Merhabalar

Forum Gerçek Üyesi Değilsiniz Ya Da Üye Girişi Yapmamışsınız.
Forum Gerçek Forumlarından Tam Olarak Yararlanabilmek ve Reklamsız Olan Forumumuzu Kullanmak İçin Üye Olmalısınız. .
Forumdaki Reklamların Tamamı Ziyaretçilerimiz İçin Hazırlanmıştır.
Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz
Bu Uyarıyı kapatmak için Resme Tıklayınız
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Kültür | Sanat | Edebiyat > Türk Edebiyatı

İnternet Dünyasında Neler Oluyorsa Hepsi Burada Eleman İş Arıyorum Haber Alarmı Mutlu Günlerinizi Sevdiklerinizle Paylaşın

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 14.06.09, 16:30   #1
kardelen26
Forum Gerçek Müdavimi

kardelen26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 4,658
4,486 Mesajında 1,738 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 163
Karizma Puanı: 14237
Karizma Derecesi : kardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmede
Standart erkekler

erkekler

İnsan zamanın akıp geçtiğini nasıl fark edemez.Zamanın aşkı,duyguyu,sevgiyi,mutluluğu,
hüznü alıp gitmesi dahada perişan bir hal alması ne kadar üzücü.
Bir gün gelipte bu hayırsız ne yalancıymış dememiz.Ah erkekler kadınları asla haketmezler.Çünkü onlar sefayı çekerken bizlerde cefayı çekiyoruz.Onlar mutlu olsun diye dünyanın her kahrını çekiyoruz.Suçumuz ne günahımız ne sadece onları sevmekti.
Neden görmezler onlar için nelere katlandığımızı.Onlar biz kadınlar için umudumuzdur,
suyumuzdur,havamızdır,ekmeğimizdir herşeyimizdir.Gel gör ki bizim değerimizi bilmezler.
Yeri geldise onlar için yaptıklarımızı inkar ederler.Onları mutlu etmeye çalışsak da gözleri
her zaman dışarda olurlar.
Ancak yaş ilerledikçe ayrılma noktasına gelindiğinde kıymetimizi anlarlar,iş işten geçtikten sonra.Ne acı,ne ızdırap Allahım.Neden mutluluğun yanı başında olduğunu görmü-
yorlar,neden uzaktan arıyorlar.Ah bir etrafına dönüp baksa ne güzel olur kimbilir.
Bir Genç Kızın Sevdiğine Haykırışı;
AÇ gözünü sevdiğim bak bana acı çektiğimi görmüyormusun?Her gece başımı yastığa koyup Allahım görsün artık beni diye dua etmem.Günden güne mum gibi eriyorum.Herkes
farkında ama bir tek sen farkında değilsin,sevdiceğim bir tek sen .Benim için aşktan ziyade suyum,havam,ekmeğimsin.Aç gözlerini bak etrafına bak bana,senin için yanan kalbi
gör artık be adam,gör artık,gör,gör,gör be adam.
Keşke sihirli bir deyneğim olsa da açsam o güzel,pırıltılı,neşeli,ışık saçan gözlerini.Beni
görüp fark etmen için.
Ah kahpe felek yaktın,erittin beni mum gibi sevmeyi,aşkı, sevgiyi bilmeyen bu zavallı kalbi.Hain bir bıçak gibi saptın bu aşkı sevdayı. Benim bu kara sevdam Leyla ve mecnun
aşkı gibi olması ne acı ,onlar kavuşamadı bu dünyada,bizdemi böyle olacağız.Hain felek
yaktın çıra gibi, küllerimi savurdun diyardan diyara.
Bir kurşun sıksaydın da düşürmeseydin beni bu kara sevdaya.Yemeden,içmeden ettin sen beni.Gel de kurtar beni bakalım hain.Nerden çıktın karşıma,neden bu hallere soktun
ki neden sana ne yaptım ki bu ravayı gördün bana.
Uçurumun kenarında yapayalnız kaldım.Gel kurtar bu canı desem gelirmiydi acaba.Onun
için atan bu kalbi fark edermiydi.Uçurumdan atlamadan gelse alıp götürse beni uzak diyar-
lara.Gör beni anla sen benim suyum,havam,ekmeğimsin.Sen olmadan katlanamaz bu hayata kalbim ve sevdam.Gel be adam gel,gel artık götür beni uzaklara.

Anlamaya Çalışmak Saçmalıkmış...
Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş .
Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren...
Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren
kardelen26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
kardelen26 in bu mesajına Teşekkür Eden Üyemiz
Reklam alanlarımız

Eski 14.06.09, 16:58   #2
LaLe
Yönetici

LaLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 26,076
23,880 Mesajında 7,631 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10
Karizma Puanı: 136390
Karizma Derecesi : LaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura aboutLaLe has a spectacular aura about
Standart Cevap: erkekler

Alıntı:
Ancak yaş ilerledikçe ayrılma noktasına gelindiğinde kıymetimizi anlarlar,iş işten geçtikten sonra
Eğer yaşça genç birini bulup kendileri ayrılıyorsa, kıymet kelimesini bilmezlar. Ama biz terk edersek, aman yaşlandım kim bana bakacak şimdi diye ağlarlar. Çıkar meselesi yani

LaLe isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklam alanlarımız
Eski 14.06.09, 16:59   #3
BÖCÜ DAYI
Mega Üye

BÖCÜ DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 2,883
2,770 Mesajında 929 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 155
Karizma Puanı: 13306
Karizma Derecesi : BÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmede

Kardelen enişteyi aradım uçağı kaçırmış, yoldayım geliyorum, beklesin iki gözüm , ben onun sandığı gibi değilim dedi..

Erkeklere cephe ha..

Seni bir kenara not alayım ben.

Eski 14.06.09, 21:53   #4
kardelen26
Forum Gerçek Müdavimi

Karizma Derecesi : kardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmedekardelen26 muhteşem bir gelişmede

beni bir kenara almak ha böcü dayıneyouu: ama genelde doğru...istisnalarda vardır tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz haksızmıyım

Eski 14.06.09, 21:58   #5
BÖCÜ DAYI
Mega Üye

BÖCÜ DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 2,883
2,770 Mesajında 929 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 155
Karizma Puanı: 13306
Karizma Derecesi : BÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmedeBÖCÜ DAYI muhteşem bir gelişmede

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Mesajı göster
beni bir kenara almak ha böcü dayıneyouu: ama genelde doğru...istisnalarda vardır tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz haksızmıyım

Kenara almadım, kenara not aldım.

Yani biz kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz.. diyebilirim erkekler hakkında.

Ama hemcinslerimin karşısına geçmeyeyim.

Eski 14.06.09, 22:01   #6
ibrahim
Ziyaretçi

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet bi erkek düşmanı daha süper yaaagit gide çoğalıyolar kaçın erkekler
Reklam alanlarımız

Eski 14.06.09, 22:04   #7
kardelen26
Forum Gerçek Müdavimi

estağfurullahben erkek düşmanı değilim arkadaşlar:efsun::efsun:kadın erkek ayrımı yapmayalımkadın+erkek=insan sanırım anlaşılmıştır

Eski 14.06.09, 22:05   #8
ibrahim
Ziyaretçi

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Mesajı göster
estağfurullahben erkek düşmanı değilim arkadaşlar:efsun::efsun:kadın erkek ayrımı yapmayalımkadın+erkek=insan sanırım anlaşılmıştır
kadın+erkek=insan diyosun ama sopanı eline almışsın kardelen

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
erkekler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler