Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Saygı Öztürk


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.11.2015, 08:40   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yeni Şehitlere Hazır Olun! | Saygı Öztürk




7 Haziran seçiminden sonra Teğmen Altuğ Tek’in şehit edilmesiyle birlikte şehit asker sayısı 100 oldu. Polis Memuru Arif Demir’in şehit edilmesiyle şehit polis sayısı 77’ye yükseldi. 4 korucunun şehit edilmesiyle de şehit sayısı toplam 181’e ulaştı.
“Analar ağlamasın” diye zamanında ilçelere, illere silah yığınağı yapılmasına seyirci kalanlar bu gidişle daha çok sayıda anayı ağlatacaklar. Bunlar yetmiyor, şimdi de Suriye’ye bir kara harekatı yapılmasının öncülüğüne soyunuldu. Suriye’ye askerimizin girmesi durumunda, orada bulunan teröristler de çatışmalarda ister istemez şehit verdirir.

ASKERİMİZE YENİ CEPHE AÇIYORLAR

Başbakan Ahmet Davutoğlu da, askerimizin Suriye’ye girmesi konusunda çok istekli. “Birleşmiş Milletler bu konunun arkasında olduğu takdirde Suriye’ye girmeye biz varız” diyor. Rusya’nın rızası olmadıkça askerimizin Suriye topraklarına ayak basması beraberinde çok büyük sıkıntılar getirir.
Askeri yetkililer, yaz mevsiminde Suriye’ye bir kara harekatına karşı çıkıyordu. Eğer hükümet karar verecekse, mevsim koşullarının en uygun olduğu dönemin bu aylar olduğunu belirtiyorlar. Ancak yapılacak harekatta dikkat edilecek en önemli konunun, Suriye’nin kuzeyine girilirken, diğer yandan ülkemizin Güneydoğusu’nda teröristlerin yapabilecekleri eylemlere, sabotajlara karşı “geri bölge”nin emniyetinin çok iyi alınması gerekiyor.
Eğer geri bölge emniyeti iyi alınamadığı takdirde Suriye topraklarına giren silahlı güçlerimiz, iki cephede gayrinizami harp taktiğine göre mücadele etmek zorunda kalır. Burada önemli olan dünya devletlerinin tepkisini çekmeyecek şekilde iç güvenliğimiz için tehdit yaratan, Suriye devletinin kontrolü altında bulunmayan arazi kesimleriyle harekatı sınırlamak.

BUNUN DAHA DA İLERİSİ VAR

Eğer harekatın boyutu Suriye’de bir hükümet değişikliğini yaratacak tarzda bir adım daha ileri götürülmeye kalkışılırsa hâlâ Suriye’de bulunan Rusya’nın silahlı güçleriyle çatışma söz konusu olabilir.
Çünkü, Rusya Beşar Esad rejimini desteklediği için Esad’ın hakimiyeti altındaki topraklara her hangi bir yabancı ülke silahlı güçlerinin girmesine müsaade etmeyecektir. Bu nedenle yapılacak harekatın kapsamı, belirlenecek arazinin hudutları konusunda mutlaka hem Rusya’yla, hem İran’la önceden koordine edilmesi şart. “O devletler bizi ilgilendirmiyor. Bizi tehdit eden güvenlik sorunudur” diye bakarsak, Suriye’ye destek amaçlı olarak Rusya’nın bize karşı silahlı güç kullanmasının söz konusu olduğu değerlendiriliyor.



Not: Yazının devamını okumak için, aşağıdaki linki tıklayınız.



--------Sözcü------
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.11.2015, 20:13   #2
Çevrimdışı
Gülümsün
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yeni Şehitlere Hazır Olun! | Saygı Öztürk

Paylaşım için teşekkürler canımcım...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.11.2015, 21:15   #3
Çevrimdışı
Cem1907
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yeni Şehitlere Hazır Olun! | Saygı Öztürk

Olay sadece Işid vs gibi dinci örgütler değil!Esat rejimini yok etmek!Bu suretle çok daha önceden planlanan o meşhur ''Müslüman kardeşler'' iş başına gelecek!Mısırda da böyle oldu.Olay tamamen dini ve Osmanlıcılık hortlatılmaya çalışılıyor!2x2=4!.

Hadi Osmanlıcılığı da tam bilmiyorlar ya!Bu devirde hala bu kafa!
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Cem1907'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.11.2015, 22:41   #4
Çevrimdışı
Mediter
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yeni Şehitlere Hazır Olun! | Saygı Öztürk

Suriye sorununu, Amerika'nı isteğiyle Tayyip Erdoğan çıkardı.
Amerika (kendisine ve İsrail'e düşman) Esad'ı devirip, kendisine bağlı ve İsrail'e dost bir Kürt devleti oluşturmak istiyordu.
Tayyip Erdoğan ise Esad'ı yıkıp (Suudi Arabistan ve Katar ile birlikte) Suriye'de şeriat taraftarı dinci bir yönetim getirmek istiyordu.
Bu amaçla; dinci ve lejyoner teröriztler desteklenerek Suriye kana boyandı.
Bu nedenle; 2-3 milyon Suriyeli mülteci sokaklarımızda dilenir oldu.
Suriye ile Savaş, Türkiye'nin değil, Tayyip Erdoğan'ın sorunudur.
Bir tek Mehmetçiğimin bile Suriye'ye girerek, burnunun kanamasını istemem.
Eğer Erdoğan ve Tayyip Erdoğan Suriye'ye savaş açacaklarsa, savaşa kendi çocukları ve AKP'ye oy vererek AKP'nin politikasını destekleyenleri göndersin,
bizim Mehmetçiklerimizi değil.

__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 13.11.2015, 22:49   #5
Çevrimdışı
Cem1907
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yeni Şehitlere Hazır Olun! | Saygı Öztürk

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Mesajı göster
Bunlarin niyeti abi cumhuriyeti yikmak ve arap ülkeleri gibi ülke kurup halki ezmek ve kullanmak. Basimizda düzgün bir memleket seven bir hükümet olsa hicbirsey yapamazlar Türkiye'yede RTE ve Davutoglu'ndan ne pekmez olur nede sarap. Lakin avrupa ve ABD bizi savasa itip kenardan izlemek ve memleketi bölmek. Hani derler ya böl, parcala, yut. Niyet bu Türkiye'yi bütün olarak bölemezler. Onlar sunu gördü simdi bölebilirsek böleriz, cünkü cumhuriyeti sevmeyen bir hükümet varken bu isi cok rahat becerebiliriz düsüncesi var.
Lozan antlaşmasını iyi değerlendirmek lazım.Bir tek Amerika bizi tanımamıştı ama Avrupa daha da üçkağıtçı bir şekilde tanımıştı!Avrupa,başta İngilizler olmak üzere çok zekidir.Arkalarına Amerikayı'da alırlar ve bölmek istedikleri orta-doğu ülkelerini önce iyice dindarlaştırırlar ve kullaştırırlar ki,rahat idare edebilsinler.Büyük Atatürk o yüzden ulusalcılığa çok önem vermişti!
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Cem1907'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
hazır, olun, öztürk, saygı, yeni, şehitlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.