Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 30.12.2018, 17:14   #1
Çevrimdışı
Aquila
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Seçimde Muhtarlar Başrolü Oynadı.


Seçimde Muhtarlar başrolü oynadı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 27 Ocak 2015’ten bu yana geçen bir yılda 72 ilden 7482 köy ve mahalle muhtarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde topladı ve konuştu.

Erdoğan ülkede aydin, gazeteci, akademisyen istemiyor! Açık değil mi? Ettiği yemini tutmayan ve anayasayı çiğneyen bir Cumhurbaşkanı, şimdi de "Tek adam"" oldu. AKP, 1980 cunta yönetiminin bile cüret etmediği özel mülkiyete idari kararla el koymakla yetinmiyor, yargı kararı olmadan müsadere ediyor. Biat etmeyenlere kötek ve ceza. Tek Devlet, Tek Millet dedikleri şey aslında bu! Tek gazete tek televizyon ve tek adam. Sovyet Pravdası gibi tek ses, muhalif yok. Bu ülkede ilerici,gerici,sağcı,solcu yoktur. Namuslu insanlar ve namussuz insanlar vardır.

Hiçbir devlet adalet olmadan yaşayamaz. Haramilerin gözleri CHP'deki Atatürk mirası İş Bankasında. Payitaht Abdülhamid dizisi başlıyor. Soygunlarını bu dizi legalleştirecek.

15 Temmuz'da Genelkurmay Karargâhı'nda yaşananlara ilişkin 221 sanıklı çatı davasında konuşan eski Tuğgeneral Erhan Caha, "Bu vahim ve menfur darbe teşebbüsü, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları ve MİT müsteşarının, planı, bilgisi ve kontrolü dahilinde olmuştur" dedi.

Sandık darbesi nasıl ustaca yapıldı: Seçmen sayısında oyun oynanarak hayalet seçmenler avlanmış, oy kullanmaya gitmeyenlerin yerine oy kullandırılmıştır. Seçmen sayısındaki artışta en fazla 404×0,707=286 bin olması gerekirdi; Oysa YSK seçmen sayısını 339 bin artırmış… Hayalet seçmenler kesinlikle vardır! Yurtdışı seçmenle nüfusumuzun 82 milyon olması gerekir. TÜİK ile YSK arasında, az değil, tam 1,45 milyonluk bir uyuşmazlık var. Nedendir? YSK’nun verdiği rakamlarla tutarlı değil; Yurt içi seçmen sayısı TÜİK’e göre 55,525-54,076=1,449 milyon fazladır! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri 77,696 milyon; Seçmen sayısı 0,707×78,556=55,525 milyon. YSK seçmen verileri ile uyuşmuyor. Haziran (54,8 milyon) ile Kasım (56,9 milyon) ayları arasında kayıtlı seçmen sayısının nasıl olup da 2 milyondan fazla arttığını kim açıklayacak?

Seçimde Muhtarlar başrolü oynadı. 142 nolu belge ve sahte nüfus kağıdı ile Kimlik kontrolünden kurtulmak mümkündür. Olmayan hayalet seçmen avlayan sistem, muhtarsız olamazdı. Saray bu nedenle Muhtarlarla özenle hile çalışması yaptı, düzenli toplantılarda neden Muhtarlarla basına kapalı çalıştı, konuştu sanıyordunuz? Seçimlerde görevli kamu memurları polis, sandık başkanı, 142 nolu belge ile istediği sandıkta oy kullanabilir! Mükerrer oy kullanmışlardır.

Sandık başkan ve kurul üyeleri hayalet seçmene izin verdiler. Erdoğan’ın muhtarları ve sandık başkanları zoru başardılar,
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Aquila'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 31.12.2018, 01:25   #2
Çevrimdışı
Bursalı68
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Seçimde Muhtarlar Başrolü Oynadı.

Merhaba,

Sistemin işi muhtarlarla...Saraya bile davet ediliyorlar...AKP için okumuştansa okumamışı, cahili makbuldür...

Sağlıcakla kalınız...
__________________
Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların bir şey yapmaması kafidir...
Edmund BURKE
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
başrolü, muhtarlar, oynadı, seçimde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.