Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Afiş ve Tanıtımları

Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 27.02.2011, 20:18   #1
Çevrimdışı
Bahar
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Atlıkarınca | 18 Mart 2011

Senarist: İlksen Başarır, Mert Fırat
Yönetmen: İlksen Başarır
Oyuncular: Mert Fırat, Nergis Öztürk, Zeynep Oral, Sercan Badur
Vizyona giriş: 18 Mart 2011, Cuma

Yönetmen İlksen Başarır senaryosunu Mert Fırat ile yazdığı bu filmle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Senaryo Ödülü'nü aldı.



Erdem, Sevil ve çocukları Edip ile Sevgi’nin küçük bir kasabada süren yaşamları, Sevil’in annesinin felç geçirmesi sonucu İstanbul’a taşınmalarıyla değişmeye başlıyor. Aradan geçen 10 yıl içinde Edip yatılı okula gitmiş ve evden uzaklaşmış, Erdem ise yazar olma hayalinin peşine düşmüştür. Başarılı bir iş kadını olan Sevil, Sevgi’nin ani bir şekilde değişen tavırlarını, içine kapanmasını ve mutsuzluğunu fark edince bazı olayları sorguluyor ve kapalı kapılar ardındaki karanlık sırrı keşfediyor. Erdem bir trafik kazasında yaşamını kaybediyor ve ölümü ailede yeni sırların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu küçük ailenin her üyesi, hayatları boyunca tek başlarına taşımak zorunda kalacakları gerçeklerle baş başa kalıyor.

Yönetmen İlksen Başarır bu filmin senaryosunu ‘Başka Dilde Aşk’ filminde olduğu gibi Mert Fırat ile beraber kaleme almış. Mert Fırat her iki filmin de oyuncu kadrosundaydı. Ayrıca İlksen Başarır’ın ikinci filmi bu ve Türkiye’nin orta sınıfı hakkında örtbas edilebilen hikâyeleri anlatmaktan korkmayan cesur ve yeni bir ses olarak konumunu taçlandırıyor. Filmin 2010’da Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Senaryo Ödülü & Behlül Dal Jüri Özel Ödülü aldığını hatırlatalım.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
atlıkarınca, film, fragmanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.