Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Afiş ve Tanıtımları

Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 16.10.2009, 10:58   #1
Çevrimdışı
DarkAngeL
...:: HüsoMeL::...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Özgür Woodstock|Taking Woodstock|16.10.2009



Tür : Komedi / Müzik
Gösterim Tarihi :16 Ekim 2009
Yönetmen : Ang Lee
Senaryo : James Schamus , Elliot Tiber (Kitap) , Tom Monte (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Eric Gautier
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2009, ABD , 110 dk.


Oyuncular :

Imelda Staunton (Sonia Teichberg) , Henry Goodman (Jake Teichberg) , Demetri Martin (Elliot Teichberg) , Dan Fogler (Devon) , Jonathan Groff (Michael Lang)Eugene Levy (Max Yasgur) , Emile Hirsch (Billy) , Paul Dano (VW Guy) , Kelli Garner (VW Girl) , Jeffrey Dean Morgan (Dan) , Liev Schreiber (Vilma) ,
Yıl 1969. Vietnam Savaşı'nın halen sürmekte olduğu ama "barış" seslerinin yükseldiği hippi neslinin altın çağı. Genç bir menajer olan Michael Lang, Woodstock'ta devasa bir konser düzenlemek için gerekli her şeyi yapmış, her izni almıştır. Fakat konserin başlamasına kısa bir süre kala belediye, konser iznini iptal eder.

Her sene ufak bir müzik festivalinin organizatörlüğünü yapan genç Elliot Tiber, aldığı bu haber üzerine Lang'i arar ve festivalin ailesine ait motelin arazisinde yapılabileceğini çünkü başka bir organizasyonu yapmak için zaten izin alınmış olduğunu söyler.

Lang, araziden etkilenmez ama Tiber'in El Monaco isimli moteli organizatörlerin tüm süreci yürüteceği yerleşim yeri haline gelir. Arazinin hemen yanında Yasgur isimli Yahudi bir çiftçinin arazisini mesken tutan organizatörler, karşılarında beklemedikleri kadar fazla insan bulurlar. Binlerce insan, Elliot'un yanı başındaki araziye doğru yola çıkmışlardır ve bu hayatının dönüm noktası olacak kadar inanılmaz bir organizasyon olacaktır.

'69 yılında hayata geçen ve 500.000 kişinin katıldığı gelmiş geçmiş en büyük festival olarak adlandırılan Woodstock Festivali, 40. yıl dönümünde Ang Lee yönetimiyle beyazperdeye aktarıldı. Elliot Tiber ve Tom Monte'nin kendi anılardan yola çıkarak yazdıkları otobiyografik roman Taking Woodstock: A True Story of a Riot, a Concert, and a Lifetan uyarlanan yapım, festivalin yapım aşamasını ve sürüklendiği keşmekeşi anlatıyor. 15-18 Ağustos 1969'da gerçekleşen festivale, aralarında Jimi Hendrix, Carlos Santana, Janis Joplin, The Who, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Joe Cocker gibi efsane isimler katılmıştı.

Fragman:

http://www.youtube.com/watch?v=TlLD_7k68BM

__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
özgür, woodstock|, woodstock|taking


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.