16.01.2013, 02:31 | #1 |
Çevrimdışı
|
CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
Malzemeler
__________________
Bu güzel ülkede elbette özgürlük türküleri söylenecektir. Ve yine kardeşçe paylaşım olacaktır. Görsek de, görmesek de... H. |
16.01.2013, 02:35 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulu Karnıbahar Kavurması
Teşekkürler Cadıı..
__________________
|
13 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.01.2013, 02:48 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulu Karnıbahar Kavurması
Afferin sana Cadıı
İlk yemek tarifin olmasına rağmen hiç fena değilsin,talepler boşa değilmiş Karnıbahar sevdiğim bir sebzedir,hiç bu tarz pişirmemiştim,denermiyim? bilmiyorum,sağım solum belli olmaz benim Denersem kesin sonucu yazarım..Yemek köşesi yazarımız Canana destek geldiği için sevindim doğrusu |
14 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. | Basakca, CadII, Canan, Damon, DarkAngeL, drcengy, Ekin, Insanlikarayan, Kardelen26, LaLe, Liaaa, ReaL, Yorgun Yürek |
16.01.2013, 03:07 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
CadIIcığım, ellerine sağlık...
Ufak tefek değişiklikle ben de yapıyorum aradaaa sırada. Çünkü karnıbahar pek sevilmez bizim evde. İlk ve son olmasın yemek tarifin he.. Bak, arkadaşım Duayen ne demiş ? Aynen öyle |
16.01.2013, 10:00 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
Benim kızlarım severler, tabii sadece kızlarım
Teşekkürler CadII. |
16.01.2013, 10:00 | #6 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
Karnıbaharlı her şeyi dener ve yerim..
__________________
|
11 Üyemiz DarkAngeL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.01.2013, 11:45 | #7 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
Ne ara yaptın Cadıı hatun
Ablam güzel yapıyor bol limonlu yerim ama pişerken o kokusu evlerden ırak Eline emeğine sağlık |
16.01.2013, 12:29 | #9 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
Karnıbaharı çok seven birisi olarak bu yöntemi hiç duymamıştım. Birşey öğrenmiş oldum .
Teşekkürler.. |
16.01.2013, 21:58 | #10 |
Çevrimdışı
|
Cevap: CadII Usulü Karnıbahar Kavurması
Ben de benzerini yaparım ama mutlaka kimyon ve üzerine sarısaklı yoğurtla.Çok hoş bir meze olur.Bir parçasına deneyin isterseniz. Teşekkürler.
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
cadii, cadıı, kapağı, karnıbahar, kavurması, soğan, usulü, yemek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |