![]() |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kendileri DSP li ondan kendini güvercin sanıyor
![]()
........................................... 2 Saat Mutlu Olmak istiyorsan Alışverişe çık... 2 Gün Mutlu Olmak istiyorsan Saçını Boyat. 2 Ay Mutlu Olmak istiyorsan Evlen . Ömür Boyu Mutlu Olmak İstiyorsan Bekar Kal ![]() ....... Yüz Verip Adam Ettiysem Sıfırla Çarpar Yok Ederim .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Evet evett o benimmmm ![]() Karakurt seni Allah gönderdi.
........................................... 2 Saat Mutlu Olmak istiyorsan Alışverişe çık... 2 Gün Mutlu Olmak istiyorsan Saçını Boyat. 2 Ay Mutlu Olmak istiyorsan Evlen . Ömür Boyu Mutlu Olmak İstiyorsan Bekar Kal ![]() ....... Yüz Verip Adam Ettiysem Sıfırla Çarpar Yok Ederim .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() ![]() ![]() |
![]() Burdan Burcu Güneş'e sesleniyorum şarkını düzelt
BİZ AŞKI MİNERVA'DAN ÇALDIK olacak gerçek sözleri şarkının |
![]() |
![]() |
Karakurt'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() kurt dedinizde akşam bikaç Muhsin Yazıcıoğluna bakarken arka fonda boz kurt resmi ve öndeRahmetlinin resmi!
benim oğlan içeri girdi; annecim neden köpek resimlerine bakıyorsun dedi? oğlum onlar köpek değil deyince; kurt o zaman dedi??? siz bu kurtlardanmısınız yoksa toprak altında yaşayan sürüngen cinsinden mi??? Hoşgeldiniz? latifedir aldırmayınız!.. |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Karakurt soyismim siyasetle alakası yok Muhsin Yazıcıoğlu'na gelince siyasetin kilometre taşlarından biri idi Sanırım kötü bir insandı diyecek kimse yok mekanı cennet olsun |
|
![]() |
![]() |
Karakurt'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hoşgeldin karakurt
ben abartmatozu ( nasıl yazıldığını mutlaka biliyorsundur ) ![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
hoşgeldin, karakurt |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hey Hoşgeldin! (İklim) | Chevy | Hoş Geldiniz | Esen Kalınız | 15 | 06.03.15 16:14 |
Hoşgeldin Nis@ | Chevy | Hoş Geldiniz | Esen Kalınız | 22 | 06.03.15 01:23 |
Önemli Uyarı | |||
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. | |||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |