Merhabalar

Forum Gerçek Üyesi Değilsiniz Ya Da Üye Girişi Yapmamışsınız.
Forum Gerçek Forumlarından Tam Olarak Yararlanabilmek ve Reklamsız Olan Forumumuzu Kullanmak İçin Üye Olmalısınız. .
Forumdaki Reklamların Tamamı Ziyaretçilerimiz İçin Hazırlanmıştır.
Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz
Bu Uyarıyı kapatmak için Resme Tıklayınız
Forum Gerçek
 

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Kadınların Dünyası > Kadınlara Ait Güncel Konular

Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz




İnternet Dünyasında Neler Oluyorsa Hepsi Burada Eleman İş Arıyorum Haber Alarmı Mutlu Günlerinizi Sevdiklerinizle Paylaşın

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.02.09, 19:23   #1
_b!r!s!_
Yeni Üye
 
_b!r!s!_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 33
Ettiği Teşekkür: 11
11 Mesajında 7 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 20
Karizma Puanı: 71
Karizma Derecesi : _b!r!s!_ Karimasını arttırmak için doğru yerde
Standart Bırakın eşiniz sözünü tamamlasın..



Bırakın eşiniz sözünü tamamlasın..

Gelin hep beraber, eşimizle hayat boyu flört yaşayabilir miyiz? Geliştiren kitaplar dizisinden, hayat boyu flört' den alıntılar yaparak düşünelim.

Bırakın eşiniz sözünü tamamlasın.Aklınızda ki şeylerle sözünü kesmek,
ya da onun cümlesini tamamlamaya kalkmak,iletişimi koparmanın en kestirme yoludur.Dinleyin! Durup bekleyin, tekrar dinleyin! Ömür boyu evli kalmayı planladığınıza göre,yanıt vermek için bol, bol zamanınız olacaktır.
Çok iyi konuşamayan insanlara,evlenmeden önce eşlerini tavlayabilmek için ne kadar dil döktüklerini hatırlatmak isterim.Demekki problem, sizin iletişim kurma yeteneğinizin olmaması değil,asıl problem,ilgisizliğiniz,hatta iletişim kurmayı istememenizdir.
Böyle durumlar da ne yapılmalıdır peki?
Ona hastalık ve problemlerinizi anlattığınız bir mektup yerine, düşünce ve duygularınızı ifade etmeyi başararak ona daha yakın olmayı istediğinizi, sevgi dolu bir ifade kullanarak iletmenizi öneririm.Örn.
-İletişim kurma çabalarımız boşa gidince, kendimi kötü hissediyorum.
-İkimiz de başkalarıyla çok iyi iletişim kurabilirken, birbirimizle dialog kurmakta zorlanmamız çok şaşırtıcı.
- Bunun nedenini anlayıp çözüm bulmama yardım edermisin?
-Seni suçlamıyorum.Sadece bir problem olduğunu söylüyor ve bu problemi sevgiyle çözerek,eski günlerimize dönmek istiyorum.
-Özellikle ikimiz için de çok önemli olan konularda kaygımı uygun bir dille ifade edemeyince, kendimi kötü hissediyorum.

Bununla beraber espri duygusu hayatınızın her alanını önemli ölçüde etkileyecektir.Birlikte gülen eşler, hep birlikte sever ve bir arada kalırlar.
'Emeklilerin yaşadığı bir eve taşınan bir erkek, daha ilk günden dul bir kadınla kendisini aynı masada bulur.Bir kaç dakika sonra kadının kendisini kestiğini fark edip,rahatsız olur.Gözlerini kaçırmaya çalışsa da nafiledir.Sonunda dayanamaz ve niçin durmadan kendisine baktığını sorar.Kadın'öyle şaşkınım ki!' diye yanıt verir.
ERKEK: Neye hayret ettiniz?
DUL KADIN: üçüncü kocama korkunç derece de benzemenize!Teninizin rengi,bedeniniz,boyunuz,kilonuz,hareketleriniz,her şeyiniz 3.kocamı hatırlatıyor.
ERKEKçüncü kocanız mı? Kaç kere evlendiniz ki?
DUL KADIN: İki kere..

Eşiniz taktir ettiğiniz ve hayat yolculuğunuzu kolaylaştıran bir şey yaptığında, içten teşekkür edin.
-kediyi veterinere götürdüğün için,
-suzi' yi annemden aldığın için,
-bu tatlı patatesleri pişirdiğin için,
-güzel bir ateş yaktığın için,
-arabadan eve sebze paketini taşıdığın için,vs vs
Her zaman zengin ve şanslı olamayız ama her zaman nazik ve kibar olabiliriz.

Güvence sağlamaya oynamak, genelde her hangi bir tehlike de bilhassa evlilikte,başvurulabilecek en iyi yoldur.

Zengin bir çift özel bir şoför almaya karar verir.Evin hanımı ilan verir.Baş vurular değerlendirilir ve son dört aday hanımın önüne çıkarılır.Evin hanımı adayları balkona çağırarak,yol boyunca uzanan tuğla duvarı gösterir.Limuzini çizdirmeden bu duvara ne kadar yaklaşabilirsiniz? diye sorar.İlk aday arabaya hasar vermeden otuz cm kadar yaklaşabileceğini söyler, ikinci yirmi, üçüncü de on cm kadar yaklaşabileceğini söyler.Dördüncü aday,' arabanıza zarar vermeden duvara ne kadar yaklaşabileceğimi bilemem,Yalnız bu duvara ya da başka tehlikeli yerlere yaklaşırken, bunun sorumluluğunu her zaman hissederim' der.Kadın işe dördüncü adayı alır.

Güven yoksa mutluluk da yoktur.

Yatağa girmeden önce barışın.Kavgaya ertesi gün devam etme kararı verdiyseniz, o an için barışmış olmalısınız.Hiç bir şeyi içinize atmayın ve bütün kuşkuları gidererek yatağa gidin.

Eşinizleanlaşmazlığa düşerseniz,eşlerin birbiriin en iyi dostu olmasının önemini farketmeye başlarsınız.Eşinizle kavga edebilir,onu asla bağışlamamaya yemin edebilir,ya da barışabilirsiniz.Ama eşiniz aynı zaman da sizin en iyi dostunuzsa,bir danışmana gitmek dahil olmak üzere, problemi çözmek için gerekli adımları atmaya istekli olabilir, hatta buna can atabilirsiniz.

Sorunla yüzleşmekten kaçınmayın,
Bağışlayın ya da unutun.Kavga ya da sorun gerçekten aşıldığında evliliğin sürüp mutlu olunması isteniyorsa, iki tarafında birbirini bağışlaması bir zorunluluktur.Onun bağışlanmayı değil,cezalandırılmayı hakettiği duygusunu hissediyor olabilirsiniz.Bu duyguları anlamak kolay olmakla birlikte,bağışlama mümkün değilse, huzuru ve mutluluğu koruma şansı çok azalmış demektir.Bağışlama halinde ise evliliğin kurtulma şansı oldukça yüksektir.


GÜNLÜK GERÇEK AŞK KONTROL LİSTESİ
  • Bu gün eşime onu sevdiğimi söyledim mi?
  • Bu gün eşime sevgiyle davrandım mı?
  • Bu gün eşime karşı sabırlı oldum mu?
  • Bu gün eşime karşı nazik oldum mu?
  • Bu gün eşimi kıskandım mı?
  • Bu gün eşimle övündüm mü?
  • Bu gün eşime karşı bencil ya da kaba bir davranışta bulundum mu?
  • Bu gün eşime karşı kendi bildiğim gibi mi davrandım?
  • Bu gün eşimi sinirlendirdim ya da bam teline bastım mı?
  • Bu gün eşime karşı hırs duydum mu?
  • Bu gün eşimle beraber doğruları bulmak beni sevindirdi mi?
  • Bu gün eşimle beraberken başkalarına karşı doğru davrandım mı?
  • Bu gün eşimin bana en iyi şekilde davrandığına inandım mı?
  • Bu gün güçlü özelliklerimi eşimin yararına kullandım mı?
  • Bu gün eşime bağlılığım ı korudum mu?
  • Bu gün eşim bana ümit verdi mi?
  • Bu gün eşimi sevdim mi?
  • En güçlü duygunun aşk olduğunun farkında mıyım?
_b!r!s!_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam alanlarımız

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bırakın, eşiniz, sözünü, tamamlasın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evlenmek İçin Geçerli Sebepler LaLe Duygularımız 55 17.08.10 18:01
Windows Sırları | Önemli Bilgiler kartal34 Windows İşletim Sistemi 0 27.02.09 06:47


WEZ Format +3. Şuan Saat: 18:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 - 2010 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
ÖNEMLİ UYARI : www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forum Gerçek Yöneticileri yapılan paylaşımları ve yorumları kontrol etmekde, fakat gözden kaçanlar olabilmektedir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, bildirgeniz incelendikden hemen sonra gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz
FORUM GERÇEK | Aktif Konular

Page Ranking Tool
Web Stats
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme