Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.04.2014, 11:23   #1
Çevrimiçi
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sümeyye Erdoğan'a Milyonluk Hibe.




Başbakan’ın oğlunun vakfına milyonlarca dolar bağış yapıldığı ortaya çıkmıştı Şimdi de kızının yeni kurulan derneğine 4.5 milyon liralık hibe aktığı öğrenildi.

Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, yöneticisi olduğu TÜRGEV ile gündemdeki yerini korurken, küçük kızı Sümeyye Erdoğan’ın yönetim kurulu üyesi olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği de (KADEM) yapılan hibelerle gündemde. 13 ay önce kurulan KADEM’in pojelerine, Aile ve Sosyal Plitikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlğı aracılığıyla, Avrupa Birliği ile Birleşmiş Milletler’den bir yılda 4 milyon 440 bin liralık hibe geldi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre, derneğin üyesi Nesrin Çelik de Sümeyye Erdoğan’ın da destğiyle Aile ve Sosyal Poltikalar Bakanlığı Müsteşarlığı’na getirilirken, gelecek seçimlerde milletvekili olmak için derneği dayanak olarak kullandığı öne sürüldü.


DÖVÜLME YALANI!

KADEM, Gezi olayları sırasında belden yukarısı çıpLak bir grup trafından saldırıya uğradığını idia eden, ancak bu sözleri kamera kayıtları ile örtüşmeyen Zehra Develioğlu’na ilk destek veren kadın sivil tolum örgütü olarak adını duyurmuştu. Dernek, 16 Şubat’ta “Zehra Develioğlu’nun beyanı yok sayılarak bu konu üzerinden kamuoyu algısı bilinçli şekilde manipüle ediliyor. Oysa hukuk her şeyden önce beyanı esas alır” şek açıklama yaptı.


İŞTE KADEM’İN HİBE ALDIĞI PROJELER

Sivil diyalog için AB/Türkiye’yi Harekete Geçir Projesi: Türkiye’deki sivil toplum örgütlerini güçlendirmeyi ve sivil diyaloğu güçlendirmeyi amaçlayan projede Ankara İnsan Hakları Derneği ile KADEM ortak. Proje, AB Katılım Öncesi Yardım Fonu (IPA) ile Merkezi Finans ve İhale Kurumu tarafından 135 bin Euro’ya fonlanıyor.


KADINLAR POLİTİKAYA

Politikada Kadın İçin AB-Türkiye Sivil Ağı: 149 bin 60 Euro tutarındaki bütçeyi Merkezi Finans ve İhale Kurumu ile AB Katılım Öncesi Yardım Fonu, fonluyor.


MÜSİAD DA ORTAK

Kayıtlı Kadın İstihdamının Artırılması Projesi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı- IPA 252 bin Euro destek verdi. Projenin ortakları arasında MÜSİAD, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü var.


ÇALIŞAN KADINLARIN SORUNLARI MASADA

Hizmet Sektöründe Çalışan Kadınların Yaşadıkları Sorunlar ve Yükselmelerinin Önündeki Engeller Projesi: SİDA İsveç Kalkınma Ajansı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 147 bin 300 TL tutarında destek veriyor.


KADINA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ

Kadın Cezaevlerinde Bulunan Kadınların Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Kapsamında Bilinçlendirilmesi Projesi: BM’nin 900 bin dolar destek verdiği projenin ortağı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.


BM DEMOKRASİ FONU’NDAN DESTEK

Kamuda Karar Alma Mekanizmalarında Kadın Temsilini Artırma Projesi: 300 bin dolar bütçeli projeyi BM Demokrasi Fonu fonluyor. Proje ortağı İstanbul Ticaret Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırma Merkezi.


ÇALIŞMA HAYATINDA EŞİTLİK İLKESİ

İşte Eşitlik Projesi: 150 bin Euro tutarında. Merkezi Finans ve İhale Kurumu – IPA (AB Katılım Öncesi Yardım Fonu) hibe desteği veriyor.


AĞABEYİ BİLAL’LE ORTAK İŞ YAPIYOR

Sümeyye Erdoğan’ın, ağabeyi Bial Erdoğan tarafından kurulan Doruk Izga*ra Gıda Ticaret Limited Şirketi’ne sonradan ortak olduğu öğrenildi. Bilal Edoğan, 2 Eylül 2009 yı*lıda, Mustafa Esekal ve Ali Bahadır Yeşil ile birlikte 300 bin lira sermaye ile bu şirketi kurdu. 10 Aralık 2009’da, İstanbul Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’nde şube açan şirkete Gurme Izgara Anonim şirketi ortak oldu. Hızla büyüyen şirkete, 31 Ağutos 2010 tarihinde Sümeyye Erdoğan’ın girmesiyle etkinlik alanını dahada genişleyen Doruk Izgara, 17 Temmuz 2011’de Sarıyer’ deki İstinye Park Alışveriş Merkezin'de lokanta açtı. Ticarette parlak atılımlar yapmaya devam eden Erdoğan kardeşler, 20 Mart 2012 tarihinde Kazım Özalp Caddesinde “Yufka Dürüm İşleri” adlı lokanta, Akbatı Ticaret Merkezi’nde “Gülhane Izgara Kebap” adlı lokanta açtı. Yufka Dürüm İşleri sonradan kapatıldı.

Odatv.com


__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2014, 12:01   #2
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sümeyye'ye milyonluk hibe.

Vay be! Her bir çocuğundan zeka fışkırıyor (!) Hepside çok zengin..(!) Eeee! dördüde Amerika' da okumuş çocuklar... (!) Burada Harvard vardı da bizmi okumadık...Ne kadar fesatım dimi...

Teşekkürler Insanlikarayan...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2014, 12:19   #3
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sümeyye Erdoğan'a Milyonluk Hibe.

Sinirlerim ayak üstüne kalktı. Yazdım, sildim...

Arkalarından gidip de, ahmakça varlarını yoklarını hibe edenler, ahmaklıklarına doymasın...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2014, 13:37   #4
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sümeyye Erdoğan'a Milyonluk Hibe.

Twitter'dan, facebook'tan; adını, sanını, kim olduğunu bilmediğimiz, tanımadığımız kişi ya da kişilerin yazılarının buraya aktarılması doğru değil.


__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.04.2014, 22:17   #5
Çevrimdışı
Tntcool
Kelebek gibi uçar, arı gibi *******...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart

Hibe işte, alan razı veren razı, bize ne oluyor ki...


LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________
Ey, iki adımlık yerküre
Senin bütün arka bahçelerini gördüm ben!

Nilgün MARMARA
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
erdoğana, hibe, kadın, milyonluk, sosyal, sümeyye, sümeyyeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.