Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.01.2014, 12:38   #1
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bu Espri Ak Partili Milletvekili Yaktı!



Ak Partili bazı milletvekillerinin 'Operasyonlarla ilgili çirkin iftiralar atıyor' iddialarının ardından Muhammed Çetin, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Çetin'in bir milletvekiline de 17 Aralık'taki operasyona atıf yaparak "senin ayaklar da kaç numaradır kim bilir? 85 oldu mu?" dediği iddia ediliyor.
Milliyet'in haberine göre, 17 Aralık operasyonu sonrasında hükümetin ipleri kopardığı vekillere yenisi eklendi. Cemaate yakın olduğu söylenen Ak Parti İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkedildi. Çetin'i tedbirli olarak disipline götüren sürecin ise Ak Partili milletvekillerinin şikayetiyle başladığı öğrenildi. Vekillerin, Çetin için, "Konuşmalarımızı gizlice kaydedip fitne yaratmaya çalışıyor. Operasyonlarla ilgili çirkin iftiralar atıyor" iddialarında bulundukları öğrenildi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, tedbirli olarak kesin ihraç istemi talebiyle partinin Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. 17 Aralık operasyonu sonrasında hükümetin sert tartışmalar yaşadığı Fethullah Gülen cemaatine yakın isimlerden olduğu belirtilen Çetin tedbirli olarak disipline gönderildiği için bundan sonra Ak Parti'nin programlarına katılamayacak.
İki vekilin dilekçesi
Edinilen bilgiye göre Ak Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır ile Ak Parti İzmirMilletvekili Ali Aşlık'ın yazılı dilekçesi ve birçok milletvekilinin sözlü şikayetleri üzerine disiplin sürecini başlattı.
Vekillerin, Çetin için, "Milletvekilerinin başta özel ve ev sohbetleri olmak üzere konuşmalarını gizlice kaydediyor. Parti içinde fitne yaratmaya çalışıyor. Haksız iftiralarda bulunuyor. Partiye yakışmayan söylemler içine giriyor. Partimize zarar veriyor" iddialarında bulunduğu bildirildi.
Çetin ile ilgili şikayetlerden birinin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığına yönelik sürekli çeşitli iddialarda bulunması olduğu bildirildi.

Ayakkabı kutusu

Çetin'in bir milletvekiline de 17 Aralık'taki operasyona atıf yaparak "senin ayaklar da kaç numaradır kimbilir? 85 oldu mu?" dediği iddia ediliyor.
Çetin'in ayrıca şikayet dilekçesi veren İzmir milletvekili Aşlık için de İzmir Liman operasyonu ile ilgili olarak, "senin de adın geçiyor. Orada sende mi varsın" dediği iddia ediliyor. Aşlık'ın da şikayet dilekçesinde Çetin'in kendisine yönelik iftiralarda bulunduğunu dile getirdiği öğrenildi.
Böylece Ak Parti içinde kısa bir süre içinde 5. vekil disipline sevkedilmiş oldu. Daha önce disipline sevkedilen Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan, Haluk Özdalga ve Hasan Hami Yıldırım istifa etmişti.

Alinti.

Artik simdi baska birsey demekte kalmamis, son Haberlerde, Abdullah Gül´ünde, ayakkabi numaralari Isvicreye kadar yetistigi haberleri ortalarda dolasmakta.

Böyle haberlerden sonra, artik Hesap kontolarini ortaya acmayan Politikaciya nasil güvenilir?, Cumhur Baskani bile olsa?.

Eski Almanya Cumhurbaskanida, evinde kendi ödemedigi ev Hizmetcisinin maasi yüzünden gözler önüne gelmis, Is adamlarin primlerinle Izine gidip, bunlardan faydalanmaya basladigida ortaya ciktiginda, acaba Politikacilarin Kilosu kac para diye söyle söylentilere hedef oldugunda, Cumhurbaskanligi koltugunuda terk etmeye mecbur kalmisti.

Begenmedigimiz Gavurlarda böyle Politika yapiliyorsa, Isvicreyeye kadar uzayan ayakkabi numaralari, acaba, bunlarin yüzlerinin kizarmasina yol acmiyormu?.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.01.2014, 17:36   #2
Çevrimdışı
Utay
. . . Hayat Dışı . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bu Espri Ak Partili Milletvekili Yaktı!

Olayda parmağı geçen kim varsa,ağzını açanın vay haline tuttuklarını tuttukları yerde indirdiler.

Bunlar o kadar düştü ki,kendi ağızlarından çıkan kelimelerin kurbanı oluyorlar Haliyle bizde doğal karşılıyoruz,başta duran çobanları ne dediğini bilmiyor,sürü ne yapsın.
__________________
Zillet bizden uzaktır.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Utay'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
espri, milletvekili, partili, yakti, yaktı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.