Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.04.2020, 13:57   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Süleyman Soylu, Sokağa Çıkma Yasağı İçin Daha Önce Ne Demişti?

Süleyman Soylu, Sokağa Çıkma Yasağı İçin Daha Önce Ne Demişti?



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 19 Mart tarihinde sosyal medyada sokağa çıkma yasağı ilan edileceği yazılıyor sorusuna, “Bunlar, ABD, Almanya mahreçli FETÖ’cülerin hesapları” diye cevap vermişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından 10 Nisan 00:00’dan 12 Nisan saat 24.00’e kadar 30 Büyükşehir ile Zonguldak’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı son iki saatte açıklanınca yurttaşlar fırın ve market önlerinde kuyruk oluşturdu. Sosyal mesafe kuralı uygulanmadı. İzdiham görüntüleri bunca ‘Evde kal’ uğraşına gölge düşürdü.

Sokağa çıkma yasağının son dakikada ilan edilmesi ve belediyelere dahi haber verilmemesi büyük tepki topladı. Tepkilerin hedefinde de öncelikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı. Sosyal medyada Bakan Soylu’ya daha 20 gün önce söylediği sözler hatırlatıldı.

19 MART’TA NE DEMİŞTİ?

Bakan Soylu, 19 Mart tarihinde sosyal medyada sokağa çıkma yasağı ilan edileceğine ilişkin paylaşımlarla ilgili şunları söylemişti:

“Ülkemiz üzerine çok sayıda kötü düşünenler var. FETÖ’cüler var, PKK’cılar var, PYD’ciler, DEAŞ’cılar var, var oğlu var. Türkiye ile ilgili en ufak bir meseleyi dezenforme etmek için ellerinden gelen her şeyi yapabiliyorlar.

FETÖ’cüler, ismi belli olmayan hesaplarla sürekli bir dezenformasyon ortaya koyuyorlar. Sokağa çıkma yasağı da böyle, diğer meseleler de böyle.

Bir doktorun bir motivasyon için yapmış olduğu çalışmanın bir parçasını kesip sosyal medyaya nakledip hem o doktora hem orada çalışanlara hem o önemli gayreti gösterenlere haksızlık olur. Meseleye aklımızla bakmanın doğru olacağını düşünüyorum. Arkadaşlarımızın tespitleri var, kimsenin de gözünün yaşına bakmıyoruz. Bunun önemli bir bölümü Amerika ve Almanya mahreçlidir. Yani FETÖ’cüler Amerika ve Almanya’dan Türkiye’yi bu konuda ‘nasıl Türkiye bunu iyi yönetir, nasıl halk bu kadar sakin ve sağduyulu ve kurallara uyar, nasıl Almanya ve ABD’den daha iyi noktada oluruz, bu Türkiye’ye yakışmaz’ diye sosyal medyada bunu manipüle etmeye çalışanlara, infial haline getirmeye çalışanlara vatandaşımız müsamaha göstermesin, onları paylaşmasın” dedi.



Bakan Süleyman Soylu, 19 Mart tarihinde sosyal medyada sokağa çıkma yasağı ilan edileceği yazılıyor sorusuna, “Bunlar, ABD, Almanya mahreçli FETÖ’cülerin hesapları” diye cevap vermişti.

ABC
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 12.04.2020, 14:03   #2
Çevrimdışı
Bursalı68
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Süleyman Soylu, Sokağa Çıkma Yasağı İçin Daha Önce Ne Demişti?

Merhaba,

Bunları bize para ile mi veriyorlar ki...! Her düşünceye bir yafta, suçlama, iftira...Kendi bulundukları, içlerinde rahatça hareket eden bir örgütü saklamak için başkalarını sürekli suçlama içerisindeler...

Fetöyü araştırma komisyonunun başında bile Fetöcü var, ama kendileri hariç herkes, her düşünce fetöcü...Döneklik zaten apayrı bir konu...Saniyesinde dönüyorlar hemen...

Sağlıcakla kalınız...
__________________
Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların bir şey yapmaması kafidir...
Edmund BURKE
  Alıntı ile Cevapla
Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çıkma, daha, demişti, için, önce, sokağa, soylu, süleyman, yasağı, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 14:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.