Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 06.05.2015, 09:02   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Fuat Avni’den Çok Konuşulacak Diyanet İddiası!

Fuat Avni: Görmez'in işi artık çok zor. Sözde erdemlilik mesajı vereyim derken hedef haline geldi. Koltuğunu kaybedebilir.

Fuat Avni Diyanet İşleri Bakanı Mehmet Görmez ile ilgili yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in makam aracını teslim edeceğine yönelik “ibret” açıklamasını yaptığı canlı yayından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “bir hayli rahatsız” olduğunu iddia eden Fuat Avni, Erdoğan’ın “Bunlar iyice kontrolden çıktı, ne yapmaya çalışıyorlar” diye bağırdığını yazdı. Fuat Avni, Mehmet Görmez’in görevden alınabileceğini de öne sürdü.
İşte Fuat Avni’nin Mehmet Görmez tweetleri;

“Hergün farklı bir sorun çıkıyor. Mehmet Görmez’in Habertürk’e çıkmasına da çok kızdı. ‘Kim buna izin verdi’ diye sordu. Görmez’in, Davutoğlu’nun bilgisiyle programa katıldığı söylenince ‘Bunlar iyice kontrolden çıktı, ne yapmaya çalışıyorlar’ dedi. “Mercedes’i iade edeceğim” açıklamasını duyunca küfürler saydırdı. Doğru dürüst sorular sorun diye kanal aransa da iş işten geçmişti. AKP operasyonlarının örtülü merkezi TV büyük bir skandala imza atmış oldu. Davutoğlu’nun, Görmez’in açıklamasından haberi varmış. Erdoğan, Davutoğlu ve Görmez’in planlı hareket ettiğinden kuşkulanıyor. Görmez’in açıklamalarının telafi yollları aranıyor. Davutoğlu’na güya diplomatik bir açıklama yaparak durumu toparlaması talimatı verildi. Görmez’in işi artık çok zor. Sözde erdemlilik mesajı vereyim derken onun hedefi haline geldi. Koltuğunu kaybedebilir.”

YÜZ BİNLERCE LİRALIK LOJMAN!

Fuat Avni Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in yüz binlerce liraya restore ettirdiği lojmanının olduğunu da iddia etti. Fuat Avni, Mehmet Görmez için “Jakuzisinde, terapili masaj yaptırıp stres atar artık.” diye yazdı.


Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
avni’den, diyanet, fuat, iddiası, konuşulacak, İddiası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 23:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.