Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 15.09.2015, 08:17   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Devletten 5 Yıl İçinde 90 Proje Alan Genç Vekil AKP’nin Çevre Başkanı Oldu!




Kamudaki birçok projede imzası olan 36 yaşındaki Çiğdem Karaaslan AKP Çevre İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine atandı.

AKP’nin hafta sonu yaptığı 5. Büyük Kongre’nin yankıları sürüyor. Kongrede İnsan Hakları ile Çevre, Şehir ve Kültür İşleri Başkanlığı ihdas edilmişti. AKP’nin yeni oluşturduğu Çevre, Şehir ve Kültür İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan getirildi. AKP’li kadın vekil, son dönemde kamudan çok sayıda ‘proje’ aldığı için ‘devletin projecisi’ olarak anılıyor.


SADECE KILIÇ’TAN 11 AYRI PROJE ALDI

2006’dan bu yana MKYK üyesi olan 36 yaşındaki Karaaslan (36), 7 Haziran’da Samsun Milletvekili seçildi. AKP’li vekilin, eşiyle birlikte kurduğu Arme Concept firmasının yıldızı son dönemde parladı. Karaaslan, hemşehrisi Spor Bakanı Çağatay Kılıç’tan tam 11 ayrı proje aldı. Firma; İzmir, Mersin, Diyarbakır, Eskişehir, Adana, Trabzon, Ordu, Edirne, Bursa, Burdur’da kentsel dönüşüm alanlarının projelerini gerçekleştirdi.

YASSIADA PROJESİ ONA AİT…

Şirket, son yıllarda işlerini yoğunlaştırdı. 5 yılda 90 ayrı projeye imza atıldı. Şirketin internet adresi 7 Haziran seçimlerinden önce ‘yenilenme’ gerekçesiyle bir süre askıya alındı. Çiğdem Karaaslan, milletvekili seçildikten sonra da site kapatıldı. Böylece şirketin iş yaptığı, referans olan işleri de kamuoyundan gizlenmiş oldu. Şirket, Yassıada-Sivriada projesiyle kamuoyunda daha fazla tanınır hale geldi. 104 dönüm büyüklüğündeki adada kurulacak tesislerde 5 yıldızlı otel yapılacak. AKP’li vekil, proje açıklandığında “Biz bu projeyi, karanlıktan aydınlığa geçiş olarak nitelendiriyoruz” dedi.


Kaynak
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.09.2015, 09:07   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Devletten 5 Yıl İçinde 90 Proje Alan Genç Vekil AKP’nin Çevre Başkan

Elbette mantıklı ve objektif olarak bakıldığında devletin planladığı, yapmayı düşündüğü, halk için hizmetlerin, yapım aşamasında düşünceden fiiliyata dönüşmesi için projelendirilmesi gerekiyor. Sanırım Devlet Planlama teşkilatının içinde birde projelendirme bölümü var. Kaldı ki, bir çok yatırımcı bakanlığın kendi bünyesi içinde plan proje daireleri var. Bunların olmadığı yerde daha kombine yapılması gereken işlerin projelendirilmesi için usulüne uygun ihale açılması gerekiyor. Âmâ tüm bunlara gerek kalmamış, AKP zihniyeti alışık olduğumuz sistemini çalıştırmış ve bir yandaşının cebini doldurmuştur.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
akp’nin, alan, başkanı, Çevre, devletten, genç, içinde, oldu, proje, vekil, İçinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.