Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Afiş ve Tanıtımları

Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.07.2009, 12:20   #1
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Harry potter ve melez prens gösterim tarihi: 15 temmuz 2009

HARRY POTTER VE MELEZ PRENS
HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE



Konusu
Harry Potter ve Melez Prens”te Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabileceğinden şüphelenirken, Dumbledore da Harry’yi hızla yaklaşmakta olduğunu bildiği nihai savaşa hazırlamaya her zamankinden kararlıdır. Bu arada, öğrenciler bambaşka bir rakibin kuşatması altındadırlar: Gençlik hormonları zirveye tırmanmaktadır. Havada aşk kokusu vardır, ama trajedi kapıdadır ve Hogwarts bir daha asla aynı olamayabilir.
Warner Bros. Pictures bir Heyday Films yapımı olan “Harry Potter and the Half-Blood Prince / Harry Potter ve Melez Prens”i sunar. Geçen yılın gişe devi “Harry Potter and the Order of the Phoenix / Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı”nı yönetmiş olan David Yates”in yönetmenliğini gerçekleştireceği “Harry Potter ve Melez Prens”in yapımcılığını David Heyman ve David Barron, yönetici yapımcılığını ise Lionel Wigram üstlendi. Filmin senaryosunu J.K. Rowling’in kitabına dayanarak Steve Kloves kaleme aldı.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın bir kez daha genç büyücüler Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger olarak karşımıza çıkacağı filmde ayrıca Jim Broadbent, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith, Timothy Spall, David Thewlis ve Julie Walters rol alıyor.

Filmin diğer oyuncuları ise şöyle: David Bradley, Jessie Cave, Frank Dillane, Tom Felton, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Helen McCrory, Natalia Tena, Hero Fiennes Tiffin ve Bonnie Wright.

  Alıntı ile Cevapla
Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
2009, harry, melez, potter


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.