hastalıklar > Sağlığımız İçin Püf Noktaları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.09.2009, 22:44   #1
Çevrimdışı
nur@n
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kalçalarınızı Saklamayın, Forma Sokun

Pek çok kadın kalçalarını saklamak için, büyük ve bol kıyafetler giymek zorunda kalır. Aslında birkaç basit hareket ve ipucuyla size mutluluk verecek kalçalara sahip olmanız mümkün!



Vücudun belden aşağısı konusunda mutlu olan az kişi var. Bu bölüm, aslında vücuttaki en büyük kas kitlesine sahip. Bilim adamları, bu kasın doğru biçimde çalıştırılması gerektiğini ve egzersiz şeklinin kas üzerindeki etkilerinin değişkenlik gösterdiğini kanıtladılar. Kalçalarınız için en etkili egzersizler, yerde, eller ve ayaklar üzerinde yapılanlardan oluşuyor.
Uzmanlar kalçalarınızı şekle sokmak istiyorsanız zıplayın diyorlar. Kısa zıplamalar ve sprintler, kalçanız için çok faydalı.
Kürek çekmek, kalçalara iyi gelen hareketlerden birisi çünkü kürek çekerken en çok o kaslar çalıştırılıyor.Bisiklette seleye oturmak yerine ayakta pedal çevirmek, bacak kaslarınızı çalıştıracak mutlaka ancak kalçalar için de çok yardımcı oluyor.
Çömelme egzersizlerini bir kenara atmayın. Dizlerin ağrıması, kalça kaslarınızın zayıf olduğunun göstergesidir. Kalça kaslarınız güçlendikçe bu egzersizi daha rahat yapacaksınız.
Eskrim hamlesi denilen hareketle kalçalarınıza form verebilirsiniz. Bu hareketi yapmak için, her iki elinize birer ağırlık alın. Sağ ayağınızı bir adım öne atın ve sol bacağınızı dizden kırarak öne doğru yaylanın. Sağ topuğunuz her zaman yere basılı olsun ve sol diziniz sağ topuğunuza doğru hareketlensin. Sağ ayağınıza hafifçe yüklenerek düzelin ve hareketi her iki bacak için 12 kez tekrarlayın. Topuğunuzdan kuvvet almayı unutmayın.
Alet yardımıyla kalça çalışma hareketleri de aynı derecede fayda sağlamaktadır. Bunun için ayakta durun ve denge çubuğunu kavrayın. Ağırlık desteğini dizinizin arkasına yerleştirin ve bacağınızı geriye doğru kaldırın. Bu hareketi 12 kez, her iki bacağınızla tekrarlayın. Bu hareket oldukça etkili, çünkü alet hareketi doğru yapmanız için sizi motive ediyor. İlk başlarda bacağınızı fazla zorlamamaya özen gösterin.
  Alıntı ile Cevapla
nur@n'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
forma, kalçalarınızı, saklamayın, sokun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 17:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.