Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.03.2017, 15:18   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!



Bugün Rotterdam'a gideceğini açıklayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izni Hollanda tarafından iptal edildi. Çavuşoğlu, uçuş izninin iptal edildiğini Bahçeşehir'de yaptığı konuşma sırasında açıkladı.

İptale gerekçe olarak “kamu düzeni” ve “güvenlik” gösterildi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte tarafından, hükümet kanadından yayınlanan açıklamada “yaptırım tehditlerinin çözüm arayışını imkansızlaştırdığını” belirtildi.

İzin iptalinin ardından Hollanda'nın Ankara Maslahatgüzarı Türkiye Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,bugün CNN Türk'te katıldığı canlı yayın programında, Almanya'nın ardından Hollanda ile yaşanan toplantı krizine ilişkin "Bugün Rotterdam'a gidiyorum. Ziyaret nedeniyle tansiyon artacaksa artsın" demişti.

"HOLLANDA UÇAĞIMI KALDIRMAMAKLA TEHDİT EDİYOR" DEMİŞTİ

"Hollanda uçağımı kaldırmamakla tehdit ediyor. Bugün Roterdam'a gidiyorum. Hollanda bugün benim uçuş iznimi iptal ederse bizim çok büyük yaptırımlarımız olur" diyen Çavuşoğlu bugün Rotterdam'a gideceğini belirtmişti.

NE OLMUŞTU?

Reuters Ajansı'na konuşan Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Ebu-Talep Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun referandum kampanyası yapmasına izin çıkmadığını açıklamıştı. Belediye Başkanı, Çavuşoğlu'nu Rotterdam'da saygıyla ağırlayacaklarını da belirtmişti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, bu sabah yaptığı açıklamada "Eğer Hollanda benim uçuş iznimi iptal ederse, eğer böyle bir şey yaparlarsa, ekonomik ve siyasi bizim Hollanda'ya karşı yaptırımımız çok ağır olur" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamadan kısa süre sonra Hollanda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etti.(Cumhuriyet Online)
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 15:47   #2
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!



Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rotterdam'a gitmeye hazırlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin güvenlik endişesi nedeniyle iptal edilmesine ilişkin olarak Hollanda'ya tepki gösterdi. "Hollanda, bir sıçrarsın iki sıçrarsın; oradaki vatandaşlarımız 16 Nisan'da tezgâhınızı bozacak" diyen Erdoğan, "Siz istediğiniz kadar Dışişleri Bakanımızın uçağını kaldırma. Bakalım senin uçakların bu ülkeye bundan sonra nasıl gelecek? Ben burada diplomasiyi konuşuyorum, vatandaşların uçaklarına bir şey diyemeyiz. Bunlar Nazi kalıntısı, bunlar faşist" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Benimle televizyonda tartışmaya korkuyorlar" sözlerine ilişkin olarak, "Seninle neyi konuşacağız ki? Sen Kandil'in başındaki teröristlerle berabersin. Bizim Kandil'in başındaki teröristlerle işimiz yok" yanıtını verdi.

İstanbul Bağcılar'daki toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

15 Temmuz gecesi tüm Bağcılar, tüm İstanbul, tüm Türkiye bir hilal uğruna toprağa düşmeye hazır birer askerdi. Karşılarında ise FETÖ ihanet çetesinin teröristleri vardı. Onları destekleyen karanlık güçler vardı. O gece 249 kardeşimiz tertemiz alınlarından vurularak şehadet makamına erişti. Bir kısmı ne yazık ki arkadan vurularak şehit edildi. Bu ülkede vatanları için, bayrağı için, ezanı için, özgürlükleri için güneş gibi batmaya hazır 80 milyon yürek olduğu müddetçe kimse bize yan bakamaz. Kimse bize dik çöktüremez. Hep söylüyorum, böyle bir milletin mensubu olduğum için rabbime ne kadar hamd etsem azdır.

Bağcılar'ı bilirim. Bağcılar'ı severim. Hiç mahçup etmedi. Kardeşlerim, terör örgütleri bir yandan FETÖ'nün malum takımlarını üzerimize salarken veyahut da bunları üzerimize salanlar diğer yandan ne kadar saldırırsa saldırsınlar kendi yolumuzdan yapmayacağız. Kendi gündemimizi asla terk etmeyeceğiz. Bir yandan askerimizle, bir yandan korucularımızla sınırlarımızın içinde ve dışında terör örgütlerine nefes aldırmazken, diğer yandan programlarımızı yatırımlarımızı sürdüreceğiz.

"Hollanda, bir sıçrarsın iki sıçrarsın..."

Bugün Dışişleri Bakanımız Hollanda'da vatandaşlarımızla buluşma programına gidecekken, kendisine uçuşa yasak haberi geldi (Yuh sesleri) Düşünün, Türkiye'nin Dışişleri Bakanı vatandaşlarıyla buluşmak için Hollanda'ya gidecek. Hollanda uçuşa yasak kotasına geçecek. Hollanda, bir sıçrarsın, iki sıçrarsın, ama bilesin ki oradaki benim vatandaşlarım. Sizin tezgahınızı bozacaklar 16 Nisan'da. İstediğiniz kadar baskı yapın. İstediğiniz kadar teröristleri ülkenizde besleyin, büyütün. Bunların hepsi size ters olarak dönecek. Bunlara yönelik şüphesiz ki 16 Nisan'dan sonra uygulamalarımızı başlatacağız.

"Bakalım sizin uçaklarınız bundan sonra buraya nasıl gelecek"

Siz istediğiniz kadar Dışişleri Bakanımızın uçağını kaldırma. Bakalım senin uçakların bu ülkeye bundan sonra nasıl gelecek? Ben burada diplomasiyi konuşuyorum, vatandaşların uçaklarına bir şey diyemeyiz. Bunlar Nazi kalıntısı, bunlar faşist. Vatandaşlarımız Hollanda'dan, Almanya'dan, İsviçre'den bizi izliyoruz. Hepsine selam olsun.

"Sen Kandil'deki teröristlerle berabersin"

16 Nisan'da tarihi bir karar veriyoruz. Muhalefeti e Kandil'in başındaki teröristleri biliyoruz. Ne diyorlar, "Hayır". Ana muhalefetin başındaki zat da davet yapıyor. Seninle neyi konuşacağız ki? Sen Kandil'in başındaki teröristlerle berabersin. Bizim Kandil'in başındaki teröristlerle işimiz yok. Hayır ne demek diye sorarsanız cevap verin. Hayır, bu ülkede teröristlerin, PKK yandaşlarına destektir. Anayasa değişikliği halk oylamasında, milletin önündeki olay bu ülkenin bugüne kadar yaşadığı krizleri çözecektir.

Ben milletimin izanına güveniyor, "Evet" diyeceğine inanıyorum. "Hayır" diyenler, niçin "Hayır" dediklerini izah edemiyorlar. Topu topu 18 madde olan anayasa değişikliği metnini ana muhalefet partisinin başındaki kişi de okumamış. Benim Karadenizli kardeşlerimi toplamış; yalan yanlış anlatıyor, bugün Sultanbeyli konuşmamda, konuşmanın bütününü dinleyemedim. Sultanbeyli konuşmamda hukuki olarak gereken cevabı vereceğim. Ya okumadın, hiç olmazsa okumasını sağlayayım. Onu gelip orada dinleyenler de bilsin. "Erken emeklilik olacak, askerlikten kurtaracaklar" gibi saçma sapan şeyler söylüyor. Bir defa şu anda milletvekillerinin emeklilik yaşı 2 sene sonra başlar diye bir şey yok. Bunların hepsini arkadaşlarım çıkartıyorlar, hepsini Sultanbeyli'de yanıtlayacağım. Milletim aldatılmasın. Bu zat, "Cumhurbaşkanı ile başbakan farklı partilerden olursa kaos çıkar" diyor. Halbuki biz bu sebepten dolayı bu sistemi getiriyoruz zaten. Sezer anayasayı Ecevit'in yüzüne fırlattı, halbuki bunlar farklı değildi. İşte o kavgayı biz ortadan kaldıralım diye cumhurbaşkanlığı ile başbakanlığı birleştiriyoruz.

Kardeşlerim, şöyle bir hatırlayalım. Fahri Korutürk ile, Kılıçdaroğlu sen de dinle istersen, Başbakan Demirel'in ordudaki atamalarla ilgili kavgası 12 Eylül'e giden yolu açmıştı. 1994 krizinin ülkemize ekonomik ve sosyal maliyetini unutmak mümkün mü? 28 Şubat müdahalesinin demokrasimize nasıl bir darbe vurduğunu çok iyi hatırlıyoruz. Sezer ile Ecevit'in aralarında su sızmazdı, nasıl bir krize neden oldukları ortada. 2001 krizinden sonra devraldığımız şu hükümette, bütün o yükü yüklendik. Kriz döneminde IMF'ye olan borcumuz 23.5 milyar dolardı. IMF'ye olan borcu 2013 yılında biz bitirdik, biz. Yüksek faizlerle borçlandırılan kamuyu bu bataklıktan kurtarana kadar neler çektik. Açıkçası faiz konusunda hala arzu ettiğimiz seviyeye ulaşamadık. Devletin borçlanma faizi yüzde 43'tü, bunu 4'lere kadar indirdik. Bakıyorsunuz ki bazı bankalar hala kredi borçlandırmada çift haneli rakamlara çıkıyor. Bunların hepsi yük, bunları da düzelteceğiz. Öyle bir yönetim sistemi kurulmuş ki başbakan da olsanız, cumhurbaşkanı da olsanız işler bir yerde tıkanıyor. Bürokratik oligarşi. Millet kime hesap soracağını, kimden bileceğini bilsin diye "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyor. "Elden gidiyor" diyor. Niye gidiyormuş? Meclis'in hangi yetkisi elinden alınıyormuş? Sadece bütçe kanunu cumhurbaşkanı hazırlayacak. Yeni sistemde başbakan yok, öğrendin mi? Başbakan başka, cumhurbaşkanı olursa şöyle olur şöyle olur. Öğren öğren, yeni sistemde başbakan yok, her iki görevi de yürütecek cumhurbaşkanı var.

"Anladın mı Kılıçdaroğlu?"

Cumhurbaşkanı başarısız olursa yerine millet kime güveniyorsa, kimin programı projesi varsa o gelecek. Yani en fazla 2 kez. Eski sistemde öyle dönemler olmuştur ki, yüzde 15 oy alan partinin genel başkanı bile başbakan olabiliyordu. 1999 seçimleri öncesinde yüzde 15 dahi oyu olmayan Meclis'teki beşinci partinin genel başkanı başbakanlık yapmıştı. Bundan sonra kimse, milletin yarıdan fazlasının oyunu almadan devleti yönetemeyecek. Eski sistemde kanun tasarılarını hükümet, daha doğrusu hükümetin bürokratları hazırlar, milletvekilleri ise sadece bunları görüşürdü. Şimdi kanun yapma yetkisi sadece milletvekillerine ait ey Kılıçdaroğlu. Cumhurbaşkanının bütçe kanunu dışında böyle bir yetkisi yok, anladın mı Kılıçdaroğlu? Benim kardeşlerimi, vatandaşlarımı bir kahvaltıyla aldatma yoluna gidiyorsun?

"Ya oku şu metni oku,senin akıl hocan kim ya?"

Denetim konusunda Meclis'e yazılı sorudan araştırma ve soruşturmaya, genel görüşmeden yüce divana kadar pek çok imkan sağlanıyor. Gensoru kaldırılıyor, gensoru muhalefet tarafından Meclis çalışmalarını tıkama aracı olarak kullanılıyordu. Bunun acısını çok çektik. Meclis tarihinde toplam 484 gensoru verilmiştir, sadece 4 tanesi işleme alınmıştır. Demek ki işlevi yok. Güven oylaması derseniz cumhurbaşkanı zaten bu onayı milletten alıyor. Yani sistem, Meclis'in asli görevlerine yoğunlaşıyor. Yargıda bağımsızlığın yanına tarafsızlığı ekleyerek yüksek yargı organlarının seçimlerindeki ağırlık Meclis'e verilerek millet adına daha güçlü bir şekilde görev yapma olanağı veriliyordu. Tüm yargı mensuplarını cumhurbaşkanı atayacak diyor. Ya oku şu metni oku, senin akıl hocan kim ya? Cumhurbaşkanının şu an 4 tane HSK atama yetkisi var. Bunun dışında diğerlerini tamamen Meclis atıyor.(T24)
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 15:58   #3
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

Yaklaşan Referandumla Birlikte Dışişleri'nde ''Atara atar, gidere gider'' Sezonu Açıldı...

AB Dönem Başkanı: "Bir şekilde referanduma kadar dayanacağız"

Kısa süre içerisinde üstüste alınan diplomatik zaferlerin ardından akşam saatlerinde Avrupa Birliği Basın Sözcüsü Viktor Orban bir basın toplantısı düzenleyerek Türkiye'ye yönelik sitemkar mesajlar verdi. "Arkadaş seçimi bunlar yapıyor, şamarı biz yiyoruz. Bir değil iki değil. Bu zamana kadar 'Ne yapsın yazık, o da alacağı üç beş oyun derdinde' diye alttan aldık, sineye çektik ama artık ayıp diye de bir şey var" sözleriyle Türk Dışişleri'ne seslenen Orban, bir dahaki seçimde de aynı şeyin tekrarlanması halinde Batılı ülkeler olarak artık kendilerinin de ağızlarını bozacaklarını net bir şekilde ifade etti.

Yaklaşan referandumla birlikte her seçim dönemi öncesi geleneksel hale gelen dış politikada "Atara atar, gidere gider" sezonu da resmi olarak açıldı. Almanya ile yaşanan gerginlik yapılan sert açıklamalarla her geçen gün biraz daha tırmanırken, son iki gün içerisinde yurtdışında görev yapan Türk diplomatlar da ardı ardına yaptıkları sert çıkışlarla göğsümüzü kabarttılar.

"Bundan sonra herkes ayağını denk alacak!"


Türkiye her seçim dönemi öncesi uygulanan sert dış politikaya bu kez Almanya ile start verirken, bir başka sevindirici haber de dün sabah Fransa'dan geldi. Fransız kültür ataşemiz Kutlu Payidar, Türkiye'deki basın özgürlüğü konusunda endişelerini dile getiren bir Fransız parlamenteri meclis çıkışında sıkıştırarak, "Arkadaşım bir saniye bakar mısın? Gelsene seninle bir şey konuşalım" sözleriyle tenha bir sokağa çekmek istedi. Fransız parlamenterin direnmesiyle meclisin önü bir anda karışırken, araya girmeye çalışan diğer parlamenterleri "Siz karışmayın lan, olay bizim aramızda!" yanıtıyla püskürten kültür ateşemiz polisin geldiğini görünce "Bundan sonra herkes akıllı olacak akıllı!" diye bağırarak olay yerinden uzaklaştı.

Brüksel ve Kopenhag'da sıcak saatler

Belçika'da özel görev için bulunan Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Kubilay Serdener ise, Brüksel'deki Avrupa Birliği Bakanlar Konseyi'nin önüne giderek konsey toplantısını basmaya teşebbüs etti. Kendisini uzaklaştırmaya çalışan güvenlik görevlisine "Bırak ulan beni sarı pipi!" diyerek mukavemet uygulayan Serdener, konseyin önünde bir süre "Alacaksınız kardeşim, beni içeri alacaksınız. Macarı, Yunanı, şunu bunu hep almışsınız, beni de eşşek gibi alacaksınız" şeklinde nara attıktan sonra karanlıktan faydalanarak izini kaybettirdi. Danimarka'daki ataşemiz Orhan Andıç ise Kopenhag meydanında, "Hadi ulan, beni de konuşturmasanıza. Sabaha kadar konuşucam mk, biriniz sustursun da hadi göreyim!" diye bağırarak, Danimarkalıları delikanlı olmaya davet etti.

Büyükelçi, içip içip Merkel'in kapısına dayandı

Türk diplomasisi için zafer olarak addedilen bu gelişmeler kısa bir süre içerisinde İtalya, İspanya, Hollanda, Avusturya gibi tüm Avrupa ülkelerine yayılırken, Almanya Büyükelçisi Süha Haşmetli'nin alkollü bir şekilde Alman meclisine giderek Angela Merkel ile konuşmak istemesi de ufak çaplı bir krizin yaşanmasına neden oldu.

Meclis bahçesinde "O Angela buraya gelecek bana hesap verecek!" şeklinde bağıran Haşmetli, polis tarafından göz altına alınırken, derdini anlatabilecek kadar ayılmasının ardından, kendisinin diplomatik dokunulmazlığı olduğu anlaşılınca akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Karakol çıkışında basına açıklamalarda bulunan Haşmetli, "Utanmadan bize demokrasi dersi verenlerin ifade özgürlüğüne nasıl müdahale ettiklerini hepiniz gördünüz. Ben efendi gibi konuşmaya gitmiştim, gördüğüm muameleye bakın. Niyetim olay çıkarmak olsa ben oraya bir kamyon adam yığmasını da bilirdim. Zeytinburnu çocuğuyuz lan biz!" sözleriyle sert mesajlar gönderdi.

Kaynak - Zaytung
















...
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 16:04   #4
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

TV de son dakika haberi olarak verildiydi.

Önce, Rusya, sonra Almanya derken bir de Hollanda'yı sardılar. İç siyaset uğruna Türkiye üzerinde kumar oynanıyor. Turizm batmış, o ülkelerle ticaret yapanlar iflas etmiş, şu olmuş bu olmuş, kimin umurunda...

Ülkenin itibari yerle bir.


__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 16:12   #5
Çevrimdışı
ersi
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

Çok iyi olmuş.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ersi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 16:19   #6
Çevrimdışı
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

E bunları yapabilecek çapsızlıkta adamlar söz konusu olunca, gerçek de olabilirdi diye düşünüyor insan.
__________________

TEARS AND SOUVENIRS

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 18:28   #7
Çevrimdışı
Scorer
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

Avrupa bahane
Mağduriyet şahane
Hepsi hikaye
Evetler hediye
.
.
.
Yemezler haliyle

Ama yiyecekler ve yedirilecekler sürüsüyle.

NoT. Hangi tavrı takınayım bilemedim de...
__________________
Bir saat mutlu olmak istiyorsan
Şekerleme yap.
Bir gün mutlu olmak istiyorsan
Balık tut.
Bir hafta mutlu olmak istiyorsan
Tatile çık.
Bir ay mutlu olmak istiyorsan
Evlen.
Bir yıl mutlu olmak istiyorsan
Servete kon.
Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorsan
Sevdiğin işi yap

  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Scorer'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 20:09   #8
Çevrimdışı
Tntcool
Kelebek gibi uçar, arı gibi *******...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

Karayolunu da kapatmış Hollanda. Deniz yolunu da kapatırsa, tek çaresi ülkeye kaçak girmek...

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________
Ey, iki adımlık yerküre
Senin bütün arka bahçelerini gördüm ben!

Nilgün MARMARA
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 21:12   #9
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Tntcool Mesajı göster
Karayolunu da kapatmış Hollanda. Deniz yolunu da kapatırsa, tek çaresi ülkeye kaçak girmek...

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu dedin ya sonraki sayfaya geçtim bu sefer de aile bakanına karayolu izninide iptal etmişler..

Harbiden oha..
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.03.2017, 21:13   #10
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hollanda, Çavuşoğlu'nun Uçuş İznini İptal Etti!

Geçtiğimiz genel seçim propagandalarında, Avrupa'ya vizesiz girilecek diye bangır bangır bağırıyorlardı.
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ã‡avuåŸoäŸlunun, ä°ptal, ä°znini, Çavuşoğlunun, etti, hollanda, uã§uåŸ, uçuş, İptal, İznini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.