Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Afiş ve Tanıtımları

Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.05.2009, 13:03   #1
Çevrimdışı
Smyrna
Okunuşu: Simirna

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Adab-ı Muaşeret



Tür : Komedi / Dram / Gençlik
Gösterim Tarihi :15 Mayıs 2009
Yönetmen : Emre Akay
Senaryo : Eser Yazıcı
Yapım : 2009, Türkiye



Oyuncular

Hasibe Eren - Miss Piggy , Yıldırım Öcek - Okul Sahibi Hayrullah , Salih Kalyon - Okul Müdürü , Tarık Ündüz - Aykut , Yıldız Asyalı - Zeynep , Bora Akkaş - Eko , Meral Kaplan - Coğrafya Öğretmeni , Murat Taygun - Hademe Cengaver , Tuğra Kaptancıoğlu - Valentino , Yasemin Balık - Taciser


Konu

Hababam Sınıfı’nın bize sevdirdiği tarzda bir lise komedisi olan Adab-ı Muaşeret 29 Şubat Lisesi'sinde kızlar ve erkekler arasında iki ayrı grubun maceralarını konu alıyor.

Matematik öğretmeni olan babası Nurettin Bey’le (Salih Kalyon) birlikte okul değiştirme rutinlerinin sıklaşması Aykut'u (Tarık Ündüz) bunaltmaya başlamıştır. Ne var ki bu sefer yapacakları okul ve şehir değişikliği, Aykut’un hayatında bambaşka bir kapı aralayacaktır.

Zeynep (Yıldız Asyalı), kızlardan oluşan “Adab-ı Muaşeret” adlı çetenin lideridir. Adap kızlarına karşı direnen grupsa, okulun asi öğrencilerinden Eko’nun (Bora Akkaş) liderliğindeki “Mokokolar” çetesidir. Bu iki çete arasındaki ezeli rekabet, sene boyunca birbirinden eğlenceli atışmalara sebep olacaktır.

Ne var ki karşılaştıkları andan itibaren aklından çıkaramadığı yakışıklı genci, okulun ilk günü karşısında gören Zeynep ne olduğunu şaşırır. İlk görüşte aşk neymiş işte o anda anlar. Ve Zeynep gibi en yakın dostları da öğrenecektir ki, gerçek aşkın karşısında “Adab-ı Muaşeret kuralları” dahi duramayacaktır.

Öğrencilerin kafalarına göre hareket ettikleri çivisi çıkmış bu okulu hizaya sokmak üzere yeni görevine başlayan Nurettin Bey’i zor günler beklemektedir. Fakat en büyük desteği okulun kıdemlilerinden Edebiyat öğretmeni Fatma Hanım (Hasibe Eren) nam-ı diğer Miss Piggy’den görecektir.



* * *
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
muaşeret


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.