Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 31.08.2019, 12:21   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erdoğan: Biz Basını Daha Özgür Bir Türkiye Arzuluyoruz...

Erdoğan: Biz Basını Daha Özgür Bir Türkiye Arzuluyoruz...


Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ödül töreninde konuşan Erdoğan, basını daha özgür bir ülke istediğini iddia ederek, 'Biz şiddete bulaşmadığı, hakarete varmadığı sürece ne kadar aykırı olursa olsun, tüm fikirlerin temsil edildiği bir basın arzu ediyoruz' diye konuştu.



Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) 2018 Yılı Medya Oscarları ödül törenine katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada hiçbir denetim ve düzenlemenin olmadığını, dezenformasyona maruz kalındığını söyledi.

'ÇOĞULCU BİR TÜRKİYE ARZULUYORUZ'

Demokrasisi güçlü bir ülke istediğini iddia eden Erdoğan şöyle konuştu:

"Biz basını daha özgür, daha çoğulcu bir Türkiye arzuluyoruz. Biz şiddete bulaşmadığı, hakarete varmadığı sürece ne kadar aykırı olursa olsun, tüm fikirlerin temsil edildiği bir basın arzu ediyoruz. Biz kendi halkına tepeden bakan değil, halk adına gözcülük yapan bir medya düzenini savunuyoruz. Şüphesiz, bunun yolu da medyanın demokrasilerdeki yolunun layıkıyla olmasından geçiyor. İnsanı, ahlakı, basın etik ilkelerini merkeze alan bir bakış açısıyla bu süreci yönetmek zorundayız. Türkiye ne basın hürriyetinden ne de mili güvenliğinden taviz verecektir. Bunun için özgürlük-güvenlik dengesini sağlamak suretiyle, yolumuza devam etmek zorundayız. Uzun yıllar medyamıza hakim olan vesayetçi tonun artık değişmesi gerekiyor. Türk medyasının milletiyle daha barışık düzlemi yakalaması önemlidir. İnşallah, kendi bakış açısını genişlettikçe, dilini düzelttikçe, seviyesini yükselttikçe toplumdaki itibarını da güçlendirecektir."

'SOSYAL MEDYA GEZİ'DE PROVOKASYON ÜSSÜ OLARAK KULLANILDI'

"Bilhassa sosyal medya gezi olaylarında bir provokasyon üssü olarak kullanıldı. Ülkemizle hiçbir alakası olmayan nice yalan haberlerle milletimiz, özellikle de gençlerimiz galeyana getirilmeye çalışıldı. Esnafımızın malı yağmalandı, belediye otobüsleri yakıldı, insanlarımız huzursuz edildi. Bundan başarı elde edemeyince 17-25 Aralık’ta bu sefer farklı bir yol denediler. Yargı ve emniyet içindeki FETO’cular eliyle hükümete yönelik bir darbe teşebbüsünde bulundular. Bu süreçte FETO hem kontrolü altında tuttuğu basın yayın organlarından hem de sosyal medyadan demokrasimizi hedef alan yoğun bir iftira kampanyası yürüttü."
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.08.2019, 21:44   #2
Çevrimdışı
Gringo
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erdoğan: Biz Basını Daha Özgür Bir Türkiye Arzuluyoruz...

__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gringo'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.09.2019, 00:42   #3
Çevrimdışı
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erdoğan: Biz Basını Daha Özgür Bir Türkiye Arzuluyoruz...

Merdan Yanardağ son 5 yıldır AKP çöküyor diyor, en son geçtiğimiz Mayıs ayında yine bir yazı kaleme almıştı, adı: ''AKP iktidarının sonu mu?''
Yaşlandım, kırışıklarım arttı, beyazlarım çoğaldı, saçlarım döküldü; halâ bekliyoruz bakalım AKP çökecek mi! AKP ve Erdoğan söz konusu olduğunda, bilinen hiçbir siyasi kural işlemiyor çünkü destekçisi çok, şimdi bir de Putin eklendi, ülkeye giren sıcak paranın halâ haddi hesabı yok, kahramanlık senaryolarının ise bini bir para.
__________________

TEARS AND SOUVENIRS

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
arzuluyoruz, basını, daha, erdoğan, özgür, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 20:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.