Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 06.04.2018, 20:15   #1
Çevrimdışı
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart “15 Yıl Sonra Bambaşka Tehlikeyle Karşı Karşıya Geleceğiz”




Kayseri'de, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir Şube Başkanlığı’nca 'Büyük Türkiye İdeali' konulu konferans düzenlendi. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, AKP Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AKP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş, TÜGVA Kırşehir Şube Başkanı Sergen Özdemir, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. TÜGVA Kırşehir Şube Başkanı Özdemir, konferansta, “TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfçılık modelidir” diye konuştu.

“FETÖ’NÜN HEDEFLERİNDEN VAZGEÇTİKLERİNİ ZANNETMEYİN”



'Büyük Türkiye İdeali' konulu konferansta hitap eden AKP'li Metin Külünk ise FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. FETÖ’nün dini cemaat olmadığını, Türkiye’nin haritasını değiştirmeyi amaçladığını kaydeden Külünk, "FETÖ’nün hedeflerinden vazgeçtiklerini zannetmeyin. Sürekli uyanık olmalıyız. Bu ülke 35 yıldır terörle imtihanlıysa FETÖ de bir dini cemaat olmayıp, devleti çökertip, Türkiye’yi haritasını değiştirecek hale getirmek için organize edilmiş yapıya sahip. Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde bu ülkenin verdiği büyük mücadelede hepimiz, sağımıza ve solumuza bakmadan, bulunduğumuz noktanın neresi olduğuna bakmadan bu ülke için gayret etmeye devam etmeliyiz" dedi.

“BU MİLLETİN EVLATLARINI BEKLEYEN TEHLİKE DEİZM”

Türkiye’nin 10- 15 yıl sonra başka tehlikeyle karşı karşıya geleceğini ileri süren Külünk, "Eğer tedbir almazsak bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Kur'an’sız İslam, Peygambersiz Kur'an daha ötesini söylüyorum, Allah'ın yeryüzünde hiçbir şeye karışmayacaklarını iddia ettikleri deizm. FETÖ belasını savdık; ama Türkiye kendi başına bırakılmayacak. Şimdi Allah'ın varlığını kabul eden, ama Kur'an hükümlerinin Allah'ın yeryüzüne karışamayacağını iddia eden, her noktaya sirayet edecek yeni tehlikenin farkında olun. Bu tehlikeyi fark etmezsek 10 yıl sonra çok değil, 15 yıl sonra bambaşka tehlikeyle karşı karşıya geleceğiz" diye konuştu.
Gençlerin bu ülkede çok önemli yeri olduğunu vurgulayan Külünk, şunları söyledi:
“Gençler, dünyanın sizi beklediğini bilin. Dünyanın Türkiye’yi beklediğini bilin. Dünya insanlığını bir kez daha düştüğü yerden ayağa kalkmak için Anadolu topraklarında sizi beklediğini bilin. Bugün insanlığın çektiği acıyı, ızdırabı, ancak sizin elinizle inanacağına inanın; çünkü Anadolu toprakları insanların beklediği medeniyetin üzeri küllerle örtülmüş yuvasıdır. Bu topraklarda genç olmak, siyaset yapmak, müdür olmak sadece bu topraklara ait olmayı emretmez. Bu topraklarda değer sahibi olmak, insanlık için büyük bir sorumluluğu kuşatmayı emreder. TÜGVA’lı olmak için dünyanın en iyisi olmayı hedefleyin. TÜGVA’lı genç sokakta, evde, okulda boşa vakit geçirmez. Türkiye’yi iyi bilir.”


Odatv.com
__________________

TEARS AND SOUVENIRS

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2018, 20:16   #2
Çevrimdışı
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: “15 yıl sonra bambaşka tehlikeyle karşı karşıya geleceğiz”

Bu da daha fazla baskı demektir...
Yapın, yapın...
Devam edin durmayın.
__________________

TEARS AND SOUVENIRS

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.04.2018, 15:34   #3
Çevrimdışı
hasbelkader
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: “15 Yıl Sonra Bambaşka Tehlikeyle Karşı Karşıya Geleceğiz”

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Aristo Mesajı göster

Sayenizde o ''tehlike''15 sene sonra gelmeyecek; siz onu getirdiniz zaten. Artık imam-hatiplerde bile deist üsretiyorsunuz.

Ben bu nedenle AKP ve tüm din simsarlarına teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgili @Aristo,
Bu din simsarları İmam Hatipleri yaygılaştırıp,
öğrencilere dini öğrenmeye zorladıkça, öğrenciler gerçek İslam'ın öyle kendilerine ballandıra ballandıra anlatıldığı şekilde olmadığını, günümüzün demokratik, (insan, kadın, hayvan) haklarına aykırı olduğunu (kendi araştırmalarıyla) gözlemleyip görüyorlar ve İslamdan uzaklaşıyorlar.
Ama o yaşlara kadar edindikleri (veya korkutuldukları) ''TANRI'' kavramından uzaklaşamadıkları için de DEİZM'e kayıyorlar.
Bir süre sonra da DEİZM'den ATEİZM'e kayış mutlaka yaşanacaktır.

Fakat, İmam Hatip ve İlahiyat öğrencilerinde (gerçek dinlerini kendileri araştırıp, yorumlayıp kabullenemedikleri için) DEİZM'e veya ATEİZM'e kayış görülmekteyken,
(Ne yazık ki) Hayatında eline bir kere bire Kuran'ı alıp eleştirel gözle okumamış bireylerde de kendileri hiç bir dinsel ibadete veya kurala uymadıkları halde , beyinsel olarak softalığa (dine) kayış görünmektedir.

Okuyun arkadaşlar!
Eleştirel bir gözle dininizi (Önce Kurandan başlayarak) her kaynaktan okuyun, o zamanların tarihsel ve sosyal olaylarıyla karşılaştırın, neyin, niçin, ne zaman, neden bazen taban tabana zıt ayetlerle emredildiğini görün,
Günümüzde İslam'ı yönetim şekli olarak uygulayan ülkelerdeki çağdışı uygulamalara bakıp, uyanacağınıza, ''Bunlar İslam'ı bilmiyor!'' demeyin artık...
Çünkü adamların dili Arapça, Arapça ve Araplara inmiş Kuran'ı elbette (senden iyi) biliyorlar.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz hasbelkader'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.04.2018, 17:46   #4
Çevrimdışı
Never Give Up
Gerçek Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: “15 Yıl Sonra Bambaşka Tehlikeyle Karşı Karşıya Geleceğiz”

Nihat Hatipoğlu isimli din tüccarı ile Cübbeli komedyenini biraz Tv'lere çıkarmasınlar azalır..
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bambaşka, geleceğiz”, karşı, karşıya, sonra, tehlikeyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 16:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.