Merhabalar
|
|
|
#1 |
|
Yönetici
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Ettiği Teşekkür: 15,391
14,268 Mesajında 5,308 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10
Karizma Puanı: 65422
Karizma Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi Atatürk'ün daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerini yayınladı.
![]() 'Türkçe konuşmayan bir insan, Türk milli kültür, toplum ve uygarlığına bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.'' ![]() Her Katılımcı Arkadaşın Okumasını Rica Ediyoruz.....Lütfen Tıklayınız |
|
|
|
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Deniz Sevengillerden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Ettiği Teşekkür: 21,640
21,215 Mesajında 6,198 Teşekkür Aldı
Karizma Puanı: 108464
Karizma Derecesi :
Ellerine sağlık Okyanussss... ![]() Süper, süper...
|
| ReaL in bu mesajına Teşekkür Eden Üyemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#3 |
|
Rakı&Balıkkolik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Ettiği Teşekkür: 20,592
16,976 Mesajında 5,399 Teşekkür Aldı
Karizma Puanı: 80416
Karizma Derecesi :
Bayıldım ben buna... ![]() Atatürk'ü az sayıda ki videolarında izlerken tüylerim diken diken oluyor. Sesindeki yumuşaklık, sakinlik, hal ve hareketlerini görünce bir kat daha hayranlığım artıyor... Çok teşekkürler canım... ![]()
|
|
| smyrna in bu mesajına Teşekkür Eden Üyemiz |
|
|
#4 |
|
Yönetici
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ettiği Teşekkür: 14,839
10,848 Mesajında 3,730 Teşekkür Aldı
Karizma Puanı: 70330
Karizma Derecesi :
Eline sağlık Baharcım olmuş işte artık sendende ben öğrenirim ![]() Denemen için seçtiğin ilk konu zaten muhteşem emeğine sağlık
|
| **EMEL** in bu mesajına Teşekkür Eden Üyemiz |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 1930, atatürk, Çiftliği, orman |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
İlginizi Çekebilecek Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Atatürk ve Kemalizm Hakkında Gerçek Aydınların Söyledikleri | kartal34 | Ben Atatürk | 0 | 03.08.09 22:20 |
| Atatürk Hakkında Dünya Basınının Yazdıkları | kartal34 | Atatürk Kimdir? | 0 | 28.01.09 02:38 |
| Atatürk Ve Spor - Atatürk'ün İlgilendiği Spor Dalları | kartal34 | Atatürk Kimdir? | 0 | 28.01.09 02:04 |
| Atatürk ve TDK | oneyouu | Ben Atatürk | 0 | 27.01.09 23:44 |
|
ÖNEMLİ UYARI : www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forum Gerçek Yöneticileri yapılan paylaşımları ve yorumları kontrol etmekde, fakat gözden kaçanlar olabilmektedir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, bildirgeniz incelendikden hemen sonra gereken yapılacaktır. Bildirinizi |
|
|
Web Stats |
|