Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 26.07.2016, 22:59   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Herkes Kendi Tarihine Baksın - Can Dündar

1. Yıllardır övdüğü Gülen’i birden silip bizi“FETÖ’cü” ilan eden yandaş medyanın iftiraları karşısında birkaç hatırlatma yapma gereği duydum.

2. Hayatım boyunca Pensilvanya’ya, Abant’a, Türkçe Olimpiyatları’na vs gitmedim. Gidenlere de ses etmedim. Herkesin kendi tercihi.

3. Asla bu tür fotoğraflara ya da el öpme kuyruklarına girmedim. Gidip okyanus ötesinden şefaat dilenmedim.



4.Ne“Hizmet'in devlette görev alması ana sütü gibi hakkıdır”diye yazdım ( LİNK | Rasim Ozan Kütahyalı'nın yazısı: Hocaefendi'ye açık mektup gibi) Ne de dua istedim (LİNK | VİDEO)

5.Hasret nutukları atıp “gurbette olanlar”ı vatan topraklarına davet etmedim. (Başbakan Erdoğan'ın Türkçe Olimpiyatları Kapanış Konuşması )



Forum Gerçek Flash Dosyası





6. Onların Gülen'le mektuplaştığı dönemde ( LİNK | Erdoğan’ın Pennsylvania Ziyareti ve 2006’daki Mektup ) ben ABD’nin Gülen’i destekleme kararını yazıyordum ( LİNK | Can Dündar'ın yazısı: Ilımlı İslam ve ABD (1) )

7. Ergenekon duruşmasında "Ergenekon diye bir örgüt var,ama siz burada muhalifleri yargılıyorsunuz" ifadesi verdim. ( LİNK | Can Dündar tanık Ergenekon davasında tanık olarak dinlendi )

8. Erdoğan o zamanlar Gülen’in yönettiği bu operasyonda savcı görevindeydi. ( LİNK | Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Evet Ergenekon’un savcısıyım )

9. Rusya'daki Gülen okullarında CİA ajanlarının çalıştığına dair yazıma Cemaatçiler dava açtı.Telefonlarım dinlendi.( LİNK | Can Dündar'ın yazısı: Ağca’yı kaçıracak olan subayın adını bildirdik )

10. Ama cemaatin hukuksuzluğuna nasıl karşı çıktıysak, onlara hukuksuz baskı yapıldığında da yardıma koştuk. ( LİNK | Can Dündar'dan Bugün ve Kanaltürk'e destek )

11. AKP'nin yeni uyandığı tehlikeyle yıllardır uğraşan biz,şimdi“FETÖ’cü”oluyoruz;onu koynunda büyüten işbirlikçileri temize çıkıyor öyle mi?

12. Bu oluşuma destek verenler yargılanacaksa, 1 numaralı fail, “Ne istediler de vermedik” diyen R.T.Erdoğan’dır.


13. Ajanlıkla,Paralel örgüte yardımla,usülsüz kredi-ev satışıyla suçladılar. Yargılandık.Tek kanıt,tanık,belge yoktu. Hepsinden aklandık.

14. Darbeci suçlamasına gelince: Orda da alnım ak. Yıllardır yaptığım belgeseller,kitaplarım,yazılarım ortada. ( Can Dündar'ın yazısı: Önce Meclis, sonra ordu )

15. 15 Temmuz, hükümete karşı kanlı bir darbe girişimidir. Her zaman darbeciye karşı seçilmişi ve Meclis'i savunuruz.

16. Ama seçilmişler, darbeyi bahane edip OHAL adıyla sivil dikta kurmaya heveslendiğinde, darbeye olduğu gibi buna da karşı çıkarız.

17. Darbe girişiminin halk müdahalesiyle önlenmesi alkışlanmalı.Ama demokrasiye inananlar,kalıcı otoriter rejim tehlikesine de karşı durmalı.

18. 12 Eylül referandumunda benzer bir kandırmaca yapılmıştı.O zaman nasıl "Hayır" dediysem,bugün de“Hayır”diyorum. ( LİNK | Can Dündar'ın yazısı: Neye 'Evet', neye 'Hayır' )

19.Meclis’i bombalayan,halkına ateş açan darbeciyi lanetlerken,Meclis'i işlevsizleştiren idam yanlısına,cadı avcısına da karşı çıkmalıyız.

20. Askeri darbelere, sivil diktatörlüklere karşı bizim safımız belli: Demokrasi cephesi! Herkes kendi tarihine baksın, öyle çamur atsın.
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
baksın, dündar, herkes, kendi, tarihine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.