Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.10.2013, 10:29   #1
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Amerika'nın Barış Anlaşması Sözü?

Soguk Savasi Buz Dolabina koymaya basladiginda, Amerika burada Kapisini acik birakmis anlasilan.

Bir Taraftan kendini Dünya Polisi olarak gösterirken, Öbür taraftan her Türlü Silah satislarinla bayagi iyi gecinebiliyor.

Bir zamanlar Sadam´ada Kimyasal silahlar satan Amerika, burada bunlarin Iran´a karsi kullanilacagindan emindi, Dostlarina karsi kullanilmaya basladiginda, burada Silah geriye tepmisti.

Ayni son Atombombasi anlasmalari gibi!.

Bir zamanlar Rusyayla Atombombalarinin eksilmesi Planlanirken, bunun sadece Amerika ve Rusya topraklarinda degil, bütün Dünyada olacagi anlasilirken, Zamaninda Yüz´ü gecmeyen Yahudilerin Atombombalari burada 250 Taneyi bile asmaya basladi.

Burada Atombombalarini Demonte edecegine, Zaten durumu Zor olan Orta Asyaya, Yahudilerin ellerine Atombombalarini vermeye basladilar.


Birde zamaninda Osmanlinin Dostu olarak gözüken Almanya, burada Yahudilere Atombombalarini atabilecek, 6 Denizaltisi kapinin önüne getirdiginde, bunlarin sözüne ne kadar inanilabileceginizi artik kendiniz düsünün.

Simdi bile, Atombombalarini halen eksiltecegine, dahada yeni silahlar üretmekte, böylelikle yeni Atombombasi atabilecek B61 Bombardiman ucagini yenilemekteler.


Burada 2010 Senesinde Bombardiman ucaginin Modernlestirilmesi ilk hesabina göre 2 Milyar Dolardan bahsedilirken, sonralari 4,- 6, simdilik yine 10 Milyar Dolardan bahsedildigini duymaktayiz.

Burada Memurlarini Evlerine yollamaya baslayan Amerika, zaten Atombombalarini kaldirmaya calisirken, acaba neden 10 Milyar Dolari böyle Bacadan atesliyor, bunu anlamak icin ya Manyak olmak lazim, yada bir Günü bu Atombombalarini illa kullanmak amacli oldugunu düsünmek lazim.

Burada tabiki acaba bu Sapiklara nasil güvenebiliriz diye Sorusu yerinde!.

Bir taraftan Halki Aclik cekmeye hazirlanirken, böyle Para yakmanin ne anlami olabilirki?.

Burada Obama aldigi Baris ödülünü hemen geri vermesi lazim, burada yeni bir Ödül buna verilmesi lazim!.

Savasci Bush Dinastisinin baslattigi Savaslarin, devamini getiren Fasist ödülünü bu durumda Hak edebilir!.

Zaten simdiki durumda bile, eski teknolojiye dayanan Atombombalarinin yaktigi para, canlar aliyor, acaba bu Bombalarin atildigindami, karli cikilabilecegi simdilik düsünülmekte.

Bir Parcasini demonte edilipte, Atom Energi Santrallarinda kullanilmasi Planlanmis olsa bile, geriye kalan malzemeyle, burada yeniden 13.000 Atombombasi yapilabilecek durumdalar.

Burada eski teknige dayanan Atombombalarin Almanyadaki durumlarida cok süpheli oldugu icin, bunlarinda Modernlestirilmesi düsünülüyor.

Burada acaba yeniden Silah yarismasi baslarmi, yoksa baslamazmi diyede düsünmemize gerek kalmaz sanirsam.

Ikinci soguk savasa hizli adimlarla ilerlemekteyiz.

Bir taraftan Dünya reservlerine gözlerini dikmis Bati, öbür taraftan Müslüman Ülkelerine saldirarak bunlarin hazinesini calip, 100 seneye yakin Dünyayi sömürürken, baska ülkelerin Atomenergisinden faydalanmalarini yargilarken, kendilerine neden bu kadar Aombombasi lazim oldugunu anlatabileceklermi acaba?.


Ceviri ve yorum

Cetin.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.10.2013, 11:16   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Amerikanin Baris Anlasmasi Sözü?.

Soğuk savaş, sıcak savaşın sonrasında gelen bir kalıntı. Bu kalıntıları, gelişen siyasi gelişmeleri kendine kanalize etmenin başka bir yolu idi soğuk savaş dönemi!.

Dünya'da devletler var, ekonomik politikalar, askeri politikalar, yardım içerikli doktrinler ve misyonerler vasıtasıyla, kültür erezyonu ve ihracı vasıtasıyla dünya üzerinde hegemonyalarını sürdürmeye çalışan devletler var. Keza silahlanma dediğimiz olay bu devletler için mubah başka devletler için günah. Kendileri her tür konvansiyonel, kimyasal ve nükleer silahlara sahip olacaklar, ülkeleri istila edip devlet başkanlarını idam edebilecekler, milyonlarca insanını öldürecekler yüzbinlerce kadına kıza tecavüz edip melez ırklar doğmasına neden olacaklar, dünya birleşmiş milletleri 2-3 devletin emrinde ve egemenliğin de olacak, bir savunma gücü olan müşterek ordu NATO bazı devletlerin silahlı gücü gibi kullanılacak ve bizler hala dünyada sulh'dan sükundan huzurdan adaletten bahsedecek kendimizi avutacağız! Önce bilerek veya bilmeyerek bu ülkeleri dost sanıp bahçelerine su, araçlarına yakıt sağlayan ülkeler bu ülkelerin dostluğundan vaz geçecek yeni bir dünya kurulacak bu dünya içinde herkes hak ettiği yerde hakkı olduğu şekilde oturacak. Ayrımlara istisnalara muafiyetlere sahip devlet istemiyoruz dünyada!
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
amerikanin, amerikanın, anlasmasi, anlaşması, atombombalarini, baris, barış, burada, sözü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.