Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.05.2020, 12:28   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bill Gates'in 43 Milyon Dolarlık Karantina Evi

Bill Gates'in 43 Milyon Dolarlık Karantina Evi Göz Dolduruduyor!


ABD'de ünlü iş adamlarından Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in karantina evi görüntülendi. Koronavirüs salgınına karşı kendisini 43 milyon dolarlık evine kapatan Gates'in evine bakın..



ABD merkezli çok uluslu teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle eşi ile birlikte kendisini ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan okyanus kıyısındaki 43 milyon dolar değerindeki malikanesine kapattı.



Gates'in okyanus kenarında karantina sürecine girdiği 43 milyon dolar değerindeki malikanesi ilk kez görüntüledi. 5 bin 800 metrekarelik malikanede bir sera, bir aile konutu ve 2 adet misafir evi yer alıyor.



İçerisinde yok yok..


Mülkte aynı zamanda 10 kişilik bir jakuzi, ev sineması, cam havuz ve tenis kortu da bulunuyor. ABD’li milyarder T. Boone Pickens'in eski eşi Madeleine Pickens tarafından 2019 yılında 48 milyon dolara satışa sunulan evin Mart sonunda Bill Gates tarafından 43 milyon dolara alındığı tahmin ediliyor.



Bill Gates ve koronavirüs iddiaları


Öte yandan, ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Roger Stone, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını Bill Gates'in yaratmış olabileceğini öne sürmüştü.



Peki, Bill Gates kimdir?

William Henry "Bill" Gates III, 28 Ekim 1955 tarihinde Seattle, Washington'da avukat bir babayla öğretmen bir annenin oğlu olarak dünyaya geldi.




Gates, henüz on iki yaşındayken özel bir okulda ilk kez informatik (bilişim) kurslarına gitti.




Okul arkadaşı Paul Allen ile birlikte boş zamanlarını çoğunlukla bilgisayar yazılımları üzerinde çalışarak geçiriyordu. Yakınlarındaki bir şirketin büyük bilgisayarını para ödemeden kullanabilmek için, iki arkadaş yazılım hataları buluyorlardı. Bu şekilde bilgisayar konusunda uzmanlaşan ikili, 1972'de Traf-O-Data adında ilk şirketlerini kurdular



Bu şirket bir trafik sayım ve kontrol sistemi için yazılımlar üreterek 20.000 dolarlık satış yaptı. Gates, bir yıl sonra TRW adlı silah işletmesinde staj yaptı.



1970'li yılların ortasında kişisel bilgisayarlar henüz ilk aşamadaydılar. Gates ve Allen'ın, MITS şirketinin Altair'i için 1974'te geliştirdikleri yazılım dili BASIC sayesinde bilgisayar kullanıcıları programlarını kendileri yazabiliyorlardı.



MITS şirketi genç araştırmacılardan pazarlama ruhsatını satın alarak kendilerine sistemi daha da geliştirmeleri için sipariş verdi. Gates bunun üzerine eğitimini bırakarak Allen ile birlikte Albuquerque/New Mexico'da Microsoft adlı şirketi kurdu.




13 çalışanla 3 milyon dolarlık satış

Kısa süre sonra müşterileri arasında önemli şirketler yer almaya başladı. Gates 1977'de, aletlerini BASIC ile donatabilmek amacıyla, Apple, Tandy ve Commodore gibi PC (Personal Computer - Kişisel Bilgisayar) üreticileriyle lisans sözleşmeleri imzaladı. Gates 1979'da yalnızca 13 çalışanıyla yaklaşık 3 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi.




__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.05.2020, 13:34   #2
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bill Gates'in 43 Milyon Dolarlık Karantina Evi

Yuh! Çırağan sarayı bu be ev değil.
3+1 evimde çorabımı kaybediyorum da böyle evim olsa kendimi bile kaybederim.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bill, dolarlık, gatesin, karantina, milyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.